Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

Hanımlar, yatak örtümü böyle aldım ama bazıları çok sade diyor öylemi gerçekten?
Evlenince rahat olur diye aldım ama daha gösterişli bişeymi tercih etmeliydim?

1090.jpg
[/url][/IMG]
1094.jpg
[/url][/IMG]
1098.jpg
[/url][/IMG]

çok güzel çok zarif bi örtü almışsın güle güle kullan canım. bakma sen onlara:) sen kullanıcaksın sonuçta, kime ne..

şiddetle katılıyorum. özellikle özdilekten kayınvalidemin aldığı pamuk saten nevresimi çok sevdim, boyutları çok iyi, taçtan daha geniş çarşafı vs.bi kaç tane daha alıcam sarev düşünorum, ranforce ları misafirlere saklıorum

bende bekarım ama kardeşimden ablamdan evden bildiğim şeyleri paylaşmak istiyorum.
az bişiyde meraklıyımdır bu konulara bende fikir vereyim nacizane...

şarjlı süpürge konusunda herkesin tedirgin olduğunu gördüm.
o koca süpürgeleri her mzan açmak imkansız bişiy.
o yüzden memnun kaldığınız şarjlı spürgenin her zamn el altında olması bence zorunlu.
bazen diğer süpürgeyi açmadan bir çok pisliği toplayabiliyor,
benim tavsiyem ablam kullanıyor,kardeşim aldı kullanıyor,ben aldım koydum kenara.
kesinlikle tavsiye ederim...

resim117402-1.jpg

:KK74::KK74::KK74:

şu artık gelenek olmuş kahvaltı takımlarından almak istemedim.
etrafımdaki bir çok insan köşeye kaldırmış anca bi misafirde indiriyor yada üşeniyor diye az parada değil şöyle bir çözüm ürettim kendi kendime...

porlanddan aldığım sevimli kaya maya amcalardan 12 pasta tabağı,12 çay tabağı kahvaltılıklar içinde ortaya küçük kaseler şeklinde bir set yaptım.
çokta sevdim ,bilmem kıyabilecek miyim kullanmaya:)

180920.KMA.jpg

127912.KMA.jpg

100148.jpg

100140.jpg
bunun sadece taslarını düşünün kahvaltılıklar için ortaya...

son bir öneri ve son bir uyarı:)

iki adet aynı marka bornoz takımı .
diyelim ki sorunsuz olanı ilk önce aldınız ve kullandınız.o zamn görünüzü kapatıp o markanın iyi sorunsuz olduğunu düşünüp diğerini alırsınız.
ama ya ilk önce kötü olanı aldıysanız.o zmanda o markaya bir daha hiç yanaşmazsınız.
işte biiz hem memnun kalıp hemde çok büyük sorun yaşadığımız aynı marka bornoz takımları.

birincisi

ozdilek-ritim-aile-borno_996.jpg

kullandık memnun kaldık özdilek dedik sonuçta verdiğimiz parayı sonuna kadar haketti.
bu model tavsiyemdir.hafif kadifemsi.

ikinci model yani sakın yanına yaklaşmayın dediğim

images

ürün geldi.kutudan çıkarırı çıkarmaz heryer iplik içinde kaldı.dedik hani bir kere yıkanmalı yaptık yok nafile.ürünü geri gönderdik.
ikincisi geldi.
yine aynı şeyleri yaşadık.bonyadan sonra giydik her yanımız o renk içinde kaldı.tekrra iade ettik.

o yüzden tavsiyeler önceden kullanmış olan yorumlar çok önemli oluyor.

:KK74::KK74::KK74:

şu artık gelenek olmuş kahvaltı takımlarından almak istemedim.
etrafımdaki bir çok insan köşeye kaldırmış anca bi misafirde indiriyor yada üşeniyor diye az parada değil şöyle bir çözüm ürettim kendi kendime...

porlanddan aldığım sevimli kaya maya amcalardan 12 pasta tabağı,12 çay tabağı kahvaltılıklar içinde ortaya küçük kaseler şeklinde bir set yaptım.
çokta sevdim ,bilmem kıyabilecek miyim kullanmaya:)

180920.KMA.jpg

127912.KMA.jpg

100148.jpg

100140.jpg
bunun sadece taslarını düşünün kahvaltılıklar için ortaya...

Bende bu kaya maya ları çok sevmiştim ama malesef annem bna kahvaltı takımından almış geçen sene kaldı yani:KK14:

O kadar para verip aldığım yatak örtüsü,anneceiğim yaptığı danteller ve pike takımları,fritöz,çeyizlik yapılan havlular (kullanmaya kıyamıyorum)mutfak için alınan ıvır zıvır küçük eşyalar sadece çekmeceleri dolduruyor başka da bir işe yaramıyor aklıma geldikçe yazarım

ben de hiç uyku seti almadım. bitane hediye heldi o da çekyatın altında misafir geldiğinde kullanılıyor. kesinlikle gereksiz bence de. onun yerine değişik nevresim takımları ve yeterince yorgan ve yastık al.

Uyku setleri bence de çok gereksiz. Çok rahat kullanan arkadaşlar olabilir.
İkiz yatak kullananlar ve mobilyası bazasız olanlar, baza fırfırını kullanabilir.
( Bir fırfır içinde alınmaz )
Ne kadar dikkat edersen et yorganı zamanla kirlenir.
Çünkü komple nevresim değil, bir yüzü kapalı.
Onun harici yorganda desenli ya da çok renkli olduğundan başka bir nevresimin içinde hemen belli olur.
Bende tek tek yorgan ve nevresim takımı öneriyorum.
Misafir içinde bol pike ve battaniye :))
Hafif ve yumuşacık-sıcacık bir battaniye ararsan Bellona Ve İstikbal ( DECO ) öneririm.
Hemde çok fazla yer kaplamıyor ölçüleri battal boy ama hantal değil.
Sevgiler...

Son düzenleme:
Ütü konusunda ne öneriyorsunuz ?

ben arçelikten aldım ayaklı bıraktıgın zaman utu kalkıyor dokunmazsan .bı sure hıc dokunmazsan kapatıyor kendıne yre falan dusersede ole oluyor kayınvalıemde gorup aldım annmde kullnıyor eskı utude annemın arcelıktı ama bu super bısı cok memnunum ben gomlek utuluurom mesela kollarını utulerken tek tarafı utulemek yetıyor kırıs kırıs olan dıger tarfa bıle dumduz oluyor..tavsıye ederım..

kızlar bıde ben şimdi tencere takımı alıcam çelik ama karar veremıyorum..karaca ıı duymadım pek..emsan alsam nasıldr kullnan varmı acaba?

X