Burnumu bilerek b.ka soktum

Hiç ağır değil sizin kendinize layık gördüğünüz daha ağır... Ben kimim ki siz en büyük küfrü ,hakareti bu adamla yaşayarak kendinize ediyorsunuz ,kendi benliginize " işte layik olduğun adam bu ilişki bu " diyorsunuz.Akliniz başınıza gelir ama iş işten geçer,sizi gerçekten mutlu edecek hak ettiginiz eş uçup gider sizde bu kaç karili Hürmüz beyle ömrünüzü yediğinizle kalırsınız
İçerik olarak haklısınız ama… Neyse insan buraya yazarken zaten her şeyle karşılaşabileceğini bilerek yazıyor. Sizin de yorumunuz böyle. Ama evet, dediğim gibi haklısınız. Kendime reva gördüğüm buysa, başkası beni yağlasa ballasa ne, yerden yere vursa ne…

Merhabalar, bir önceki konumda hayatımdaki kişinin durumundan bahsetmiştim. Ben 30 yaşındayım, hiç evlenmedim; o 33 yaşında, evlenmiş boşanmış ve bir oğlu var. Sorun bununla da bitmiyor, eski sevgilisiyle hisse ortağı ve birlikte çalışıyorlar, şu anda da sektörleriyle alakalı bir fuara gittiler firmaca. Tabii bu durum bizim aramızda defalarca soruna neden oldu, fuara gitmeme durumu olamazdı, bütün ekip birlikte gitmeliydi. Ben yine sineye çektim ve bekledim. Şu an sorguladıkça ara sıra geriliyoruz, fuar cumartesi gününe kadar devam edecek ve benim kafam sürekli orada. Ben de boş gezenin kalfası değilim, milyon tane işim var, hafta sonu Ankara da eğitimim var. Şu an gerçekten nasıl davranacağımı bilemez haldeyim. Ona göre evet böyle hissetmekle haklıyım ama bu kadar büyütecek bir şey yok, onlar sadece iş arkadaşı. Ama akşam yemeklere mi gidildi, bir şeyler mi içildi; alttan alttan kontrol halindeyim. Kadının linkedin hesabına bakmıştım, uygulamada profilinizi kimlerin gördüğü görünüyor. Gitmiş bizimkine, sizin aranızda bir sorun mu var benim profilime bakıyor birkaç keredir demis. Bizimki de işle ilgili paylasimlara bakıyordur diye geçiştirmiş sonra geldi bana söyledi. Sanırım kadin anladı rahatsızlığımı, akşam yemeklerine ekibe dahil olmuyor, en azından bana söylenen bu. Şu an bana burada kufretseniz yemin ederim sesim çıkmaz, ben bu b.ktan duruma kendimi resmen bile isteye soktum. O kadar güçlü duygular hissediyorum ki, sadece yaşamak istedim. Ama eski sevgilinin varlığını is bile olsa kabullenemiyorum. Bu durumun verdiği huzursuzluk ruh halimde ve ona davranışlarımda sürekli dalgalanmalara neden oluyor. O da bundan hiç hoşlanmıyor, sanki benim elimdeymis gibi. Konu açılıp gerildiğimizde de sadece susuyor. Üzüldüğü zaman susarmış, kişiliği öyleymiş. Allah rızası için akıl verin, kufredin, sövün ama ben bu durumda en sağlıklı ne yapabilirim; fikir verin hanımlar. Geleceğimizin olmadığını biliyorum, sadece güçlü duygularımın önüne set çekmek istemiyorum. Daha önceki ilişkilerimde hiç böyle bir çekim hissetmemiştim. Ama gamsız da olamıyorum. Delirmek üzereyim…
Bazen mantığının istemediği kişiyi kalbin öyle ister ki...
Senin gözün açılıp pes etmeden kim ne derse desin dinlemeyeceksin o dikenli yolda yürüyeceksin..
Mantığın almadığı için sana sürekli argüman sunacak bu yüzden sen kavga çıkaracaksın ama kalbin tekrar dönecek ..
Çevren seni uçurumlardan atacak ayrılman için ama onları düşman bileceksin...
Ama bir gün gelecek kendi zamanının değerini bileceksin, kendi kalitenin farkına varıp bununla mı birlikteydi ben nasıl bu kötülüğü kendime yaptım diye kendine kızacak son, hatta arkadaşlarına kızacaksın keşke beni kolumdan tutup çekseydiniz benim çıkmaya gücüm yoktu diyeceksin, ama o gün geldiğinde gerçekten ayrılmak istediğinde kalbine taş basıp kelebek gibi uçacaksın...

Bazen mantığının istemediği kişiyi kalbin öyle ister ki...
Senin gözün açılıp pes etmeden kim ne derse desin dinlemeyeceksin o dikenli yolda yürüyeceksin..
Mantığın almadığı için sana sürekli argüman sunacak bu yüzden sen kavga çıkaracaksın ama kalbin tekrar dönecek ..
Çevren seni uçurumlardan atacak ayrılman için ama onları düşman bileceksin...
Ama bir gün gelecek kendi zamanının değerini bileceksin, kendi kalitenin farkına varıp bununla mı birlikteydi ben nasıl bu kötülüğü kendime yaptım diye kendine kızacak son, hatta arkadaşlarına kızacaksın keşke beni kolumdan tutup çekseydiniz benim çıkmaya gücüm yoktu diyeceksin, ama o gün geldiğinde gerçekten ayrılmak istediğinde kalbine taş basıp kelebek gibi uçacaksın...
Sanırım böyle bir tecrübeniz var, yoksa böyle isabetli bir anlatım mümkün değil…

X