Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

Tüm sayfaları okudum ve kendimce çıkarımlar yaptım.

Kesinlikle almayacağım ürünler, ki zaten hiç almadım da şimdiye kadar

1. Gelin gibi tüllü boncuklu yatak örtüleri
2. Gümüşlük, vitrin
3. Kristal, yaldızlı, boncuklu vitrinlik bardak takımları
4. Fritöz, ekmek kızartma makinesi, tost makinesi, yoğurtmatik vs
5. Mikrodalga fırın
6. Plastik olan ufak tefek mutfak eşyaları
7. Haddinden fazla nevresimler
8. Süslü süslü ev terlikleri çok sayıda (bunu ben şimdi söylüyorum)
9. Bir sürü bir sürü borcam, kahve fincanları (hep hediye geliyormuş)
10. Patikler, lifler, yemeniler, danteller (dolap bekleyen şeylerden haz etmem)
11. Yün yorganlar (bir tane çift kişiliğim var, onu seviyorum)
12. Shaggy halı

Olmazsa olmaz dediklerim

1. Kapaklı kahvaltı kapları
2. Kahvaltı seti (severek aldım, kahvaltı harici de kullanırım)
3. Tupper mini şef
4. Toplam 3 çift kişilik nevresim takımı aldım. 3 tane de tek kişilik alsam yeterli herhalde
5. Philips Azur ütü
6. Miele elektrik süpürgesi
7. Bir sürü havlu
8. Mutfakta sebze meyve yıkarken hep porselen,cam kap kullanmayı düşünüyorum. Plastik leğen bir tane alcam gene de küçüklerinden.
9. Banyo için sabunluk,paspas falan ev olunca artık
10. En kalitelisinden yatak ve yastıklar (kendim için, uyku önemli)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Tüm sayfaları okudum ve kendimce çıkarımlar yaptım.

Kesinlikle almayacağım ürünler, ki zaten hiç almadım da şimdiye kadar

1. Gelin gibi tüllü boncuklu yatak örtüleri
2. Gümüşlük, vitrin
3. Kristal, yaldızlı, boncuklu vitrinlik bardak takımları
4. Fritöz, ekmek kızartma makinesi, tost makinesi, yoğurtmatik vs
5. Mikrodalga fırın
6. Plastik olan ufak tefek mutfak eşyaları
7. Haddinden fazla nevresimler
8. Süslü süslü ev terlikleri çok sayıda (bunu ben şimdi söylüyorum)
9. Bir sürü bir sürü borcam, kahve fincanları (hep hediye geliyormuş)
10. Patikler, lifler, yemeniler, danteller (dolap bekleyen şeylerden haz etmem)
11. Yün yorganlar (bir tane çift kişiliğim var, onu seviyorum)
12. Shaggy halı

Olmazsa olmaz dediklerim

1. Kapaklı kahvaltı kapları
2. Kahvaltı seti (severek aldım, kahvaltı harici de kullanırım)
3. Tupper mini şef
4. Toplam 3 çift kişilik nevresim takımı aldım. 3 tane de tek kişilik alsam yeterli herhalde
5. Philips Azur ütü
6. Miele elektrik süpürgesi
7. Bir sürü havlu
8. Mutfakta sebze meyve yıkarken hep porselen,cam kap kullanmayı düşünüyorum. Plastik leğen bir tane alcam gene de küçüklerinden.
9. Banyo için sabunluk,paspas falan ev olunca artık
10. En kalitelisinden yatak ve yastıklar (kendim için, uyku önemli)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar
sen benm kafadansın canm bende kesinlikle katılıyorum listene :KK70:

sen benm kafadansın canm bende kesinlikle katılıyorum listene :KK70:

Ben sade seviyorum evi. Şu an çok rahatım valla. Bir sürü mutfak eşyası almadım mesela. Bazıları çeşit çeşit tencere ve yemek takımları alıyorlar. Mutfağım küçük. Zor sığıyorum

Ben sade seviyorum evi. Şu an çok rahatım valla. Bir sürü mutfak eşyası almadım mesela. Bazıları çeşit çeşit tencere ve yemek takımları alıyorlar. Mutfağım küçük. Zor sığıyorum
alan tanıdıklarım var bin pişman. geri anneme verdim diyolar. koyacak yer yok sakın alma masraf da etme dediler. 10 tane nevresim almak banada çok saçma geliyor. benm 4 takımım var englısh homedan aldım. 1 tane 3 boyutlu alabilirim. zaten hediyede gelebilir kv de verebilir. havlu ihtiyaç aynen benmde 15 çift vardır galiba annem yapmış napalım :KK70: plastiğe karşıyım hele şu tupperlara. evet kaliteli plastik var ama tupperın da ne kadar iyi bir plastik olduğu şaibeli. zaten ben içinde 15 gün bekletip o yemeğin hala taze kalmasını anlamıyorum o yemeğide yemem artık zaten.
micro dalga çok zararlı. tost makinası belki gerekebilir karar vermedm ama ekmek kızartma makinası çok gereksiz
yoğurtmatik ve shaggy halının olayı nedir? :KK70:

Tefal actfry ,yogurtmatik, corbaci vs. Boyle seyler bana cok sacma geliyor. Tencerede yapilabilir seylerin kaliplasmis sekle bürünmüs halleri iste...
Tost mak. Var ise ekmek kizartma mak. gerek yok diye dusunuyorum....
Tupper ürünleri gereksiz plastik....

Tost makinesi simdide cok kullaniyorum bence olmazsa olmaz. Bide cayci almayi dusunuyorum ama ayrica su isitici almam cayci misafir geldiginde kesinlikle kurtarici. Mikrodalga da ayni sekilde kullanan arkadaslarim memnum ve su anda da evde ariyorum. Portakal suyunada bayilirim ve tek kollu eski tip almayi dusunuyorum. Duzgun bir duduklu tencere kurtarici. 10 dk da nohut pisirebilmek is hayati icin muhtesem bsy.
Kesinlikle ayni urunlerden fazla ca almayacagim nevresimler havlular saklama kaplari ilk yil hediye fasli bitene kadar cok begendigim bsy olmadigi surece almayacayim

Tupper ürünleri gereksiz diyen var şaşırdım..vallahi kızlar her mutfakta olması gereken ilk beş üründen biri bence...gayet sağlıklı güvenle kullanabilirsiniz ve içinde roka marul vs çabucak yumuşayıp bozulan yeşillikler bile uzun süre tazeliğini koruyor.tek tek yıkayıp koyuyorum içine çok pratik oluyor..

Hamur yoğurma makinası..kullanıpta memnun kalanını duymadım ne marka olursa olsun...ben almadımda kullanmadımda ama hakkında çok şikayet duyuyorum..

X