Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni evliyim eşim işsiz giderek sıkılmaya başladım
- Konu Sahibi Serense
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- 2 Mayıs 2016
- 192
- 131
- 23
Merhaba arkadaşlar, henüz 6 aylık evliyim. Eşimle 8 sene çıktık, 9. senemizde evlendik. Çok zor kabul ettirdim aileme evlenirkende hiç destek olmadılar kendin ettin kendin bul diye haliyle ailem bilmiyor işsiz olduğunu sıkıntılarımı paylaşamıyorum annemde kalp rahatsızlığı var. İlk 2. Haftamızda işten çıkarıldı hala iş bulamadığı için psikolojisi bozuldu. Ben çalışıyorum fakat yetmiyo bi yere kadar idare edebiliyorum. Maddiyat yüzünden çıtırdamaya başladı bundan dolayı mutsuzum eşimi seviyorum fakar onun agrasif halleri beni çok üzüyor ve geriyor. Ondan uzaklaşmaya başladım. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Evlendiğimde aynısı eşimin başına geldi tam 1 yıl iş bulamadı adam resmen yalvardı yol paramı verin başka birşey istemiyorum diye ama yok olmayınca olmuyor.. Benim eşimde o zmnlar cok bunalıma girmişti senide eşinide iyi anlıyorum..
Biraz sabretmelisiniz. Eşinize ne olursa olsun destek olun derim onu hırslandırın kalbini kırmadan güzel tatlı dille aklına yatsada yatmasada daha iyisini bulana kadar bir yerden başlamasını söyleyin.
Sabredicem canım bakalım dayanabildiğim kadar dayanacağım benimde yaşım 30 biran önce bebek istiyorum ama bu şartlar altında değil işleri düzene girene kadar beklemede kalacağımBende ailemin karşı cikmasina rağmen evlendim canım. Benim eşim vasıfsız belki senin durumun geçici olabilir. Eşin her işi yapamayabilir. Biraz daha sabret bakalım. Ben 33 yaşındayım çocuk yapamıyorum borclardan dolayı. Aileme de yaşadığım sıkıntıları anlatamiyorum.
Maddi sorunlar uzadıkça huzursuzluk oluyor. Iki gönül bir olunca samanlik seyran olmuyor malesef.rabbim yardimcin olsun. Güzel şeyler düşün hep güçlü olmaya çalış
Üstüne gitmek istemiyorum çünkü girişken biri değil kendine olan öz güvenini kaybetmesinden korkuyorum. Hepten içine kapanık olsa bidaha açmam zor olur
atEvlendiğimde aynısı eşimin başına geldi tam 1 yıl iş bulamadı adam resmen yalvardı yol paramı verin başka birşey istemiyorum diye ama yok olmayınca olmuyor.. Benim eşimde o zmnlar cok bunalıma girmişti senide eşinide iyi anlıyorum..
Biraz sabretmelisiniz. Eşinize ne olursa olsun destek olun derim onu hırslandırın kalbini kırmadan güzel tatlı dille aklına yatsada yatmasada daha iyisini bulana kadar bir yerden başlamasını söyleyin.
- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
evlilik iyi günde kötü günde beraber olmaktır. evliliğinizin temelleri bu olay üzerine kurulacak. ya sağlam bir başlangıç yapacaksınız ya da kopacaksınız. şuan daha güçlü durması gereken kişi sensin. eşinle 9 yıldır berabersiniz. bu kriz dönemindeki tavırları gerçek tavırları değil. geçici bir dönem bu dönem.
evliliğinize yatırım yapın lütfen kavga etmeyin eşinizle. emin olun onun yaşadıkları sizinkiler yanında daha ağır. sizin kocanız işsiz, kocanızın kendisi işsiz ve sevdiği kadına karşı yetersizlik hissediyor. bence çok normal agresif olması
evliliğinize yatırım yapın lütfen kavga etmeyin eşinizle. emin olun onun yaşadıkları sizinkiler yanında daha ağır. sizin kocanız işsiz, kocanızın kendisi işsiz ve sevdiği kadına karşı yetersizlik hissediyor. bence çok normal agresif olması
- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
6 ay çok uzun bir süre canım Allah yardımcınız olsun. Ailen neden eşini istemedi? 8 sene boyunca evlenememenizin nedeni maddiyat miydi? Eşin çalıştığı yerlerde istikrarlı mıdır? 2 haftalık evli bir adamı işten çıkarmak hic normal gelmiyor bana. sizin evliliğinizde çok fazla sıkıntı görünüyor canım malesef aşk sevgi karın doyurmuyor. Burda borçtan parasızlıktan bunalıp konu açan kadınlara çok üzülüyorum hiçbiriniz evlenip sefil olmayı haketmiyorsunuz. Ailenize, büyüklerinize kulak verin herşey aşk değil malesef. Biraz da mantık lazım. Erkeği karısı yönlendirir. 9 senede hiç mi çalışmayı, daha cok kazanmayi, birikim yapmayı empoze edemediniz bilmiyorum ki. 6 ay iş bulamayacak kadar da berbat değil ortalık. İyi kötü asgari ucretle eleman arayan çok var. Bir de utanmadan agresif mi davraniyor? Bence artik resti cekmelisin sana sırtını dayamamali.Merhaba arkadaşlar, henüz 6 aylık evliyim. Eşimle 8 sene çıktık, 9. senemizde evlendik. Çok zor kabul ettirdim aileme evlenirkende hiç destek olmadılar kendin ettin kendin bul diye haliyle ailem bilmiyor işsiz olduğunu sıkıntılarımı paylaşamıyorum annemde kalp rahatsızlığı var. İlk 2. Haftamızda işten çıkarıldı hala iş bulamadığı için psikolojisi bozuldu. Ben çalışıyorum fakat yetmiyo bi yere kadar idare edebiliyorum. Maddiyat yüzünden çıtırdamaya başladı bundan dolayı mutsuzum eşimi seviyorum fakar onun agrasif halleri beni çok üzüyor ve geriyor. Ondan uzaklaşmaya başladım. Ne yapmalıyım bilmiyorum
3500-4000₺ arası net maaşı vardı. İstanbul dayız.eşinizin önceki işindeki maaşı neydi ki acaba ondan mı iş beğenmiyor. son maaşı eğitim durumu yaşını ve il ilçe yazarsanız size yardımcı olabiliriz belki
- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
maalesef benim okumuş etmiş tanıdıklarımın üst limiti bu. ama evi boş kalan indirim yapmayan ev sahibi mantığını bırakır umarım... Allah yardımcınız olsun yerinizde olsam samimiyetine(iş bulamadığına) inanmıyorsam işten çıkarım sorumluluğu ona veririm3500-4000₺ arası net maaşı vardı. İstanbul dayız.
Birikim elbet yaptı ama ev kurmak için bitirdi. Herşey aşk olmadığını şimdi daha iyi anlıyorum biraz mantık kullanmak gerekiyormuş iş işten geçti. 8 sene aynı firmada çalıştı iyi kazancı vardı küçülmeye gittikleri için işine son verdiklerini söylemişler. Sonra farklı firmalarda çalıştı fakat istediği gibi olmadı.6 ay çok uzun bir süre canım Allah yardımcınız olsun. Ailen neden eşini istemedi? 8 sene boyunca evlenememenizin nedeni maddiyat miydi? Eşin çalıştığı yerlerde istikrarlı mıdır? 2 haftalık evli bir adamı işten çıkarmak hic normal gelmiyor bana. sizin evliliğinizde çok fazla sıkıntı görünüyor canım malesef aşk sevgi karın doyurmuyor. Burda borçtan parasızlıktan bunalıp konu açan kadınlara çok üzülüyorum hiçbiriniz evlenip sefil olmayı haketmiyorsunuz. Ailenize, büyüklerinize kulak verin herşey aşk değil malesef. Biraz da mantık lazım. Erkeği karısı yönlendirir. 9 senede hiç mi çalışmayı, daha cok kazanmayi, birikim yapmayı empoze edemediniz bilmiyorum ki. 6 ay iş bulamayacak kadar da berbat değil ortalık. İyi kötü asgari ucretle eleman arayan çok var. Bir de utanmadan agresif mi davraniyor? Bence artik resti cekmelisin sana sırtını dayamamali.
Yok aile istemiyordu ve ben evlilikten korkuyordum istemiyorlar sonradan pişman olacağım bişi yapmak istemiyorum die beklettim. Asgari ücretle başlamaz alışmış iyi kazanmaya6 ay çok uzun bir süre canım Allah yardımcınız olsun. Ailen neden eşini istemedi? 8 sene boyunca evlenememenizin nedeni maddiyat miydi? Eşin çalıştığı yerlerde istikrarlı mıdır? 2 haftalık evli bir adamı işten çıkarmak hic normal gelmiyor bana. sizin evliliğinizde çok fazla sıkıntı görünüyor canım malesef aşk sevgi karın doyurmuyor. Burda borçtan parasızlıktan bunalıp konu açan kadınlara çok üzülüyorum hiçbiriniz evlenip sefil olmayı haketmiyorsunuz. Ailenize, büyüklerinize kulak verin herşey aşk değil malesef. Biraz da mantık lazım. Erkeği karısı yönlendirir. 9 senede hiç mi çalışmayı, daha cok kazanmayi, birikim yapmayı empoze edemediniz bilmiyorum ki. 6 ay iş bulamayacak kadar da berbat değil ortalık. İyi kötü asgari ucretle eleman arayan çok var. Bir de utanmadan agresif mi davraniyor? Bence artik resti cekmelisin sana sırtını dayamamali.
- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
- 158
- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
Beğenmiyor canım o yüzden çalışmıyor. Evde duramıyor yine birilerinin yanına gidip geliyor vakit geçsin die ama yetmiyor tabi
belli bir mesleği yok anladigim kadariyla pazarlamaci öyle oturduğu yerden is bulamaz tabii
begenmemesi gibi bir lüksünun artık kalmadığını ilk bulduğu düzenli işte çalışması gerektiğini söyleyin
- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
- 103
Öyle yüksek maaşla çalışırım diye beklemesin. Asgari ücretle başlasın.issiz olmasından iyidir. Yazık böyle o da sen de uzuluyorsun. Eşin kendini yetersiz hissettiği için gergin sınırlıdır. Her şey yoluna girdiğinde yuvaniz huzurlu olacaktır bence. O iş bulana kadar bu şekilde destek olmanız çok çok iyi. Çevreye söylememekte iyi yapmissiniz. Onlar bilirse bir de çevre baskısı ile ugrasmak zor olur.
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
Ben de 5 aydir iş bulamiyorum ve bu durum haliyle beni geriyor. Butun rutinime yansiyor, ama bu konuda esimin bana anlayisli davranmaktan baska yapabilecegi hicbir sey oldugunu dusunmuyorum, sizin de oyle.
Uzaktan oyle kolay ki is begenmiyorlar, gecici is bulsunlar demek...
35 yasindayim, cagri merkezlerine kadar basvurdum, bi kere ortalik yeni mezun issiz kayniyorken kimse belli bir yaşın uzerindeki o konuda deneyimsiz kisiyi işe almiyor. Gir a101 de calis, git cagri al, magazada kazak katla demekle olmuyor yani o işler, sanki bu isler onumuzde siraya girdi de biz begenmedik...
Esiniz belli bir yasin uzerindeyse ve araya sokabikecegi kimse yoksa ancak deneyimli ve uzman oldugu alanda ise alinir o da ne zaman denk gelir sansina artik.
Neyse cok uzatmayayim cok doluyum bu konuda, esinize de size de bol sans ve sabir diliyorum. En cok bu ikisine ihtiyaciniz olacak çünkü.
35 yasindayim, cagri merkezlerine kadar basvurdum, bi kere ortalik yeni mezun issiz kayniyorken kimse belli bir yaşın uzerindeki o konuda deneyimsiz kisiyi işe almiyor. Gir a101 de calis, git cagri al, magazada kazak katla demekle olmuyor yani o işler, sanki bu isler onumuzde siraya girdi de biz begenmedik...
Esiniz belli bir yasin uzerindeyse ve araya sokabikecegi kimse yoksa ancak deneyimli ve uzman oldugu alanda ise alinir o da ne zaman denk gelir sansina artik.
Neyse cok uzatmayayim cok doluyum bu konuda, esinize de size de bol sans ve sabir diliyorum. En cok bu ikisine ihtiyaciniz olacak çünkü.
- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
Öncelikle allah kolaylık vetdin . Eşiniz ne kadar uzun süre işsiz kalır ise bu iş bulmasını daha zorlaştırır . Işverenler bu konuya dikkat ediyor işe başlamada negatif etki yaratıyor . Eşiniz geçicide olsa bir işe girsin ve iş aramaya devam etsin . internette kariyet.com cv bıraksın işine yarayan şeyler mutlaka çıkar.Özel sektörde sekreterlik yapıyorum. Eşim pazarlama yapıyordu istekli ama istediği gibi iş olmadığı için başlayamadı bi yere süreç uzakdıkça Sıkılıyor kendi de beni de sıkıyor. Bişi de diyemiyorum sessiz kalmaya çalışıyorum ama daha ne kadar devam ederim bilmiyorum
- 1 Kasım 2012
- 236
- 331
- 103
Ama eşiniz iş bulup da beğenmıyor mu ? Bu durumda daha ıyısını bulana kadar vardıyalı da olsa,haftasonu izni olmasa da nolursa olsun çalışması lazım.
Aman bişey demeyin,su an sizin her lafınızı hakaret gibi algılar.Aranız açılır, ama onun da iş begenip beğenmeme lüksü yok şuan.
Alah göstermesin pat diye senı de çıkartsalar napıcaksınız
Aman bişey demeyin,su an sizin her lafınızı hakaret gibi algılar.Aranız açılır, ama onun da iş begenip beğenmeme lüksü yok şuan.
- 1 Kasım 2012
- 236
- 331
- 103
Ben de 5 aydir iş bulamiyorum ve bu durum haliyle beni geriyor. Butun rutinime yansiyor, ama bu konuda esimin bana anlayisli davranmaktan baska yapabilecegi hicbir sey oldugunu dusunmuyorum, sizin de oyle.
Ama hiç bulamıyor değilmiş ki, konu sahıbı yazmış bulduğu işler de istediği gibi değil diye.
Bu durumda eşi iş seçiyor beğenmıyor demek.
İş buluyor ama şartları beğenmediği için başlamıyor. Her zaman iyi işler çıkmıyor karşımıza bazen yetinmek zorundayız bunu eşime anlatamıyorum işteAma eşiniz iş bulup da beğenmıyor mu ? Bu durumda daha ıyısını bulana kadar vardıyalı da olsa,haftasonu izni olmasa da nolursa olsun çalışması lazım.