yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

Ya ben bunu okuyunca çok duygulandım.bu hastalığa yakalanan herkese aklıma geldikçe dua ediyorum .ınş tez zamanda sağlığına kavusursun. Bende de kist var her gittigimde önemli olmadığını söylüyorlar 6 ayda bir kontrole gidiyorum ama her gidişimde ölüp ölüp diriliyorum. Bi kac gun sonra yine gideceğim o kadar korkuyorum ki of ya Allah yardimcin olsun

Konunun açıldığı zamanı görmeden okudum tam yorum yazacaktım :) sizin yorumunuzu okuyunca mutluluktan havaya uçtum. Maşallah size. Allah bebeğinizle uzun uzunnnnnnn ömürler versin inşallah. Öpüldünüz

Allahım acil şifalar versin.

Hamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
Canım benim, çok ama çok sevindim konunun eski olmasına, sağlığına ve daha da güzeli bebeğine kavuşmuş olmana :)) akşam akşam duygulandım haa..

Ben de konu yeni sandim.Iyi oldugna cok sevindim.Daha yazini okurken iyi olcagini anlamistim zaten.O gucu hissettim sende.Ins bebeginle guzel ,mutlu ,uzun omurler gecirirsiniz.
Opuyorummm seni

Geçmiş olsun bende de böbrek kisti var
6 ayda bir usg cektiriyorum
Kistler genelde zararsız oluyo

İnanın okurken gözümden yaş geldi. Allah beterinden saklasın. Daha çok gençsiniz. Canınızı sıkmayın. Moraliniz bozulmaya gelmez. Ümitli olun her zaman, Allah'a dua edin. İnancımızı kaybetmeyin.

Inan ne yazmam gerektigini bilmiyorum. Suan sadece agliyorum. Bende depremden asiri ( istanbulda olmam nedeniyle)korkuyorum ve surekli dusunurum olursem oglum nasil bir delikanli olur beni hatirlarmi hic. Esim ne yapar yaslanabilecekmiyiz birlikte diye. Siz yazinca o dusunceler aklima geldi sizin ne hissettiginizi anladim. Ve o kadar derinden aciyi hissettim ki sizin icin dua edicem bol bol. Yasliliginizda kucaginizda torununuzla oynayabilmeniz icin..

Sonunu okumamisrim oyle cok sevindim ki okuyunca cok sukur ki alacak nefesiniz icilecek suyunuz varmis ve esiniz adinada cok sevindim. simdi rahatca uyuyabilirim tabi aglamaktan tikanmis burunla ne kadar rahat olursa :))) aman dertmi bu burun simdi :))))

Hamdolsun canım benim.. çok geçmiş oldun.. bu dünya böyle işte tam herşey tıkırında deriz bişey çıkar... imtehan dünyası..
hamdolsun sana destek olan eşin var.. hep birbirinizin değerini bilin inşaallah Siz mutlu olduktan sonra 31 yaşında olsa bebeğiniz ne olur ki? Daha insanlar o yaşta Yen'i evlenmeyi düşünüyorlar.. hem ne malum 5 seneden evvel olmayacağı? Kün fe yekün.. rabbim ol der oluverir

Erken teşhis yapılması çok iyi olmuş.
Allah'a çok şükür ki size destek bir eşiniz ve aileniz war.
Siz sağlığınıza kavuşun yeter ki çocuğunuz yine olur.
Dua edicem sizin için Rabbim şifa versin

bir ablamın böbrek üstündeydi kanser... inandı, iyileşicem dedi, dualar, moral desteği, doğru tedavi ile kitle küçüldü ve tehlike oradan kayboldu. Sen 10 amazonu okumadın mı??? Hemen al oku. iyi gelecek

hiç görmemişim bu konuyu
Rabbin şifa versin size ve tüm hastalar tez zamanda inşallah
iyi olun yeter ki bebeğiniz de olacaktır Allah ın izniyle

bir ablamın böbrek üstündeydi kanser... inandı, iyileşicem dedi, dualar, moral desteği, doğru tedavi ile kitle küçüldü ve tehlike oradan kayboldu. Sen 10 amazonu okumadın mı??? Hemen al oku. iyi gelecek
Ben 10 Amazon yazarıyım:) Annesine hayat veren bebek öyküsünün yazarı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…