• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim eşim işsiz giderek sıkılmaya başladım

Doğrudur ama devir her zaman kötü kriz her zaman durumu olmayan insanlara var. Ekmek aslanın ağzında değil ciğerinde inanın bunlarla artık avunmak bana o kadar boş geliyor ki kulak asmıyorum sakın yanlış anlamayın size sitem etmiyorum. Herkes aynı şeyleri söylediği için içiçm sıkılıyo bunları duymaktan avuntıdan başka bişey değil
Krizden dolayı demedim devir kötü derken. Devir torpil devri o manada dedim. Eşinizin mesleği ne bilmiyorum.ama bizim mesleğimizde torpili olmayan insanı gerçekten işe almıyorlar. İşe girip çıkarılıyor yada çıkıyor dediğinize göre sanırım yeterince çaba göstermiyor eşiniz. Çalışma şansı veriliyor çünkü. Kendini ispatlayamamış gibi. Böyle bi durumda sıkılmanız çok normal

Ekmek aslanın ağzında değil yok midesinde yok totosunda vb.falan denmiş, ekmek mekmek yok kardeşim
işsizlikle zordur hem de cok zor

Aralarda çalışıyor sonra yine işten çıkarılıyor ya da çıkıyor haliyle aynı şeyleri yaşıyoruz bu sefer bi fark var bebeğimiz oldu
Sanırım eşiniz çalışmayı pek sevmiyor. Aslında şöyle, belki de kapalı ortamda çalışmayı sevmiyordur. Gerçekten yapmak istediği birşey var mı?
İlla herkes ofiste, sabah 8 akşam 5 calisacak diye bir kural yok. Belki bambaşka birşey yapmak istiyordur

Merhaba arkadaşlar, henüz 6 aylık evliyim. Eşimle 8 sene çıktık, 9. senemizde evlendik. Çok zor kabul ettirdim aileme evlenirkende hiç destek olmadılar kendin ettin kendin bul diye haliyle ailem bilmiyor işsiz olduğunu sıkıntılarımı paylaşamıyorum annemde kalp rahatsızlığı var. İlk 2. Haftamızda işten çıkarıldı hala iş bulamadığı için psikolojisi bozuldu. Ben çalışıyorum fakat yetmiyo bi yere kadar idare edebiliyorum. Maddiyat yüzünden çıtırdamaya başladı bundan dolayı mutsuzum eşimi seviyorum fakar onun agrasif halleri beni çok üzüyor ve geriyor. Ondan uzaklaşmaya başladım. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Herşey bir imtihan unutma sabret ekmeği vardır illaki biryerde ya hiç umursamasaydı daha kötü olurdu

Peki ne kadar zaman oldu evleneli
3 bucuk senedır evlıyız bız . evlendıgımızden tam 1 ay sonra esım ıssız kaldı tam da dort ay bulamadı işte. cok zordu onun ve benım ıcın hem maddı hem manevı.. ama cok gayret ettı bulmak ıcın her gun ben ıse gıderken kalktı benı bıraktı ordan da ıs bakmaya gıttı ben ıse gıderken asla yatakta yatmadı . kalktı hep benımle. eger gayretlı ıse destek olun ama degulse rahatsa mutlaka uyandırın..

3 bucuk senedır evlıyız bız . evlendıgımızden tam 1 ay sonra esım ıssız kaldı tam da dort ay bulamadı işte. cok zordu onun ve benım ıcın hem maddı hem manevı.. ama cok gayret ettı bulmak ıcın her gun ben ıse gıderken kalktı benı bıraktı ordan da ıs bakmaya gıttı ben ıse gıderken asla yatakta yatmadı . kalktı hep benımle. eger gayretlı ıse destek olun ama degulse rahatsa mutlaka uyandırın..
Sizin eşiniz gibi olsa bende yapardım ama malesef değil ben evlendikten hemen sonra başladım iş arayıp eşim ben giderken mışıl mışıl yatıyodu bekledim yeni evliyim her velilikte olur böyle şeyler diye geçici bi durum olarak gördüm hemen bırakıp gitmek olmaz diye ama bu sürekli aynı artık inanın o kadar çok bunaldım ki düşün düşün karamsara bağladım

Herşey bir imtihan unutma sabret ekmeği vardır illaki biryerde ya hiç umursamasaydı daha kötü olurdu
Zaten öyle düşünmeseydim şimdiye kadar çoktan bırakıp gitmiştim. Her çocuk kendi kısmeti ile gelirmiş derler ama bilmiyorum kızımın dünyaya gelmesiyle de hiç bir şey değilmedi hala aynı tas aynı hamam buna da inanmıyorum

Sanırım eşiniz çalışmayı pek sevmiyor. Aslında şöyle, belki de kapalı ortamda çalışmayı sevmiyordur. Gerçekten yapmak istediği birşey var mı?
İlla herkes ofiste, sabah 8 akşam 5 calisacak diye bir kural yok. Belki bambaşka birşey yapmak istiyordur
Saat pazarlaması yapıyodu başka da işten anladığı yok bu durgunluğu ile onu da nasıl yapmış senelerce bilmiyorum. Pasif kalıyo iş veren olarak kendi adıma alacak olsam pazarlama için almam onu yapacak biri değil ama başkada işten anlamıyo el becerisi yok

Torpil torpil her yerde üstün kriteriniz yoksa diğerlerinden ayıran işe alınmanız iyi firmalarda çok zor defalarca devlet hastanelerine başvuruda bulundum office programları, klavye vs bi sürü sertifika aldım bilgilerimi kullanamadım . Hemşirenin biri açıkca tanıdığınız yoksa giremezsiniz denemeyin dedi açıkca o da bende yok giremedim haliyle
Krizden dolayı demedim devir kötü derken. Devir torpil devri o manada dedim. Eşinizin mesleği ne bilmiyorum.ama bizim mesleğimizde torpili olmayan insanı gerçekten işe almıyorlar. İşe girip çıkarılıyor yada çıkıyor dediğinize göre sanırım yeterince çaba göstermiyor eşiniz. Çalışma şansı veriliyor çünkü. Kendini ispatlayamamış gibi. Böyle bi durumda sıkılmanız çok normal

Saat pazarlaması yapıyodu başka da işten anladığı yok bu durgunluğu ile onu da nasıl yapmış senelerce bilmiyorum. Pasif kalıyo iş veren olarak kendi adıma alacak olsam pazarlama için almam onu yapacak biri değil ama başkada işten anlamıyo el becerisi yok
Gerekirse birlikte pazarda tezgah açın ama ne yapıp edin onun evde iş bulmadan oturmasına izin vermeyin. Hiçbir şeye yeteneği olmayan biri bile illaki birşeyler bulur ve yapar. Hele de çocuk var. O cocugunun ihtiyaçlarını karsilayamasi vicdanını sizlatmiyor mu yahu?

Gerekirse birlikte pazarda tezgah açın ama ne yapıp edin onun evde iş bulmadan oturmasına izin vermeyin. Hiçbir şeye yeteneği olmayan biri bile illaki birşeyler bulur ve yapar. Hele de çocuk var. O cocugunun ihtiyaçlarını karsilayamasi vicdanını sizlatmiyor mu yahu?
Üzülüyormuş gibi ama bişi yaptığı da yok

Bu durumu ailesinden hiç kimse görmüyor mu? Oğlum kendine çeki düzen ver diyen bir annesi babası akrabası yok mu?
Kendi ailesi farkında tabi pısırık yetiştirmişler çocuklarını her işi hala yapmasını istemiyorlar sanki çok zengin bi ailenin çocuğu gibi pazarcılık yapmasını ya da güvenlik, taksi şöforlüğü önerdim pazarcılığı hava soğukken yapamazmış annesi öyle diyor. Taksicikte de kötü insanlar varmış başına bişi gelebilirmiş güvenliği de kıyafet zorunluluğu olduğu için istemiyor.

Kendi ailesi farkında tabi pısırık yetiştirmişler çocuklarını her işi hala yapmasını istemiyorlar sanki çok zengin bi ailenin çocuğu gibi pazarcılık yapmasını ya da güvenlik, taksi şöforlüğü önerdim pazarcılığı hava soğukken yapamazmış annesi öyle diyor. Taksicikte de kötü insanlar varmış başına bişi gelebilirmiş güvenliği de kıyafet zorunluluğu olduğu için istemiyor.
tam boşanmalik. Kendide aileside asalak.

Çok afedersiniz de şimdi ağzımı ağip küfür edecektim....
Bu sizin hayatınız. Katlanırim diyorsanız, siz çalışın, bir zahmet çocuğa baksın ev işi yapsın.

Çok afedersiniz de şimdi ağzımı ağip küfür edecektim....
Bu sizin hayatınız. Katlanırim diyorsanız, siz çalışın, bir zahmet çocuğa baksın ev işi yapsın.
Zor tutuyorum farkında kendide artık sıkıldığımın moral vermekten kendim demorilize oldum. Hiç oralı olmuyorum gittiği yere kadar gitsin diye bakalım daha ne kadar zaman ev kuşu gibi evde oturacak ay dediğin çabuk bitiyor kira zamanı birbirini kovalayarak geliyor neredeyse bulsun nasıl bulacaksa o işe girene kadar bende girmeyeceğim daha önce girdim yine boş boş gezmişti bu sefer kızım küçük 2,5-3 yaşına gelsin öyle başlıyıcam

tam boşanmalik. Kendide aileside asalak.
Boşanmalık çocuk olmasaydı durmazdım onu kendi aileme bırakıp gittiğimde baktırabikeceğim kimse olmadığı için baba evine gitsemde evde oturacağım kız kreş zamanı gelene kadar en azındandan burada belki o zamana kadar düzelir diye beklemekten başka elimden bişi gelmiyor

Boşanmalık çocuk olmasaydı durmazdım onu kendi aileme bırakıp gittiğimde baktırabikeceğim kimse olmadığı için baba evine gitsemde evde oturacağım kız kreş zamanı gelene kadar en azındandan burada belki o zamana kadar düzelir diye beklemekten başka elimden bişi gelmiyor
Bize konusmak kolay. Umarım diledigin gibi olur hersey.

Back