yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

yazının devamını okumaya yuregım el vermedı
bende 1 ay once meme usg cekıkldım her ıkı memedede
fibrokistik genetk birer ane kist var ve banada basit dendi
biri cıkar biri gider menapozla biter demişlerdi.
üstelik iiyi bir hastanede meme kliniğine gitmiştim :S

içim parçalandı okurken..ne diyeceğimi bılmıyorum..

hayallerinın hepsının gerçek olacağına inanıyorum..

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah lütfen kendinizi umutsuzluğa kaptırmayın kotu duşunceleri silin aklınızdan en önemlisi bu . Yuce Allah hepimizi sınayacak bir şekilde bizede tevekkul ve guçlu olmak kalıyor. Hastalığınızı yeneceksiniz ve guzel güzel bebişleri aynı zamandada yaşanmışlıkları olann iyi bir anne olacaksınız Allahın izniyle

sözün bitti yer dedikleri bu olsa gerek rabbim yardımcın olsun rabbim şifâ versin, çünkü şifâ verici sensin senin verecegin şifâdan baska şifâ yoktur. öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin.

buarada sıze cok cok gecmıs olsun soluklandıktan sonra yazının devamını okudum
benzer hıkayeyı gecenlerde dogum yapan bırınden bolca okudum
bılırsınız belkı
ınstagramda 1hastalık3melek
hamıleyken meme kanserı oldugunu ogrenıyor ve bebegını aldırmadı temmuz ayında dogum yaptı ama ogrendıgınde bebek 3 ayından buyuk ımıs. net acıklamaları var bu konuda

buarada bız ne yapsak acaba bende sımdı raporuma baktım bende
Bilateral FKM paterni-her iki memede benıgn natürde basit kistler yazıyor sonucumda.
fibrokistik kistleri olan arkadaşlarda varmış, zaten arar ara baska bı doktora dahamı gıtsem dıyordum
buarda bu kıstlerım agrılı ozellıkle reglıye 3-5 gun kala

Ayy yüreğimi dağladın canım ya.Allah herkesi ayrı bir imtihandan geçirir.Bazılarını eşiyle,çocuğuyla,malıyla,sağlığıyla.Allah seni hem sağlığınla hem evladınla imtihan ediyor.Sabret canım çok çok dua et.Olur canım neden olmasın çocuğun.Bak doktorlarda demiş içini rahat tut.Allah en kısa sürede hastalığından kurtulmayı ve sonunda hayırlı bir çocuk nasip etsin inş.Dualarımdasın canımmm

Bu günler gececek. Iyileseceksiniz. Evlatlariniz olacak. Onlar icin hep hastaneye gideceksiniz. Üzülmek care değil.
Merak etmeyin gercekten iyi olacaksiniz.
Rabbim sifasini bol bol yagdirsin uzerinize....

rabbim şifa versin ..
bebeğinize bağışlasın ..

Rabbim sabır versin, acil şifalar, çok geçmiş olsun. İnşAllah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

Metanetinize hayran kaldım. Rabbim en kısa zamanda tekrardan sağlığınıza kavuşmanızı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..

ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERİP BİR EVLAT NASİP ETSİN SANA ARKADAŞIM

Allah'ım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmak nasip etsin inşallah .. Eşinizle mutlu sağlıklı aile olmayı göstersin size .. Pozitif olun unutmayın moral herşeyin başlıca ilacı..

Dilerim en yakin zamanda sagligina kavusursun tam anlamıyla ve 5yil sonra meleğini kucagina alirsin:) boyle olması gerekiyormus Allah bir kapiyi kapatir diğerini acar kendini üzme nolur

Rabbim acil şifalar versin sana canım.Gençsin ,meme kanserlerinde de genelde olumlu sonuçlar yüksek.Allahın izniyle atlatırsın.Önce sağlığına sonra da tatlı tatlı bebişlere kavuşursun inşallahh..AMİNNN!

çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsiniz ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.bol bol dua edin allah yardım edecektir.

Kurtulacaksınız Allah'ın izniyle,çok da iyi bir anne olacaksınız inşallah.
Çok zor günler geçirmişsiniz, geçirmeyede devam ediyorsunuz ama geçecek emin olun.
Rabbim kolaylıklar versin, sevdiklerinize bağışlasın, acil şifalar diliyorum.

allah şifa versin..
eşinle evladınla çok çok uzun seneler mutlu yaşarsın inşallah...
erken teşhis edilmesi bi şans...

Ne diyeyim bilemedim, gerçekten çok üzüldüm.
Ben atlatacağına inanıyorum. Atlatan tanıdıklarım var üstelik yaşça senden çok daha büyükler.
İyi düşün iyiyi çek kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…