Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

kızlar bıde ben şimdi tencere takımı alıcam çelik ama karar veremıyorum..karaca ıı duymadım pek..emsan alsam nasıldr kullnan varmı acaba?

Korkmaz'ı önerebilirim canım, annemde var yaklaşık 11 senedir kullanıyor çok da memnun, bende çeyizime korkmazınkilerden aldım..

Bir de tencere alırken dikkat et, eğer güveç tenceresi tipi tencere almayı düşünüyorsan eğer pek tavsiye etmiyorum, yüksek ateşte bir şeyler pişirmeye kalksan yan tarafındaki o bombeli yerleri zamanla kararıyor.

ütü için: Braun SI 18896 TexStyle Control Üç Tabanlı Buharlı Ütü

çelik tencere setimi de hisardan almıştım, çok memnunuum ondan da. annemin de bildim bileli hisardır tencereleri.

ablam korkmaz almıştı çok memnun kararma yapmıyor ama hisarda ii diyorlar. Ütüyü ben tefal düşünüyordum sağlam olsuan bozulmasın birde çok yormasın hani bir kere ütüyle geçmek yeterli olsun ama şimdi kararsız kaldım bak arçelik ,philips demişsiniz.

canım tefalin de ütüleri philips kadar iyidir
arçelik hakkında bilgim yok fakat
en iyi performans philips buhar kazanlılarda

kızlar emsandan elma tenceresı aldım bıde nazar duduklu tencre inş iidr su ısıtıcı tost mak ve blendr setım king den oldu ole denk geldı arzumda cok guzel model yoktu braunda pahalı gelı sızce nasıldr kıng?

essenso ekmek kızartme makinesi...biraz fazla çalışsa elektrik şartelini attırıyor, ve yandaki düğmesi bozuldu ...hemde daha 4 aylık evliyim inanın 4 kez kullanamadımm..
hiç tavsiye etmiyorum..
bide essensonun fındıkzadede bi mağazası var,geri gelmiş ürünleri üst kata koyuyolar,bi baktım benim aldığım ekmek kızartma mak.nin bozukk bir sürü arkadaşıııııııııı ((((((((((((

evet katılıyorum bombeli tencereler hemen kararma yapıyor. benim tencere setim maas tencereler güzelde kulpları hemen yanıyor az bi ısıda bile kararıyor o yüzden memnun kalmadım.

kızlar bıde ben şimdi tencere takımı alıcam çelik ama karar veremıyorum..karaca ıı duymadım pek..emsan alsam nasıldr kullnan varmı acaba?

ben maas kullanıyorum canım emsan markası altında tencerelerden çok memnunum hiç çizilmiyor kararmada olmuyor ama kulplarından memnun değilim az bi ısıda hemen yanıyor eğer alırsan mutlaka yedek kulpta al. ben 7 aydır kullanıyorum kulpların altı karardı ama kırılmıyor hala duruyor yani erimedede yapmıyor sadece kararıyor.

fakir çaycı kullanıyorum, yine fakir katı meyve sıkacağı kullanıyorum bunlardan çok memnunum. premier kahve makşnası almıştım hiç memnun kalmadım sonra gittim sinbo aldım sinbodan gayet memnunum çok güzel köpüklü kahveler yapıyor. auer ekmek kızartma makinası kullanıyorum ondanda memnunum, tost makinam philips çok güzel hem tost hem ızgara bölümü var tavsiye ederim. buzdolabımın difriz kısmından memnun değilim çok küçük, buzdolabı alacaklara tavsiyem difriz kısmında kapağında rafı olan buzdolabı alın benimkinde raf yok o yüzden pek fazla bişey sığmıyor.

philips tost makinasını ne kadara almıştın canım?arzumu düşünüordum ama ızgarasıda kullanışlıysa philips i alsam daha ii olacak

bende philips kullanıyorum, memnunum , tavsiye ederim..

memnun olmadıklarım dantelli nevresim takımmım allhtan bir tane yaptırmıştım. bna kalsa hiç yaptırmayacaktım ama neyse.rainforce nevresim takımım ütülemesi zor geliyor.pamuk saten daha kullanışlı bence de.bütün danteller ıvır zıvır gereksiz.tefal ütüm iyi aslında ama ben daha iyi bir performans bekliyordum belki de 700 lira verdikten sonra.

memnun olduklarım karaca tencere ve yemek takımım oldukça memnunum hiç karama filan yok.karaca düdüklü sihirli değnek gibi.20 dk yemeğim hazır. bosh beyaz eşyalarım hepside çok verimli çalışıyor şu ana kadar.
açıkçası ben çeyiz işini fazla abartmadım evleneli 1.5 sene oldu yavaş yavaş alıyorum

ne güzel bi bölümmüş bu.. ilk defa görüm...
bende bornoz takımı aldım özdilek saray çeyiz sandığı sonra çeyiz seti mi emsandan aldım kahvaltı takımım da emsan nevresimlerim days in colours yatak örtüsünü taçtan aldım keten cinsli günlük gibi duruyor.. hepsini çok seviyorum..
ama acaba gelin gibi bi yatak örtüsü ve mutfak için bir set alayım mı diyorum.. siz ne dersiniz.. şöyle perdeli masa örtülü ocak örtüsü falan da olan işlemeli dantelli.. yoksa kullanışlı olmaz mı.. akıl verin lütfen..

Burada o tarz yatak örtüleriyle ilgili topik açılmıştı, alanlar hep pişmandı canım. Kullanılması, yıkanması, saklanması çok zahmetli diyorlardı. Yinede sen bilirsin.

Burada o tarz yatak örtüleriyle ilgili topik açılmıştı, alanlar hep pişmandı canım. Kullanılması, yıkanması, saklanması çok zahmetli diyorlardı. Yinede sen bilirsin.

ben zaten çalışıyorum diye açıkcası çok ta sıcak bakmamıştım ama sanki etraftaki insanlar hep almış bendende bekliyorlar gibi.. kararsız kaldım.. evi görmeye gelen akrabalara göstermek için ilk günler güzel ama ya daha sonra? galiba en güzeli almamak...

cok guzel bır konu olmuş.yorum yazan herkese teşekkür ederim çeyiz hazılığında çok işime yarıyor verdiğiniz bilgiler

Bence de çok güzel bir konu olmuş. Keşke biraz daha fazla yorum yapsanız yeni evlenmiş hanımlar bunu keşke almasaydım çok pişmanım diyenler deneyimlerini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

ben kingin çaycısını kullanıyorum 9 aydır hiç sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…