Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

arçelik tiryaki canım yedek 1 kapağı var demliğini kullanmadığın zaman kapağını koyuyorsun kettle işlevi görüyor

Eklentiler

• $ar%C3%A7elik%203287%20tiryaki%20%C3%A7ay%20makinas%C4%B1.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 47

Mutlaka bakacağım Güral Porselen'e. Çok teşekkürler :)

teşekkürlerrr:)))

bosh un mini fırınını kullanan var mı benfırın konusunda kararsız kaldım bulaşık makinasının üstüne set üstü aldığım için mini fırın istıyorum tavsıye edebileceğiniz fırın varsa çok makbule geçerr:97:

Ben yenilerde siemens ten aldım menunuz cok güzel pişiriyor .Bosh danda memnun olanlar var ama beyaz eşya şans işi ..

Çeyizime dore den sarımsak rendesi almıştım evde lazım oldu kullandım pek memnun kalmadım .

Kızlarrrrr süpersinizzzzzzz.Herkese kattıkları için ayrıca tşk ediyorum.Evet bayanlarrrr önerileree devam hepinizi çoook seviyorum

Arkadaşlar annelerimizin ördüğü dantelleri pike takımına geçiriyorlar acaba kullanan arkadaşlarımız var mı ya da bunlar hakkında kullanış bakımından bilgisi olan arkadaşlarımız var mı?Annem banada yaptırmak istiyor kıramıyorum emeği var diye ama kullanışsız olacaksa yaptırmanın ne anlamı var kararsızım

Canım özellikle doğumlarda falan çok iyi oluyor, tertemiz seriyorsun.
Ama pikoyu yapan kişi iyi olmalı, çünkü dantelden atıyor bazen yıkanınca, 1 tane bile olsa yaptır bence...

Çok geç tatlım geçen sene aldım çünküüü :26:

selam kızlar,bende haziranda veleneceğim Allhım kısmet ederse,,bu arada yatak örtülerine hep özenirdim bu forumdakileri okuynca iyiki para verip almadım,benim perdeleri aldığım yerde kampanya vardı 2000 liralık perde alınca yatak örtüsü bedava dediler dikiliyor şimdi.bu forum iyiki var

canım benim annemde yaptırdı ban pike takımı dantelli nevresin takımı felan çeyizde olur dedi kıramadım annemi tam 3 takım nevresim dantelli 2 tanede pike yaptırdı dantelli ama hiç birini kullanmadım sadece 1 tanesini gelin yatağını hazırlarken yatağa sermişlerdi dantellileri kullanmıyorum güzeller ama onu yıkaması ütülemesi dantelleri uğraşacak vaktim yok çünki hazır nevresin kullanıyorum
ama yinede en azında 1 tane olsun doğumda felan yatağına açarsın diyo annem ablamın doğumunda yatağına dantalli nevresim takımı sermiştik çok güzel duruyodu

tupperwarede sana katılıyorum arkadaşım bende 10 aylık evliyim ve çok işime yarıyo tupper wara saklama kapları kuru yiyece koymak için kaplarıda çok kullanışlı pirinçleri hiç böceklendirmiyo çalıştığım için evde pek fazla kahvaltı yapamıyoruz kahvaltılıklarımı tupperwarenin saklama kaplarına koyuyorum ve peynirlerim olduğu gibi duruyo küçük şarzlı süpürkeler hemen bozuluyo ben aldım bozuldu hemen büyk süpürgemi hergün açamıyorum sulu süpürgem suyunu koy sonra dök baya uğraştırıyo günlük olarak arzumun sopalı gibi bi süpürgesi vr çok pratik akşamları hemen onu açıp dökülen bi şey vrsa hemn alıyorum onunla

kızlar süpürgenin resmini ekleyemedim AR 458 ARZUM LESTO MAX
ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ürünün adı burda bakarsınız çok pratik ii kide almışım diyorum

tupperwarede saklama kapları tuzlu ama sonuçta memnun kaldıktan sonra kullanışlı olacaksa tabiiki alıcaz :)

fakirin şarjlı üspürgesinden çoğu kişi memnun bilmiyorum kullanışlı diyor kullanan arkadaşlarım ben de pek güvenemiyorum kararsızım almak konusunda

pamuk saten nevresim takimlarini keske daha cok alsaymsim,ranforce lardan daha kullanisli hem şık duruyor,hem de kırışmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…