Derdi veren Allah dermanınıda vericektir. ya şafi diyelim. Allah çok buyuk sınava sokmuş sizi ama mukafatıda eminım çook büyük olacaktır. ya sabır diyin.Çok zorunu atlatmışsınız. şimdi geriye kont.leri aksatmamak var ve sonundada Allahın izni ile evladınızı kucağınıza alırsınız ben inanıyorum canı gönulden.
Gelecek günler daima seninde eşininde yüzünü güldürsün. . Biraz sana biraz eşine benzeyen tatlı bir bebeğiniz olur inşallah . . Ve miniğni kucağına aldığında geçmişte yaşadığın herşeyi unutursun . . Allah sağlık sıhat versin
Sanki bir hikayeden alınan bir parça gibi yazdıkların, keşke de öyle olsaydı.. Çok çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun, senin sınavın da bu şekilde demek ki, tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah.. Dua edicem senin için, gönlünü ferah tut...
kuzum,ablam..ben 34 yaşında biriyim benden küçük olduğun için samimi davrandım sana..herşey çok güzel olacak önce buna inanmalısın..güçlü olmalısın..allahın verdiği herşeyde bir hayır vardır bunu unutma sakın..allahım acil şifalar versin seni sevdiklerine bağışlasın..
Hepinizin o sıcaklığını öyle iyi hissettim ki..... Allah razı olsun hepinizden iyiki yazmisim buraya.. Gogsunde kist olup korkanlar olmus korkmayin illa kotu diye bir sey yok ama lutfen tedbirli olun ben hayatinda hastaneye gitmemis basi agriyinca bile agri kesici kullanmayan bir insandım. Rabbim bana melek gonderdi hastaligimi fark ettirdi. Belki bu yazimla biraz daha onem verir kontrollerinizi daha dikkatli yaparsiniz. Lütfen kontrollerinizi aksatmayin.
Ya canım benim neler atlatmışsın..Allah guc kuvvet sabir saglik versin bol bol sana.Dilerim ki istedigin hersey gercek olsun esinle cocuklarinla torunlarinla yaslan canim benim.
Geçmiş olsun arkadaşım. Hiç korkma erken teşhis atlatacaksin inşallah. Benim annemde meme kanseri oldu ama erken teşhisle tedavisini oldu maşallah şu an çok çok iyi yeni meme yapıldı diğerinin yerine 9 yıl oldu çok sağlıklı masallah
Canım çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun ama vardır bir hayır diye düşün önce senin sağlığın inşallah ileride hayalini kurduğun çocukşarına kavuşursun. Ben de senin yaşındayım düğün günü terk edildim hayallerim yıkıldı senin de maşallah düğünün çok güzel olmuş senin de sağlık sıkıntın çıkmış bunlar bizim için imtahan sabret canım
Çok çok geçmiş olsun sana diyebileceğim fazla bişey yok malesef en büyük desteğiniz eşiniz yanınızda ama benim sevdiğim en ufak hastalığımda bile yanımda olamayacak malesef
ziraaa`cigim, cok cok gecmis olsun ve bir dahada gelmesin Insallah. Canim bende senin gibi Hormon duyarli gögüs kanseri atlattim, 2 sene oldu. Sana kanserin formülünü söyledilermi doktorlar?
Bu arada hormonel olmasi büyük bir avantaj ( biliyorum cok sacma böyle demem ) cünkü bunun daha agresif olani var. Lenf bezleri ne durumdaydi ? Hepsi temizmiydi yoksa lenf bezlerinde bulundumu kanser hücreleri ?
Kusura bakma böyle bilimsel sorular sordum ama ona göre sana bir kac seyler yazacagim. Ben artik bu konu gakkinda okuya okuya nerdeyse bir gynokolog kadar bilgim olustu.
Kemoyu ve isin tedavisini bitirdigin icinde ayriyetten seni takdir ediyorum. Güclü oldugun mesajlarindan belli. Hayata hep pozitif bakacagiz ve tadini sonuna kadar cikaracagiz. Esinle nice nice mutlu, huzurlu saglikli seneler Insallah.