yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah bu hastalığı atlatıp çok istediğiniz bebeğinize kavuşursunuz. Çok geçmiş olsun.

Cok cok cok gecmis olsun...
Sen Allahin sevdigi kulusun baksana bir senedir bu kitle sende var ve kanser oldugu anlasildiginda bile hala kucuktu bir senede buyumemisti
Sen icini ferah tut hepimizin dualari seninle.
Bebegini kaybettin cok kotu bir durum ama ne olur artik uzulmeyi birak,cok zor ama lutfen artik uzulme eger moralin iyi olursa daha cabuk iyilesirsin ve biran once yavruna kimbilir belkide yavrularina kavusursun(belki ikiz olur :)

geçmiş olsun artık gögüs kanseri ne kanser gözüyle bakmıyorlarki bi komşum var 18 sene olmuş hastalığı yeneli ..ilk evre demek tedavinin yarısından fazlası demektir ..alalha şükür dermansız dert değil..artık gögüz kanserinden hasta kaybedilmiyor .

öncelikle böyle durumlarda moral çok önemli moralini her zaman yüksek tutmalısın ve stresten uzak durmalısın. beslenmene dikkat et spor yap hayatın düzenli olsun. tedavini aksatma ilaçlarını tedavini düzenli takip et kontrollerine düzenli git elinden ne geliyorsa yapmaya çalış kendini bırakma bol bol dua et Allahım inşllah yardım eder dualarımız seninle çok geçmiş olsun Allah şifa versin. bir çok kişi erken teşhisle bu hastalığı yendi inşallah sende kurtulursun ve hayırlısıyla anne olup bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Kıyamam, en kısa zamanda Bebişini sağlıcakla kucağına alasın, torunlarınla dedeli nineli upuzun sağlıkcakla güzel ömürleriniz olsun. Kıyamam

bitti artık, işin üzüntülü kısmını geride bıraktın, bundan sonrası çok güzel olacak, dibi görmüşsün, artık bundan sonrası çıkış olacak, bebeğini de alıcaksın kucağına, kocanında görüceksin beyaz saçıyla, inan buna.

Geçmiş olsun Allah size ve sevdiklerinize yardımcı olsun dayanma gücü sağlık versin. Dualarımız sizinle.

çok geçmiş olsun. Eşinle birlikte mutlu upuzun bi ömür yaşarsın inşallah. çoluklu çocuklu torunlu tombalaklı. moral çok önemli içini serin tut. Allah yardımcın olsun.

Rabbim acil sifalar versin. Insallah her sey yolunda, diledigin gibi gider. Ve zaman gelir ki yasadigin bu zor gunlerini cocuklarina anlatirsin sapasaglam sekilde

Rabbim acil sifalar versin. Insallah her sey yolunda, diledigin gibi gider. Ve zaman gelir ki yasadigin bu zor gunlerini cocuklarina anlatirsin sapasaglam sekilde

Canim cok gecmis olsun 1. evrede olmasi cok iyi cunku iyilesme oranin cok cok yuksek hic endise etme. Rabbim ol derse oluyor benim bi tanidigima 2 ay omrun var dediler onunda yumurtalari dondurulmustu bu sure icinde daha kemoterapi radyoterapi gorurken hamile kaldi ve sende bebeginde yasamaz dediler, dogum yapti ve cok sukur hayatta. Hic bir zaman umidini kesme benim anneannem 2 kere gecirdi ilerlememis olmasi onemli ve senin kendi vucudunu taniyip gogus kontrolu yapmanda herkesin ders almasi gereken bir konu. Allahim en kisa zamanda sifani verip sana ve ailene saglikli uzun omurler ve evlatlar nasip etsin insallaah

bazı yazan arkadaslar olmus
bende dun bu yazıyı okuduktan sonra kalbıme ve goguslerıme agrılar agrılar gırdı
dr tekrar gorustum
2.bır doktor bır hastaende meme klıbıgı baskanı oda
bsıt kıst ıclerı su dolu , kıtle degıl kıst dıyor
ama tabıkı 1 sene sonra baktıgımızda kansere cevıren hastalarımzıda oldu dıyor
ıyı dusun ıyı olsun dıyor olmayan seyı cagırma dıyor
ben mr yada bıyopsıye gerek varmı dedım hanı belkı tanı olarak daha etkılıdır dıye oda usg net ızlenmıs basıt kıstler bu ıslemlerın yapılması ıcın bır neden yok dedı.
kapadı
kapatırkende
bız hastalıgı engelleyemıyoruz sadece erken asamada fark etmeye calısıyrouz hepsı bu dedı.
1 sene sonra usg cekılırsın her kadın gıbı dedı
hatat usg gıttıgımde radyolog cok sasırdı ılk kezmı cekılıyorsun ustelık 27 yasındasın demıstı bana

bende hazıranda gebelık dusunebılırım mayıs ayında usg cektırebılırım dıye dusunuyorum

Çok geçmiş oldun rabbim şifalar verdin .inşallh bunlar geçecek ve sen işinle ilerleyen yıllarda evlat sahibi olacaksınız.böyle düşün ve rahat ol bu rahatsızlıklarda moral en önemli şey ve meme kanserli bir çok kadında görülebiliyor ve tedavisi daha kolay.

Allahım önce size şifa versin sonrada sağlıklı nur topu bir evlat inşallah

Okurken öyle duygulandım ki... Allah'ım sen bu kulunun acılarını duy ve derman ol ona, sağlığına kavuşmasını, yavrularıyla ve eşiyle upuzun seneler geçirmeyi nasip eyle... Her gün bin kere şükretmemiz gerekiyor, neler neler var Allah'ım en kötülerinden bizi korusun...

cnm benim geçmiş olsun...
bu senenin başlarında bende sen gibi kanserim diye konu açmıştım
benimki nazofarenks ca idi
kemoradyoterapi gördüm
ve şimdi iyileştim
dik durdum
asla yenilmem dedim
kanserden ölen değil,kanseri yenen kadın diye konuşacaklar hakkımda dedim
bu yüzden aklına kötü şeyler getirme
iyileşeceksin bebeğin de olacak
sadece biraz zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…