ben kullanan birkaç kişiden duydum ,kullanmıyorlarmış kenara atmışlar cunku onunla pişen patates kızartmasının tadını cocuklar hiç begenmiyormuş.degmez dediler bana.
ayrıca ben tefalden utu masası almıştım berbat bişey. tefal ütü iyi ,ama ütü masasını hiç tavsiye etmiyorum pahalı ve bir o kadar da kullanışsız. çok buyuk ,hantal, ütü masasının örtüsü üzerinde durmuyor ütüledikçe fıttırıyor insan.şikayet edince de hiç ilgilenmediler.
rowenta silence force almıştım, sessiz elektrik süpürgesi güya. gayet ses çıkarıyor. en düşük ayarda çalıştırırsan sesi cok az cıkıyor o zaman da makine çok az çekiyor. bisuru para verdik.
bir de mutfak halısını açık renkli sakın almayın, sürekli leke oluyor. yeni halı alıcam şimdi mutfağa ,çocugum olmadıgı halde bu kadar kirlenirse çocuk olunca nasıl olur-ki hiç titiz bi insan olmadığım halde ben bile rahatsız ediyor görüntüsü.
salona da beyaz renkli koltuklar almıştık. keşke bej ya da sütlü kahve alsaydık onlar da kirlenicek diye rahat oturamıyoruz.sürekli salonda otururuz biz. ayrıca yatak da olmuyorlar,altlarında baza da yok. çok ihtiyaç duyuyorum.
oh be içimi döktüm rahatladım:)
ha az kalsın unutuyordum,
arçelikten gri inox-parmak izi bırkmayan fırınım,dolabım ..hepsi parmak izi ,su lekeleri ve toz gösteriyor. kesinlikle beyaz alın beyaz eşyayı.gri almayın. benden tavsiye.