yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

Ağladım okurken allah yardımcınız olsun insallah en kisa sürede tedaviniz biter bebeginizi kucağınıza alirsiniz

Çok sevindim şükürler olsun bende erken menopozdayken hamile kaldım Rabbim ol desin yeter ki
Aynen öyle. Çok büyük Allah. Herkesin bir sınavı var. Ben hem canımla hem evladımla sinandım. insaalah layıkıyla sınavımı atlatabilmisimdir. Allah ol desin yeter. ne mucizeler olur. bizim mucizelerimiz gibi :)

Hamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
ayy masallah :) konuyu hortlatan biri olarak bu davranisimi cok begendim su an :)) Okurken agladim,simdi de sevincten..
inanin.
Rabbim saglik sihhat hayirli uzun omurler versin size de evladiniza da bizlere de...

Son düzenleme:
Hamdolsun. Tedavim 1.5 sene önce bitti işime başladım. doktorumun izniyle hamile kaldim 6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse.
Actiginiz konuyu yeni okudum ve gozyaslarima engel olamadim. ama bu mesajinizi okuyunca coook sevindim. insallah saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz

ama bu hikayenin boyle guzel bitmesine cok sevindim ben:)
Ilk okudugumda yeni konu sandim, tarihe bakinca hemen son sayfaya atladim.
Allahim size bebeginize esinize saglik versin. Hep beraber uzun omurleriniz olsun insallah. Mucize budur!

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllah beterinden korusun ne duaniz varsa kabul olsun sağlıkla

Eski konuymus tarihe bakmadım topigimde hamile oldugunla ilgili mesajlar görmüştüm canım şaşırdım üzüldüm bu konuyu görünce ohh şükür eskiymis bari cok sevindim

Konuyu okuyunca çok üzüldüm yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü. ((
Ama son sayfalarda hastalığı atlatıp yeniden hamile olduğunuzu okuyunca müthiş sevindim.
Allah sağlıklı ve huzur dolu yıllar nasip etsin size.ve bebeğinizi mutlulukla alın kucağınıza inşallah. Birlikte upuzun bir ömrünüz olsun.

cok cok gecmis olsun.. Rabbim bebeginizi saglikla kucaginiza almayi ve esinizin dede oldugu günleri görmeyi nasip etsin.amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…