yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

Okurken çok kötü oldum Geçmiş olsun sağlığınıza ve bebeğinize bir an önce kavuşun inşallah...

binlerce gecmis olsun Allah sifanizi versin.
Morelinizi yuksek tutun.
Elbette cocugunuz olucak. Kotu dusunmemeniz gerek sizin.
Benim teyzemdede kanser hucresi buldular erken tehsisten dolayi binlerce sukur su an iyi.
Sizde basabilirsiniz.
Dua edin Allaha, o duyar sizi,.

bu yazdıklarınızı
"sevgilim beni terk etti, şu oldu, bu oldu" vb. diye incir çekirdeğini doldurmayacak sorunlar için "ölmek istiyorum" şeklinde konu açan tüm üyelerin okumasını isterdim...
ağlattınız beni...
dilerim Allah'tan hayırlısıyla bir an önce sağlığınıza kavuşur, bebişinizi de kucağınıza alırsınız...

Göz yaşlarıma hakim olamadım Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin.. İnşallah herşey yoluna girer ve bebişiniz olur , eşinizle ikiniz de beyaz saçlarınızla torunlarınızı seversiniz tüm yüreğimle amin..

Rabbim acil ve hayirli sifalar versin
Yuvanizi bebekle neselendirsin
Esinizin dede oldugu halleri de görün insAllah konu sahibi
Guzel haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcınız olsun,
gelmiş geçmiş olsun ,
Üzme kendini canım,
inşallah bunu da atlatmış oldun,
Allah beterinden sakınsın,
Umarım istediğin gibi bebeğinde olur canım

Allah yardımcınız olsun kötü günler gitsin bir daha geri gelmesin önünüzde güzel bir
gelecek sizi bekliyor

çok geçmiş olsun, ben hastalık hastasıyım ve nefesimi tutarak okudum, o yüzden çok yazamayacağım ama lütfen tevbe suresi son 3 ayetini sabah akşam 7 şer kere okuyun Allah ın izniyle çok iyi gelecektir (ömür le ilgili fazileti var çünkü). Lokman suresi, hucurat suresi, 11 adım duası, 19 gün 19 ayet duaları, 6 şifa ayeti, kün fe yekün duası, Allah ın izniyle bunlarıda araştırıp okuyun.

sakın umudunuzu kaybetmeyin benim arkadaşım 25 yıl önce bir rahatsızlık atlattı ve 5 yaşındada bir yavrusu var. Rabbim ol deyince herşey olur.

Cok ama cok uzuldum.Erken teshis ve genc oldugunuzdan atlatacaginiza inaniyorum.Allah sizi ailenize bagislasin umarim en kisa zamanda bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

"merhaba bende 27 yasindayim hamileyken meme ca old ogrendim bebegimi aldilar simdi kemo bitti isina başladım lutfen umitsiz olmayin bu hastaligi yenen cookk kisi var bana yazmak isterseniz her zaman yazabilirsiniz"

En son şu mesajı yazmış konu sahibi. Sağlığına en kısa sürede kavuşur inşallah.

Akasyam rabbim sana ve tüm hastalara şifa nasip eylesin.

ya şafi... ya şafi...

Akasyam rabbim sana ve tüm hastalara şifa nasip eylesin.

ya şafi... ya şafi...
Tatlım Allah'a şükür ben şimdilik sağlıklıyım. Konu sahibinin başka bir konuya yazdığı mesajı alıntıladım.
Durumu iyiye gidiyormuş.
Amin canım...

Rabbim yardımcınız olsun ... İyileşiceğinize inanın ve bunu Allah tan isteyin Allah sabredenlerle hiç şüphesiz birliktedir...

Çok üzüldüm.. Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda şifa bulun ve yavrunuza kavuşun inşallah..

Çok üzüldüm Rabb im yardımcın olsun herkesin tüm hastaların inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşsun tez zamanda inşallah, kızlar konu sahibinden haber alabilen var mı acaba ? Durumu nasıl bir bilen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…