yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

Bu bir erken teşhis, buna şükretmek gerek. Rabbim tez zamanda şifanızı versin ve yavrunuzu kucağınıza alın inş :)

Mevla hep yanınızda olsun. Çoluk çocuk beraberce yaslanabileceginiz sağlıklı yillariniz olsun inşallah. Icim acidi ama neler görüp duyuyoruz. Kimin ne zaman gidecegini doktorlar bile bilemiyor cogu zaman. Vazgeçmeyin umut etmekten. Hem erken teshismis. Bişeycik olmayacak evelallah.

Yeniden sağlığına kavuşacaksin ınşallah. Annem yedi senedir atlattı. Sindi torununu seviyor. Umarım sende böyle olursun.

Allah acil sifalar versin,guc kuvvet versin.

ben meme degil baska bir turunu atlattim.aslinda cok sanslisiniz ki cocuklariniz olmadan yasiyorsunuz bu durumu.ben kuzularimin gozu onunde yasadim herseyi.vucudumun butun degisimlerine dokulen saclarima tirnaklarima herseyime sahit oldular.

esimden allah binlerce kez razi ve memnun olsun bir kere yorulmadi bikmadi.her defasinda moralimi yukseltti.es dost bu konuda cok onemli.umitsiz konuşan cocuklarima oksuz muamelesi yapan bile oldu.

acik olmak gerekirse canimin cok yandigi zamanlar gozumu dahi acamadigim zamanlar da hayattan gectim esimi cocuklarimi dahi dusunmek istemedim. Konu komsunun bakisi durusu yaklasimi grip gibi artik herkeste var diyenler hele ...herseyden nefret eder hale geldim.

sonra dedim ki;ben bu hayata bir defa geldim imtihanim bu.gececek...
neler var hayatta neler yasaniyor buda benim imtihanim.olumune seven esim var yavrularim var.dr lara ne olur beni yasatin olmek istemiyorum dedim.
sen cabala goreceksin dediler.gercekten de iki yil sonunda toparlanmaya duzelmeye basladim.her defasinda moralimi yukselttim ite kaka bile olsa uzulmemeye calistim cok guzel beslendim.

yasiniz cok genc benim o donem de 2 cocugum vardi.duzeldigim senenin yazinda spiralim varken hamile kaldim.cok korktum hem istemiyordum hem zarar olur mu vs diye hem de cocuklarimin bir an evvel buyuyup kendilerini idare edecek yasa gelmelerini bekliyordum.

Saclarim yeni cikmaya baslamisti.
hele hamileyken "hani hastaydin,bebek nerden cikti dr mu onerdi" vs sorulari baymisti.derdimi kimseye anlatmak zorunda hissetmedim ama canimi sikarlardi takmamaya calistim.

esinizden allah razi olsun.es kadar kimse yaraya merhem olamiyor.yani en azindan bende oyle oldu rabbim basimizdan eksik etmesin.

dogumla vucudum yenilendi insallah ki oyle gorunuyor,cikiyor.zaten duzelmistim daha hizli eski halime dondum.saclarim cikti hatta dalgali olan saclarim daha gur ve daha dalgali :)
Belki bana sebep oldu bu kuzum.

inanin basarirsiniz.sadece kendinize acimayin ben ilk zaman cok yaptim bunu.cocugunuz elbette olur siz kendinizi toplayin,en onemlisi sizsiniz.

Dereden tepeden cok uzattim affola.

rabbim tez zamanda tum hastalara sifa versin sizi esinize bagislasin,mutlu gunler cok fazla emin olun.

canım ya çok üzüldüm. okurken içim parçalandı :KK43: İnşallah atlatırsın canım güçlü bir kadınsın sen..Dua et. Eşinde sana destek en güzeli bu. Sizin sevginiz her engeli aşar. İnşallah en kısa sürede üstesinden gelirsin bu hastalığın kendine güven.. Rabbim şifa versin.. çok geçmiş olsun.

Merhabalar uzun olacak anlatacaklarim ama icimi dokmek istedim... Ben 26 yasindayim uzun suredir birlikte oldugum ve cok sevdigim adamla 3 ay once evlendim gercektende ruya gibi hersey tam istedigim gibi oldu cok guzel bir dugun harika bir balayi ve harika bir evlilik hayatina adim attik. Ben devlet memuruyum memleketimizden uzakta kendi dunyamizi kurduk derken cook istedigimiz icin evliligimin 1. ayi dolduktan sonra hamile oldugumu ogrendim uctuk havalara tek biz mi aileler arkadaslar herkes cok cok sevindi. Bende bu farkliliga garip duyguya alismaya calisirken asiri mide bulantilarim basladi onlar bile oyle guzel geliyordu ki bana sonucta bunun sebebi askimizin meyvesiydi. Bunun oncesinde ben evlenmeden 1 sene önce elime bir kitle geldi hemen ertesi gun doktora gittim cok korktum. Bana onemsiz oldugunu fibrokist yapisi oldugunu soylediler. Usg cekildi. TEMIZ.... Ama hala elime geliyordu hatta doktor sut bezlerinden kaynakli olabilecegini hamile kalip emzirince kaybolacagini söyledi. 6 ay sonra gelmemi istedi. 6 ay sonra gittim yine kist TEMIZ dediler. Tamam artik dedim icim rahat... Bu süreçte anlattigim gibi evlendim. Bebek 6 haftalik olmustu doktorum benden bir takim testler istedi bunun icin devlet hastanesine gittim. Once bebegimi ilk defa ultrasonda gorecektim minicikti zaten ama kalp atislari oyle bir atiyor ki Allahim nasil bir sevinc mutluluk sardı bedenimi o ansa anladim annelik icimde atan 2. bir kalp... Kadin dogumla isim bitti Esimde beni bekliyordu Esim bu kiste bir baktir hic icime sinmiyor dedi ben hala cok onemsiz bu doktor emzirince gecer dedi diye ona anlatmaya calistikca sen bir baktir dedi. Randevu aldim ve usgye girdim. O anda doktor direkt -Ailende kanser var mi dedi
-Hayir dedim
-Yasin kac?
-26
-Ama cok gencsin sen dedi.
icime bir ates dustu....
-Ama hamileyim dedim.
-Kac haftalik dedi?
-6 dedim.
-Sadece suphe var ama zaten kucukmus aldirirsin dedi. Ne kadar basit bir cumle dimi? Bense yikildim orda hemen ciktim odadan tanidigim doktorlara ulastim gercek olamazdi bu. Tanidiklarim hamilelige bagli hormon degisikliginden dolayi bir doku artisi olabilecegini rahat olmami istedi ama mumkun mu? Hemen biyopsi icin 1 gun sonrasina randevu alip biyopsiyi aldirdik. Tam 1 hafta bekledim 1 umut..... Bebegime beni birakma sakin diye yalvardim konustum onunla... 1 hafta sonra esimden gelen telefon.
-Askim istedigimiz gibi cikmadi sonuclar ama sakin olalım bir çözüm bulacagiz. YIKILDIM...
hüngür hüngür aglamaya basladim hastaliktan degil sadece bebegimin beni birakacak olmasından. Hemen ailemin oldugu sehre gittim. 1 gun sonra cok iyi bir genel cerrahla tanistirdilar beni. Erken teşhis oldugunu bunun icin sevinmem gerektiğini ameliyat olup kitle ve koltuk altimi temizleyeceklerini söyledi. Peki dedim. Bebegim ne olacak? Gebeligi sonlandirmaliyiz cunku cok kucuk narkoz ve verilecek ilaclara dayanamaz bu da senin icin daha dramatik olur. Peki dedik esim de ben de çok uzulduk ama bitanem o bana destek olmaya calisiyor ben onu uzmemeye. Hep gulmeye calistik. Simsiki tuttuk ellerimizi. Bebegimizi aldirdik. O gun ogleden sonra. 3 gun sonrada kanser ameliyatimi oldum kitleyi temizlediler 1. evre hormona duyarli meme ca. Koltuk alti temiz cikti. Sonrasinda yaralarimin iyilesme sureci oldu. Bu evrede bir onkolog sectik. Kendisi bana 5 sene menapoza gireceğimi bu nedenle yumurta dondurma islemi yaparsam ilerde bebek istedigimde bir sorunla karsilasmayacagimi soyledi. Ben hemen yumurta dondurma islemlerina basladim. Dusunsenize bir kac hafta önce bebegim karnimdayken simdi ilerde doguramama sorunuma karsi onlem icin yumurta dondurmaya basladim. Kadin dogum randevulari en zoruydu hep hamile kadinalr bebeklerini usgde gorme heyecaniyla gelirken ben ise...........
Kisacasi yumurta dondurma islemimi de yaptirdim. Ve kemoterapi seanslarima basladım. Cooook zor zamanlar yasiyorum. Rabbim beterinden korusun. Bu hastaliktan cok korkuyorum. Kurtulabilir miyim bilmiyorum. Esimi coook seviyorum onun dede oldugu zamanlarda yaninda olmak istiyorum esimi bembeyaz saclariyla gorebilecek miyim? Biri bana anne diyecek mi? Allahım kimseyi boyle sinamasin çok zor. Uzun oldu kusura bakmayin. Lutfen meme kontrollerinizi aksatmayin...
Allah yardimciniz olsun, tez zamanda sifa versin.. cok uzuldum ama bi yandan da esinizle beraberliginize hayran kaldim, masaallah, Rabbim sizi iki dunyada da hep beraber eylesin, uzun omrunuz olsun huzurla cocuklarinizla..

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Esinizle sevdiklerinizle yeni olacak çocuklarınızla mutlu uzun yıllariniz olur inşallah

Allah razı olsun CANLAR. Tek tek hepinize yazmak istedim beceremedim kusura bakmayin. Evet esim iyiki yanimda o benim bu hayattaki ilk ve tek aşkım 10 sene evlenmeyi bekledik biz hep onun gibi bir oglum olsun diye dua ettim. Hep yanımda bana dunyanin en guzel kadini gibi davranıyor ameliyattan sonra gogsumde izler oluştu onları kafaya taktigimi dusunuyor. Durduk yere aslinda cok cirkin ve bakimsiz olsamda karicim ne guzelsin diyor. Bunlari neden anlatiyorum biliyor musunuz ben Allaha hep hamd ettim. Hep sukur minnet ettim. Bu adamin benle olmasi bile Allaha sukur sebebim. Rabbim bize bir nimet verince neden bunu verdin demiyoruz hasta olunca da şükür deyip susmak gerekiyor biliyorum. Ama su vesvese beni yiyip bitiriyor. Sizin yazdiklariniza oyle duygulandim ki hepinizin kalplerini hissettim. Insaallah dualarimiz kabul olur Rabbim sagligimiz ve sevdiklerimizle sinamasin gerisi hallolur bir sekilde....

cnm cok gecmış olsun. bu hastalıgı atlatanlar var etrafımda .sadece sabır ısı dıyorum.ALLAH yardımcın olsun. ınş zamanı gelınce bebişinizde sızınle olur

Rabbim sizi kurtarsın inşallah bu illetten ki erken teşhismiş kendinizi salmayın nolur bu dönemde moral çok önemli.

çok zor ama güçlü bir kadın olmalısınız.eşiniz için aileniz için ilerde doğacak yavrularınız için çok güçlü olmalısınız.kendinizi asla bırakmayın.kurtulucam biticek ve hayata kaldığım yerden devam edicem sevdiklerimle deyin.

hiçbirşey için geç değil bunu unutmayın.ve çok dua edin bol bol dua edin.bende sizin için dua edicem:KK19:

Allah acil şifalar versin, çok üzüldüm. Üstesinden gelirsiniz, istediğiniz zaman da yeniden hamile kalır, sağlıkla evladınıza kavuşursunuz inşallah, umudunuzu yitirmeyin. Allah yardımcınız olsun

Allahım şifa versin dualarım sizinle..
Çok üzüldüm gerçekten Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah yüzünür gülsün hep.

Erken evre olduğu için kolaylıkla atlatacaksınız inşallah, güzel güzel çocuklarınız olucak
umudunuzu kaybetmeyin en önemli şey moral
Allah şifa versin

Allah yardimciniz olsun
Boyle bir durumu yasarken evliliginizde esinizden bir kere daha emin olmus olmalisiniz
Hastalik kadar yasanan zaman ve moral cok onemli
İnsallah bu donemleri atlatirsiniz saglikli huzurlu olursunuz

Tatlım önce sen unutma. Bak ne guzel erkenden müdahele edilmiş tedavini oluyorsun. Yumurta dondurmayi yapmissin. Yani elinden gelenin en iyisjni yapmışsın. Tedavini ol sonra isallah saglikla bebegini kucaklarsinn:-D allah sifalar versin

Çok geçmiş olsun çok üzücü gerçekten allah şifa versin inşallah.

Merhabalar uzun olacak anlatacaklarim ama icimi dokmek istedim... Ben 26 yasindayim uzun suredir birlikte oldugum ve cok sevdigim adamla 3 ay once evlendim gercektende ruya gibi hersey tam istedigim gibi oldu cok guzel bir dugun harika bir balayi ve harika bir evlilik hayatina adim attik. Ben devlet memuruyum memleketimizden uzakta kendi dunyamizi kurduk derken cook istedigimiz icin evliligimin 1. ayi dolduktan sonra hamile oldugumu ogrendim uctuk havalara tek biz mi aileler arkadaslar herkes cok cok sevindi. Bende bu farkliliga garip duyguya alismaya calisirken asiri mide bulantilarim basladi onlar bile oyle guzel geliyordu ki bana sonucta bunun sebebi askimizin meyvesiydi. Bunun oncesinde ben evlenmeden 1 sene önce elime bir kitle geldi hemen ertesi gun doktora gittim cok korktum. Bana onemsiz oldugunu fibrokist yapisi oldugunu soylediler. Usg cekildi. TEMIZ.... Ama hala elime geliyordu hatta doktor sut bezlerinden kaynakli olabilecegini hamile kalip emzirince kaybolacagini söyledi. 6 ay sonra gelmemi istedi. 6 ay sonra gittim yine kist TEMIZ dediler. Tamam artik dedim icim rahat... Bu süreçte anlattigim gibi evlendim. Bebek 6 haftalik olmustu doktorum benden bir takim testler istedi bunun icin devlet hastanesine gittim. Once bebegimi ilk defa ultrasonda gorecektim minicikti zaten ama kalp atislari oyle bir atiyor ki Allahim nasil bir sevinc mutluluk sardı bedenimi o ansa anladim annelik icimde atan 2. bir kalp... Kadin dogumla isim bitti Esimde beni bekliyordu Esim bu kiste bir baktir hic icime sinmiyor dedi ben hala cok onemsiz bu doktor emzirince gecer dedi diye ona anlatmaya calistikca sen bir baktir dedi. Randevu aldim ve usgye girdim. O anda doktor direkt -Ailende kanser var mi dedi
-Hayir dedim
-Yasin kac?
-26
-Ama cok gencsin sen dedi.
icime bir ates dustu....
-Ama hamileyim dedim.
-Kac haftalik dedi?
-6 dedim.
-Sadece suphe var ama zaten kucukmus aldirirsin dedi. Ne kadar basit bir cumle dimi? Bense yikildim orda hemen ciktim odadan tanidigim doktorlara ulastim gercek olamazdi bu. Tanidiklarim hamilelige bagli hormon degisikliginden dolayi bir doku artisi olabilecegini rahat olmami istedi ama mumkun mu? Hemen biyopsi icin 1 gun sonrasina randevu alip biyopsiyi aldirdik. Tam 1 hafta bekledim 1 umut..... Bebegime beni birakma sakin diye yalvardim konustum onunla... 1 hafta sonra esimden gelen telefon.
-Askim istedigimiz gibi cikmadi sonuclar ama sakin olalım bir çözüm bulacagiz. YIKILDIM...
hüngür hüngür aglamaya basladim hastaliktan degil sadece bebegimin beni birakacak olmasından. Hemen ailemin oldugu sehre gittim. 1 gun sonra cok iyi bir genel cerrahla tanistirdilar beni. Erken teşhis oldugunu bunun icin sevinmem gerektiğini ameliyat olup kitle ve koltuk altimi temizleyeceklerini söyledi. Peki dedim. Bebegim ne olacak? Gebeligi sonlandirmaliyiz cunku cok kucuk narkoz ve verilecek ilaclara dayanamaz bu da senin icin daha dramatik olur. Peki dedik esim de ben de çok uzulduk ama bitanem o bana destek olmaya calisiyor ben onu uzmemeye. Hep gulmeye calistik. Simsiki tuttuk ellerimizi. Bebegimizi aldirdik. O gun ogleden sonra. 3 gun sonrada kanser ameliyatimi oldum kitleyi temizlediler 1. evre hormona duyarli meme ca. Koltuk alti temiz cikti. Sonrasinda yaralarimin iyilesme sureci oldu. Bu evrede bir onkolog sectik. Kendisi bana 5 sene menapoza gireceğimi bu nedenle yumurta dondurma islemi yaparsam ilerde bebek istedigimde bir sorunla karsilasmayacagimi soyledi. Ben hemen yumurta dondurma islemlerina basladim. Dusunsenize bir kac hafta önce bebegim karnimdayken simdi ilerde doguramama sorunuma karsi onlem icin yumurta dondurmaya basladim. Kadin dogum randevulari en zoruydu hep hamile kadinalr bebeklerini usgde gorme heyecaniyla gelirken ben ise...........
Kisacasi yumurta dondurma islemimi de yaptirdim. Ve kemoterapi seanslarima basladım. Cooook zor zamanlar yasiyorum. Rabbim beterinden korusun. Bu hastaliktan cok korkuyorum. Kurtulabilir miyim bilmiyorum. Esimi coook seviyorum onun dede oldugu zamanlarda yaninda olmak istiyorum esimi bembeyaz saclariyla gorebilecek miyim? Biri bana anne diyecek mi? Allahım kimseyi boyle sinamasin çok zor. Uzun oldu kusura bakmayin. Lutfen meme kontrollerinizi aksatmayin...
Cnm.beni cok korkuttunnnnnnnnnnnn.bende gecen sene bir agriyla kalktim ve gittim doktora.genel cerraha,el muayenesiyle direk fibrokist dedi.ultrasonada koydu o doktor da fibrokist dedi.ve o kitle yok oldu gitti...ne yapiyim ben simdi.okurken kalbim yerinden cikti.allahim sana sifa versin.

Bizim burada da birinde erken teshis kadin 15 sene oldu atlatali.cok iyi.ama kadin cok rahat,ic takmadi,yenicem dedi,azim etti,sporunu her seyini yapti.moral super.gecti gittiiiii...gogus kanserinin de erken tesisi kurtariyor cnm.korkma....

Geçmiş olsun allah şifa versin umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz ve tüm bunları atlattıktan sonra istediğiniz zaman kolayca bebek sahibi olursunuz.

X