yeni evlilik, hamilelik ve bir anda kanser olmak....

Cok üzüldüm. Rabbim vercek inşallah sifanizi. Herşey gönlünüzce olsun.

Bir yıl önce gittiğiniz doktorun ihmali var sanırım. Biyopsi yapmalıydı.
Çok geçmiş olsun. Hayallerinize kavuşabilmeniz için Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ayyy cnmm yaaaa geçmiş olsun üzüldüm...

Ama bozma moralini yanında eşin hyat arkadaşın war Allah size de doğacak çocuklarınıza da uzun ömürler wersin inşallah tez zamanda sağlığına kawuşur ve aşkınızın meywesini verirsiniz inşallah....

Herşeyden önemlisi moral... Asla moralini bozma sağlını düşün ve çocuk sonradan da olur merak etme sende Anne olacaksın Allahın izniyle inşallah....

Allah size de şifa versin.. evladınıza bağışlasın... :)

çok üzüldüm geçmiş olsun bende bunun benzerini yaşadım ama benim bebeğim doğduktan sonra oldu Allahım güç versin

Cok cok gecmis olsuncok uzuldum (
Allah beterinden saklasin..
O dedigin fibro kistlerden bende de var ve surekli buyuyolar biyopsi temiz cikti ama benimde icimde bi suphe surekli.
Cok kotu bir zamanda ogrenmissin bunlari.
Umarim atlatirsin yasin daha cok genc

Cok gecmis olsun... Umarim her sey gececek ve cok güzel olacak sizin icin. Tüm kalbimle bunu diliyorum.

Sen ne güzel duygularla yazmışsın öyle, rabbim senin yüzüne gülecek üzülme dualarımız seninle..
Bu senin sınavın sabret çok şükür ki tedavisi olan bir hastalığın var, Allahın izniyle tedavini olucaksın ve çok mutlu günlerde seni bekliyor bunu unutma ve umudunu hiç kaybetme.. Dualarımız seninle..

çok üzüldüm ve göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlıyorum hemde çok, çünkü kendimi sizin yerinize koydum. allahım sizi evlatsız sağlıksız bırakmasın. inşaallah tedaviniz başarıyla sonuçlancak ve bir değil üç tane evladınız olsun inşaallah. allahım şifa versin. yar ve yardımcınız olsun. umudunuzu, yaşama sevincinizi kaybetmeyin. ışık saçın etrafınıza.

Canım benim,çok geçmiş olsun,Allah tez zamanda şifanı versin.Erken evre kurtulma şansın çok büyük.Moral en büyük etken.Bebeğin için daha fazla üzülme.Her işte bir hayır vardır.Ya hamileliğinin ortasında öğrenseydin.Ya doğduktan sonra öğrenseydin.Hem kemo hem küçücük bebek daha zor olurdu.Bu hastalığı atlatıp hamile kalıp bebeğini kucağına alan arkadaşım var.Hiç üzülme moralini yüksek tut.Sağlığına kavuştuktan sonra yine o kalp atışlarını duyarsıun inşallah.Sadece inan ve dua et.

çokk çok geçmiş olsun canım Allahım sana şifa versin inşALLAH güç ve sabr versin. İmtihanın buymuş demekki rabbim sabrının mükafatını verir elbet.... daha güzel günler gör inşALLAH

Gercekten cok uzuldum.ama cok gencsin.atlaticaksin.5 sene sonra bile 31 yasinda oluuorsun aslinda gec bir yas degil yine hamile kalirsin.onlem alman iyi olmys tabi...

Hayırlı tarafından bakalım, eğer eşiniz ısrar etmeyip kontrollerinizi yaptırmasaydınız bu süreçte hem gebeliğiniz hem rahatsızlığınız ilerleyecekti... kiii sonuçları düşünemiyorum

Rabbim o kadar büyük ki ufacık bi işaretle erkenden farkına vardınız...

Çok zor gerçekten çok üzüldüm ama annesiz bebek, bebeksiz anne olmaz olmasın da inşallah...

Burda iş size düşüyor toparlanıp, hayata sımsıkı tutunup, bugünleri atlatmanız gerekiyor...

Sağlıklı bir yaşam ve hayırlı evlatlar dileğiyle...

Rabbim şifa versin.. hayat işte sıkıntılar da var güzelikler de.. İNŞAALLAH hepsini atlatıp mutlu ailen , eşin ve çocuklarınla birlikte yaşlanırsın.. Allahtan ümidini kesme..

Gözlerimin dolmasına engel olamadım.İnşallah en kısa zamanda bu hastalığı atlatıp,sevdiğiniz insanla uzun yıllar yaşarsınız,tekrar anne olursunuz,her şey moral unutmayın,kötü şeyler düşünüp çağırmayın..

Gercekten anlattiklarini cani gonulden okudum ve cok duygulandim. Insallah iyileseceksin ve bebeginiz olacak. Esin ile birlikte yaslanacaksiniz torunlarinizi goreceksiniz insallah. Karamsarliga kapilma dua et.. Rabbimden umut kesilmez asla. Her Şer de bir hayir vardir bunu boyle dusun ve iyi ol. Allah sifani eksik etmesin. Kendine dikkat et Allaha emanet ol canim..

erken teşhis ve yaşın daha çok genç üzülme aklına kötü şeyler getirme her şey güzel olur Allahn izniyle . bebeğine tekrar kavuşmak için daha güçlü olmalısın. Allah acil şifalar versin

DUA ile her şey mümkünmüş.. dua ile erken menepozu bile yenebilirsin. benim bi akrabam şifa duasını okuyarak göğsündeki kitleyi yok ettirmişti

Çok geçmiş olsun canım. Senin temiz kalbin anlattıklarından ortaya çıkmış zaten. Rabbim tez zamanda şifasına kavuştursun. Daha çok gençsin ve bu hastalığı atlatacak enerji sende ve ailende var. Yaşama sevincini yitirmeden sıkıca sarıl hayata ve sevdiklerine. Allahın izniyle sağluğına kavuştuğunda annelik sanada nasip olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…