- 6 Mayıs 2024
- 2.620
- 2.724
- 29
- Konu Sahibi cylncyln95
Canım benim sınavın çok zor ama imtihan dünyası. Belki Allah’ın sana vermek istediği mesajlar vardır. Bende Eylül ayında 20 haftalıktan erken Doğumla oğlumu kaybettim inan acını anlıyorum o kadar zor ki. Üst üste 4 kere hemde Allah kalbine ferahlık versin ama isyan etme onlar inşallah senin şefaatçin olacaklar. İnşallah cennette kavuşacaksınMerhaba arkadaşlar 3 gün önce 26 haftalık bebeğimi kaybettim . Kendimi daha yeni yeni toparlıyorum size icimi dökmek istiyorum çünkü sadece yaşayanlar bilir . Bu benim 5. Gebeligim ilk hamileligim sorunsuz gecti normal doğumla oğlum doğdu 6 yaşında . Ondan 2 sene sonra hamile olduğumu öğrendim ikili testleri ayrıntılısı temizdi 17. Haftada kalbi durduğunu ögrendim ve normal doğumla bebegi aldılar. Daha sonra bir bucuk sene bekledim kendimi anca toparladım ve hamile kaldım boş gebelik dediler dedim vardir bunda bi hayır . 10 haftalık boş gebelik gecirdim . 3 ay sonra tekrar hamile kaldım . 16. Haftaya kadar geldik yine bütün testler temizdi bebek gayet sağlıklıydı birgün cok siddetli bel ağrım oldu hastaneye gittim ve yine kalbinin durduğunu öğrendim onuda aynı şekilde normal doğumla aldılar . Ve bu en sonuncu gittim genetik test yaptırdık eşimde bende gerekli tüm testleri yaptırdık bende çok az pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ve hamile oldugumu ögrendigimde iğne başladık onun dışında gerekli vitaminler falan işte . 21. Haftaya kadar hersey cok güzeldi bebek gayet sağliklıydı ta ki ayrintilida akım kaybı cıkana kadar plasentadan bebege giden damarda kan kaybı vardı dünyam basıma yıkıldı iğneye ek ecoprin basladık 26 haftaya kadar hergün hastaneye gittim tansiyonum sürekli 14 ,15 cıkıyordu gebelik zehirlenmesi geciriyordum idrarda protein cıktı akcigerlerim benim artik kötüleşmeye başladı . En son 3 gün önce ters akıma döndüğünü öğrendik ve acil yatış verildi . Kac tane uzman doktor baktı ve aynı şeyi söyledi bu bebek yaşamaz yaşasada hastalıklı olabilir yine dedim hayır son ana kadar bende dursun . 1. Doz ciger gelistirici yapıldı ve o an bebegimin kalp atışları cok yavaşladı . Beni tekrar ultrasyona aldılar tabi ben sürekli ona bakıyorum bi ara kalbi durdu bayıldı gitti kuzum hemen karnıma bastırarak kalbini tekrar calıstırmayı başardılar ve 1 dakka icinde sezeryana alındım . 1 saat dayanmış o minik kalbi sonra durmuş cok ugraşmıslar ama malesef tutunamamış hic göremedim yavrumu . Ben genel anestesi olduğum için anca kendime geldim gözümü acar acmaz bebegimi sordum söylemediler sakinles dediler anladım zaten bişey olduğunu sonra doktorlar gelip başın saģolsun dediler . Ve ben o an öldüm öldüm çok zor rabbimin vardır bir bildigi diyorum ama bu 4. Kez oldu şimdi cennette beni bekleyen evlatlarım var . Biraz uzun oldu hakkinizi helal edin ama beni kimse anlamıyo herkes uzulme yine olur diyo bilmiyolarki onlar benim ciğer yaram ….