Hastane para mı koparmaya çalışıyor

Büyük bir kısmı D vitamini eksikliği yaşayan bir toplumuz ve bu D vitamini testi neden bu kadar sorunlu anlamak mümkün değil gerçekten. Çok geçmiş olsun.

Geçen kızımın 11 aylık kontrolü vardı işte yenidoğan çetesinden falan bahsettik, doktorumuz dedi ki bunlar hep vardı zaten, mesela diyorlar ki rutin tahlil e bunlar para. Ama çocuğun keyfi yerinde, durumu iyi bir sorunu yok neden rutin tahlile gerek duyulsun dedi; ki doktorumuzun muayene ücreti de 5k ama ilaç yazmaz, ilaç şirketlerini yanına yaklaştırmaz, boşa tahlil yaptırmaz. yani 3 çocuğumu da kendisinde büyüttüm büyütüyorum tahlilleri ben istemişimdir zorla onlarda da zaten hiçbir şey çıkmadı. Bir de gidip devlette yaptırdık tahlilleri. Neden o kadar para vereyim düşüncesindeyim ben de.
Yani alın devletten randevuyu gidin orda yaptırın mis gibi

Banada öyle geliyor. Bebeğim ateşli gidince de bir sürü test sayıp ama şunu karşılamaz bilginize para verin dediler. E çocuk 38 derece ateşli el mahkum verdik yaptırdık. Bi onaya gönderelim bakalım demiyolar ordan kıllandım açıkçası.

Tahlil mi istenmemisti onu mu soruyorsunuz. Bildiğim kadarıyla zamanı doktoruna göre değişmekle birlikte rutin tahlil isteniyor vitamin değerleri için

İşte bende emin olamadım policeden policeye değişiyor onu biliyorum ama poliçeler hastanesine göre de mi değişiyor o ilginç geldi.
Ben yetiskin olarak gittigimde once provizyon aliyorlar .hatta bir hastanede kendim sordum tum tahlilleri karsilar mi diye onlarda bilemeyiz once tahlilleri yaptirin dedi bende olur mu oyle sey ona gore yapturacagim dedim ve onden provizyon aldirdim .

X