yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

bendede yaklaşık 6 senedir kistler var.. 3 senedirde kontrole gitmedim..sanırım bayramdan sonra ilk işim kontrole gitmek olacak..
size sabırlar ve Allahtan acil şifalar diliyorum aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. inşallah yine anne olursunuz..

Çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun. Allah'ım size ve eşinize hayırlı, sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Güzel evlatlarınız olsun inşaallah.

Acil şifalar diliyorum inşallah hemen istedikleriniz gerçekleşir belki bebeeinizin başına birşey gelecekti daha büyük acılar yaşayacaktınız erken teşhis hiç olmamışa dönersiniz inşallah

Rabbim sifalar versin esinizle cocuklarinizla torunlarinizla hayirli saglikli mutlu uzun omurler nasip etsin

Allah şifa versin inşaallah kurtulursunuz bu hastalıktan benim arkadaşım evlendi tam bir ay sonra göğüs kanseri olduğunu öğrendi hem de 4. evrede eşi ve kendisi çok zor günler geçirdiler 4. evreden kurtulmak zor hatta mümkün değil gibiydi ama o kurtuldu iyiye gidiyor şimdi.inşaallah sen de kurtulursun en yakın zamanda da bebeğine kavuşursun eşinle beraber yaşlanırsınız

Allahim sifa versin ins ve tum hastalarimiza sukur ki erken teshis ins bi an once sagligina kavusup bebeginide alirsin kucagina morqlini yuksek tut esini dusun dogacak cocuklarini dusun cnm imtihan dunyasi sukur ki esin yaninda ve destekcin allah razi olsun

Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşur, yavrularınızı kucağınıza alırsınız.

Allah şifa versin tez zamanda iyileşip bebeğinize kavuşursunuz İnşAllah..

Allah sifa versin canim..cok üzüldüm tez zamnda hersey eski guzel haline doner insallah. moralini sakin bozma atlaticaksin Allahın izniyle

Allah dermansız dert vermesin inş. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun...

Bu dünya bildiğin sınav dünyası , en kötüsü de sağlıkla sınanmak olsa gerek.
Allah dağına göre kışını verirmiş , korkma sabret ve tevekkül et hatta kendinden kötü olanları
düşünerek şükret...

Herşey yolunda giderken korkmak lazım zaten, dünyanın dengesinde bi terslik olmak zorunda yoksa herşey
çok güzel gidiyorsa bi sorun çıkıcak demektir..

Bu arada mucizelere inan, ablamın tam 14 sene bebeği olmadı, doktorlar olmaz artık tüp bebek filan dene
derken kendiliğinden oldu hemde dua ile buna çok inanıyorum...

Allah'ın sevdiği kulmuşsun...

Kısa zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşman dileğiyle...

Geçmiş olsun insan zamanla herşeyde alışıyor bende4.evre meme ca yım aktif tedavi üzerinden iki yıl geçti hala yaşıyorum üstelik öğretmenim ve çalışıyorum kontrollerime gidiyorum çalışıyorum geziyorum hayat devam ediyor umutsuzluğa kapıldığım da oluyor ama dedim ya insan herşeye alışıyor hastalığımız günahlarımıza kefaret olsun belkide özel insanlarız Rabbim ferahlık versin sizden on yaş büyüğüm ablanız gibi sımsıkı sarılıp öpmek isterdim psikolojik yardım almayı unutmayın selam ve dua ile

bende kanseri atlatmış olarak..sizi çok iyi anlıyorum..canım seninki 1. evre daha başlangıç...sıçrama olmuyor pek bu evrede...bir yandan çok şanslısın erken evre..önce senin iyileşmen gerekiyorki...bebeğini sağlıkla taşıyıp ona annelik yapasın...gör bak yeneceksinde bebeğinde olacak..bizlerlerde paylaşacaksın ...daha yaşın çok genç..koskoca hayat var önünde...iyileşmene bak...gerisi gelecektir canım benim....

Cok uzuldum canim cok gecmis olsun ama moralini sakin bozma ve sanirim bunu atlatabilmen icin de moral cok cok onemli... Uzulme Allah bir kapiyi kapatir digerini acar... Bol bol dua et...

Rabbim şifa versin vardır Allah'ın bir bildiği sabır sıkıntı halinde gösterilirse makbuldür ..bırakma kendini dua et inşallah bebeğinede sağlığada kavuşursun ..bizde iki yılı geçti evleneli bebeğimiz olmuyor ben hiç umudumu kaybetmedim rabbim nasip edecekse verir bizden istemesi öncelikle senin sağlığın yanlış dualar etme sakın hangi dert sonsuza kadar sürüyor ...

allahım yardımcınız olsun...bende melegımı 14 yıldır beklıyorum inş.en kısa zamanda ıyıleşır ve annae olursun..allahım bu mubarek günlerde yüzünü güldürsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…