- 11 Ocak 2021
- 121
- 93
- 48
- Konu Sahibi Papatyafali87
Onunla tanıştığım dönem çalışıyordum. Hatta okulunu uzatmalı bitirdiği için o mezun olana kadar hep çalıştım. Fakat daha sonra şehir değişikliği yaşadığımız için iş bulamadım. Şimdilerde yeniden okula döndüm, bireysel hayatım konusunda yarım boraktıklarıma odaklanmak için. Kendisiyle küçük çaplı konuştuk bir terapiste gitmeye karar verdik ama öncelikle o tek gidecek ben de tek. Sonra birlikte gideceğiz.Tam onu diyecektim acaba oglak mı ama oglaklar ailelere karsı genelde efendi oluyorlar o olmayabilir. Daha cok aslan oglu aslan gibi bu ne kibir aileyi yoksaymalar falan. Bence konu sahibi eşiniz meslegine güvenip onu bırakmayacagınızı biliyor sımırtılmısta zaten o yuzden ne size ne ailenize pek yüz vermiyor önemsemiyor isterse ablanız babanız komple doktor olsun ama sizin işsiz olmanız belki onun için büyük problemdir. "Bazı" erkekler iyi bir meslege sahipse yanındaki kadında güçlü ve iyi bir kariyer sahibi olsun istiyorlar. Acaba aranızdaki problem siz bilmeseniz de bu mu? Bir bosanmayı gündeme getirin derim bu kadar kendine güvenen ailenizi yoksayan bir adam terk edilme konusunda ne tepki verecek . Bide siz onun ailesine karşı nasılsınız?