AğlamayınAğladım okurken allah yardımcınız olsun insallah en kisa sürede tedaviniz biter bebeginizi kucağınıza alirsiniz
Şimdi Nasılsıniz aradan geçen zamanda ?AğlamayınAllah tüm hastalarımıza şifa versin
Hamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.Şimdi Nasılsıniz aradan geçen zamanda ?
Üzülmeyin :) her şey geride kaldı hamdolsun. Allah hepimize şifa versin.Keşke konuyu okumasaydımne diyeceğimi bilemiyorum allahım sifa versin hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Çok sevindim şükürler olsun bende erken menopozdayken hamile kaldım Rabbim ol desin yeter kiHamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
Ayyyyy gerçekten çok sevindim buna allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
Aynen öyle. Çok büyük Allah. Herkesin bir sınavı var. Ben hem canımla hem evladımla sinandım. insaalah layıkıyla sınavımı atlatabilmisimdir. Allah ol desin yeter. ne mucizeler olur. bizim mucizelerimiz gibi :)Çok sevindim şükürler olsun bende erken menopozdayken hamile kaldım Rabbim ol desin yeter ki
Ay çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallahHamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
ayy masallah :) konuyu hortlatan biri olarak bu davranisimi cok begendim su an :)) Okurken agladim,simdi de sevincten..Hamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
Actiginiz konuyu yeni okudum ve gozyaslarima engel olamadim. ama bu mesajinizi okuyunca coook sevindim. insallah saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza alirsinizHamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
ama bu hikayenin boyle guzel bitmesine cok sevindim ben:)Aynen öyle. Çok büyük Allah. Herkesin bir sınavı var. Ben hem canımla hem evladımla sinandım. insaalah layıkıyla sınavımı atlatabilmisimdir. Allah ol desin yeter. ne mucizeler olur. bizim mucizelerimiz gibi :)
Allah başka acilar gostermesinHerkesten Allah razı olsun. Dualarımız kabul olsun .