-
- Konu Sahibi MissBiricik
ben tantitoni çaydanlığımdan hiç memnun değilim demliğinde kendinden silindir şeklinde süzgeci var ama silindiri çok dar ve havada olduğundan çay ve su temas etmiyor hiç demli çay yapamıyorum şekline vuruldum aldım çok pişmanım
Eki Görüntüle 276536
tecrübeli hanımlardan bana bir yardım aranızda arzum yada diğer markaların çaycılarından kullanan varmı yani sizce gerekli bir şeymi?
benim tencere setimde büyük çaydanlık var günlük kullanmaya daha küçük bişey almam lazım öbürü çok büyük oluyor..
önce korkmaz midi çaydanlık beğendim 50 tl hatta alıcaktım Eki Görüntüle 277220
ama sonra arzum çaycı metal demlik gibi tipide görünce çok hoşuma gittibu seferde aklım karıştı buda sanırım 150 tl gibiydi tam hatırlamıyorum..
Eki Görüntüle 277221
sizce hangisi bana bi fikir:26:
bu çaycı bimeks'te 150 den 90 tl ye inmiş. gördüm ben.
arzumun bu modelini annem kullanıyor pek memnun d eğil sağlamlığına felan bişi diyeceğim yokta sürekli çayda tuhaf bi koku oluyor demlikte demlenmiş gibi olmuyor tadı değişik kötü geliyor bize.. bende fakirin üstü porselen bir çaycısını kullanıyorum gayet de memnunum.. çay çok güzel oluyor demlenince... tabi birazda bu işler şans işi..
porselen çaydanlığım var çiçekli teflon setiyle birlikte alınmış ama çelik çaydanlıkta çay daha bi güzel oluyo sankineyse daha zamanım var nasılsa araştırmaya devamm
Tefal alabilirsin bence, kullaniyorum cok cok da memnunum. Fiyat olarak artik cok fark yok markalar arasinda. Ayrica cattle almanada gerek kalmaz. Bir zemin uzerinde yanyana gibiler tefaldekiler.
bu çaycı bimeks'te 150 den 90 tl ye inmiş. gördüm ben.
Tefalin nutricookunu aldığıma pişmanım kapağı çok adi gidin fissler alın daha iyi.
korkmazın tost makinası (tostkolik) ürünün tipi çok güzel ancak çok dikkatli olunması lazım yoksa teflonu hadi bana eyvallah diyip gidiveriyor.
days in colours bambu nevresim seti mel bambu saten modeli tiftiklendi götürdüm değiştirdim yerine aldığım hera pamuk saten modelinde çarşafının rengi değişti.
schafer 9 parça kepçe seti http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/schafer-9-parca-kepce-seti-teflon-39174821 tamda bu ürün. bunu düdüklüyü aldığım yer hediye vermişti paramla alsam ayrı üzülürdüm. bu ürün arkadaşlar tencereye girince eriyor. ne akla hizmet yapmışlar bilemedim eğer elinizde varsa soğuk yiyecekler için kullanın.
kütahya porselen buda ev görme hediyesi olarak geldi http://www.trendmodeller.com/ev-esya-modasi/kutahya-porselen-6-kisilik-yesil-prizma-yemek-takimi/ köşeli olduğundan mıdır yoksa ürün kaynaklımı bilmiyorum zamanla köşelerinden hafif atmaya kırılmaya başlıyor.
tchibodan aldığım bölmeli yuvarlak http://www.tchibo.com.tr/tasinabilir-kek-kalibi-p400046769.html bu ürüne benziyor aynısının resmini bulamadım. içindeki pastayı üçe bölen aparat paslandı. değişip laptop çantası aldım. fişlerinizi atmayın hanımlar kesinlikle.
birde şu deri sehpalar oluyor ya onları da kesinlikle önermiyorum. sıkıştırılmış kağıttan üretiliyorlar kısa sürede ayakları sağa sola yamuluyor. güzel mobilya sehpalardan almanızı öneririm.