yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

Bende gecen ysptırdım kist dedı onemlı deıl dedı benımkı agrı yapıypr 6 sy donra tekrar gel defı .Şimdi bende çok korktum

Bende gecen ysptırdım kist dedı onemlı deıl dedı benımkı agrı yapıypr 6 sy donra tekrar gel defı .Şimdi bende çok korktum
Hayatım boyunca hiç ağrımadı, elime gelmedi. Annem meme kanseri atlattığı için ben de baktırayım demiştim.

Genelde fibrodenomlar ağrı yapıyor
Küçük ise mudahale etmiyorlar
Buyukse alıyorlar.
Ama bence başka iyi bir doktora gidin
İhmal etmeyin.

Hayatım boyunca hiç ağrımadı, elime gelmedi. Annem meme kanseri atlattığı için ben de baktırayım demiştim.
Çok ıyı yspmışınız aslında hep baktırmak gerek bence ama her seyı ne kadar ıhmal edıoruz

Ah canım umarım şimdi çok iyisindir ve başka bir bebişinle mutlu mesut yaşıyorsundur

Allah şifa versin inşallah.yaşın çok genç,erkende teşhis edilmiş bence atlatacaksın ve çok istediğin bebeğinede kavuşacaksın ❤

Allah acil sifa versin cok uzuldum insallah tez zamanda atlatir ve evladiniza kavusursunuz sizin yazinizi okurken aklima kendim geldim bundan 8 sene once oglum dunyaya geldiginde gogsumde bi kitle fark ettim hemen dra gittim fibrokistlik oldunu soyledi her sene muayneye gelmem gerektigini soyledi fakat ben bundan 3 ay oncesine kadar hic gitmedim son 1 senedir ablam vefat ettiginden beri uzuntudenmi bilmiyorum asiri agri yapiyordu 3 ay once kontrole gittimde kistlerde buyume oldunu fakat korkulacak birsey olmadigini soyledi dr fakat yazdiklarinizi okuduktan sonra aklimda soru isareti oldusizin gogsunuzde agri oluyormuydu peki

Konu hortlamış. Ama cidden aşırı üzüldüm konuyu okurken. Konu sahibi sanırım sonra iyileşip tekrar hamile kalmış ama onunda hamileliği baya ilerlemişken bebeciğin kalbi durmuş. Rabbim kadına sabır versin yA keşke gelse buraya tekrar ama uzun süredir girmemiş.

Ben de konu sahibinin sonrasında neler yaşadığını merakedip baktığımda gördüm ..canım sıkıldı yazamadım buraya

Kardeşim fibraadenom ameliyati oldu belki on sene olmuştur sukur temizdi sonuclar...birkac sene sonra sizinki gbi küçük çıktı gene..takip ediyorlar 6 ayda bir...cok geçmiş olsunn sizede

Merhaba. Fibroadenom bende de var. Bunlar iyi huylu tümörler, büyüyüp kansere dönüşmüyorlar. Müdahale gerektirecek boyuta gelirse alınıyorlar yerinden. Kontrollerimi yeni yaptırdım ben de, üniversite hastanesinde bir profa ve bir de özel hastanede genel cerraha muayene oldum, ikisi de aynen böyle anlattı.
Biyopsiye gerek yok, eğer buna ihtiyaç duyarsak kitleyi tamamen temizler onu patolojiye göndeririz dokunmaya gerek yok dediler. Elle muayenede belirgin bir büyüme olmadığı sürece de almıyorlarmış.
İçiniz rahat olsun yani, yıllık muayenelerinizi ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.

İçimi rahatlattığınız için çok teşekkür ederim. Bana 4cmi geçmeden ameliyatla almadıklarını, benimkini orada bırakıp büyümesini takip edeceklerini söylediler. Damarsız, top gibi birşey görüntüsü. Benim hiç ağrım olmadı, elime gelmedi. Annem meme kanseri atlattığı için 32 yaşından başladım kontrollere. Stres olmuştum biraz, teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun annenize de, size de. Ben de üniversite öğrencisiyken elime gelen bir kitleyle başladım meme kontrollerine. Onlar kistmiş, şimdiki fibroadenom. İki doktorun da aynı şeyleri söylemesi rahatlattı beni de. Bunun kanserle ilgisi yok dediler. İnşallah ameliyat boyutuna ulaşmadan böyle sakince durur ikimizinki de yerinde

Benim de göğsümde de kitle var, iyi huylu olduğunu söylüyorlar ama 1 yıldır kontrole gitmedim. Umarım şimdi çok iyisindir, tedavini olmuş iyileşmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…