yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

Geçmiş olsun okurken ağladım inanın. Rabbim şifa versin iyileşin sapa sağlam hayata tutunduğunuzda inşallah yeniden hamile kalır ve çok mutlu olursunuz.

yüreğim yandı okurken. sakın umudunu kaybetme sakın. herşey ama herşey güzel olacak. tedavini ol hep umutlu ve güzel düşün. Allahımın izniyle herşeyin çok güzel olacak. sakın umutsuzluğa kapılma lütfen.

Yazdıklarını okuduğumda kendi dertlerim için üzüldüğüme o kadar utandım ki anlatamam... Rabbim tez zamanda şifa versin ondan sonrada tekrar anne olmayı nasip etsin sana. Duanın açamadığı kapı yok tüm dualarım, dualarımız seninle. Sabrına tevekkülüne hayran kaldım. Bugünlerde geçecek inşallah.

İyileşeceiğinize inanın, inanmaya çalışın. Şükredin , daha ilk evreden farkedildi diye.. Her şeyin beteri var , Allah korusun. Zamanla çocuk da herşey de olur, ileride çok mutlu çocuklu aileniz olacak.. Ben güçlüyüm diyin, savaşın. Dua edin. Çok zor ama bu bir imtihan ve siz o kadar iyi yüreklisiniz ki(yazınızdan anlıyorum:) ) bu imtihanı aşacaksınız. İmtihanlar eninde sonunda biter, sizinki en güzel şekilde bitecek. Sağlıklı günlerinize kavuşacaksınız unutmayın.. Size dua edeceğim.. Kaybetmek yok unutmayın. İyi niyetle bakın , bırakmayın kendinizi..

Çok geçmiş olsun, geçecek de inşallah.

İmtihan dünyası işte. Herkesin ayrı bir derdi var. Tedavinizi oluyorsunuz ve şu anda iyileşme sürecindesiniz. Bunlar çok güzel haberler. Dahada iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Selamlar...

Durumunuza çok üzüldüm ama allah bir kapıyı kapar diğerini açar inşallah en kısa zamanda iyileşir sağlıklı bi.şekilde bebek sahibi olursunuz moral çok önemli unutmayın

Çok çok geçmiş olsun canım. Allah tez vakitte şifasını versin inşallah.. Moralini düşürme ve asla pes etme.

Çooook sevindim hamileliğine...Ben de meme ca atlattım...İlk evre değildi...29 yaşımda teşhis konuldu..üzerinden iki sene geçti....İlk evre olduğu için çok şanslısın...Ben her gün halime şükrediyorum..Beterin beteri var...Hayata dört elle sarıl...Kötü günlerin hepsi geçecek...Önünde uzuuuun bir ömür var...Çoluk çocuklu, torun torbalı bir ömür diliyorum şeker

Cook geçmiş olsun. Evre olayına çok takılmıyorum artık. Allah şifa versin. Alacak nefesimiz varsa alacağız bu dünyada

insallah canim ya yemin ederim cok mutlu oldum sanki taniyorum seni insallah kucagna alip kokladgnida gorurusn canm
Allah razı olsun. Aminnn canım. her şey çok yeni öyle korkuyorum ki. ınsaallah Allah nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…