yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

Ben 10 Amazon yazarıyım:) Annesine hayat veren bebek öyküsünün yazarı :)
merhaba rabbim şafi ismiyle size ve ailenize şifa nasip etsin.
Kurban olduğum ALLAH dertlilere deva hastalara şifa versin içindede bize inşallah.
yazınızı okudum çok üzüldüm fakar Allah insanları sınav eder.bu sınavlar sebebsiz değildir.
sadece mevlaya sığının inanın herşey çoook ama çook güzel olacak İNŞALLAH...

Ben 10 Amazon yazarıyım:) Annesine hayat veren bebek öyküsünün yazarı :)
Aaaaaa bunu şimdi görüyorum tereciye tere satan ben şuan Ben de diyorum ki vay arkadaş kaçıncı bebekle farkedilen kitle çok şükür bin şükür

Geçmiş olsun iyiki erken evrede farkedilmiş .Çocuk beklerken sevinç içindeyken böyle bir olayla sarsıldınız.Sağlığınız yerinize gelsinde önemli olan o.Yaşınız küçük yeniden anne olabilirsiniz .Sizin gibi hatta yaşça sizden daha küçükken kansere yakalanan arkadaşım tedaviden sonra evlendi yumurtalığının birinin alınmasına karşın anne oldu.Şimdi çok sağlıklı eşiyle ve çocuğuyla çok mutlu .Sizde hemen moralinizi bozmayın.Herşey iyi olacak Allahın izniyle.Şuan sadece sağlığınız önemli başka bir şey düşünmeyin.

Geçmiş olsun.Şükür ki size destek çıkan eşiniz var.Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşup,anne olursunuz.

Düzeltme:Konu önceden açılmış,hamileymişsiniz,tebrik ederim,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah,sizin gibi olanlar için teselli olur bu konu.

Hamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
Şu mesajı gördüğüme nasıl sevindim anlatamam. Rabbım size bağışlasın, sağlıkla hayırla kucağınıza alın inşallah.
Bu arada bir an içimden kız geçti , sanki, size çok yakışacakmış gibi...

Allah yardimciniz olsun cok zor yasadiklariniz

Gözlerim doldu okurken acınızı yüreğimde hissettim İnşalllah her şey dilediğiniz gibi olur.Geçmiş olsun.

Rabbim şifa versin. Daha geç yaşta tanıdığım çok kişi var meme kanserini atlatan. Moralinizi bozmayın. Elbette eşinizle çoluk çocuğunuzla Allah ın izni ile yaşlancaksınız. Çok zor biliyorum. Ama stres düşmanı bu hastalığın. Kendinizi bu hastalığı Allah ın izni ile yeneceğim diye motive etmeye çalışın. Çok ağır bir tramva yaşamışsınız. Lütfen süreçte destek de alın. Rabbim tez zamanda şifa versin.

Insallah bu sınavdan hayirlisi ve mutlu bir sonucla cikarsiniz rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Konu çok eski yorum yapıp üste taşımak istemiyorum ama bana da geçenlerde usg ile bakıp 3cmlik fibroadenom var dendi. Biyopsi falan yapılmadı, temiz dendi. Bununla ilgili sağlık bölümüne konu açtım ama kimse dönüş yapmadı. 2004 konusunu okudum, aklıma takıldı, usg sonucu temiz çıksa da inanmamak mı lazım?

Allah yardımcınız olsun kist agrı yapuyor muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…