- 25 Nisan 2018
- 3.907
- 7.777
Senin kadar negatif biri görmedim hayatımda. Biraz yapıcı yorumlar yap. Yeni evli bunlar adam kadına evi aldırıp kaçıp gitmemiş beraberler hâlâ.Ayyy yine çulsuz ve kadın sırtından geçinen erkek. sinir krizi geçireceğim artık.herşeyi bizim yaptığımız yetmiyor bir de ailelerini üstümüze salıyorlar.evlenmeyin kız.astarı yüzünü karşılamıyor valla.inek gibi önüne gelene maddi manevi sağıla sağıla pörsüdük iyice.sevgili kalacaksanız kalın.yok sıcak yuva olacakmış, yok çoluk çocuk olacakmış pembe pembe hayallere ulaşacağım diye başınıza gelmeyen kalmıyor.yeter artık.tablo buysa evlenmeyiverin ya.bırakın ellerine kadın eli değmesin, ilişkisizlikten delirsin çulsuz sünepeler.katkısı olmamasını geç, kocanın eskiden kalan borcunu ödeyeceğim hee.yuhh artık.nasıl tozutmuyorsunuz pes doğrusu.öldünüz mü erkeksizlikten.çok kızdım.ne insanlar ya.bir de bu çıkarcı, işine gelmeyeni anlamayan, sizin psikolojinize gram değer vermeyen, bu ilişkiye gram faydası olmamaış adamı swvdiğinizi iddia ediyorsunuz sanırım.nasıl soğumuyorsunuz akıl almıyor.adamın umrunda değilsiniz ne maddi ne manevi.sırf evli olacağım diye de beni düşmanım kadar düşünmeyen adamla evlenemem.kıskanç falan değilim.
Sende aile olacaksın ilerde düşüncelerini törpüle biraz