Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

cok iyi bir topik olmus gercekten cok faydali :)
ben cok merak ediyorum ceyizime Tefal Actifry almak istiyorum hani surekli reklami cikan sadece bi kasik yag ile kizartma yapan fritoz cok saglikli gorunuyo alip kullanan var mi acaba memnun kalan yada memnun olmayan ? :97:

bi sorum olacak.. bayanlar simdi saten pamuk nevresim hangi markayi öneriyorsunuz..??:26:
ve bornoz takiminda menun kaldiginiz model / marka varmi???

pamuk satende taç öneririm canım.sarevi yıkayınca kumaşın renginde bozulma oldu sanki.özdilek de boya verdi.siyah beyaz birbirine girdi.60 derecede yıkamadan bahsediyorum bu arada.ama taçın maşallahı var hiç bişey olmadı.bornozumu da english homedan aldım ben gayet memnunum.

daha evlenmedim ama saten nevresim takımı hakkında yorum yapmak istedim.
şuan evdeki bütün takımlarımız linens hemde %50 indirimden almıştık. çok memnunuz. ama 40derecede yıkıyoruz.hiçbişiy olmuyor.

daha evlenmedim ama saten nevresim takımı hakkında yorum yapmak istedim.
şuan evdeki bütün takımlarımız linens hemde %50 indirimden almıştık. çok memnunuz. ama 40derecede yıkıyoruz.hiçbişiy olmuyor.

tamamen saten mi hani ipek gibi kaygan görünenler yoksa pamuk saten mi?

gümüş tepsilerden neden memnun değilsin? parlatmaktan dolayı mı? ben de almayı düşünüyordum

60 derece mii?? o kadar sıcak suda yıkamaya gerek var mı? hepsi solar o zmaan??

bizde bosch var bi 10-12 yıldır kullanıyoruz. çok memnun annem. tavsiye ederim.

bi sorum olacak.. bayanlar simdi saten pamuk nevresim hangi markayi öneriyorsunuz..??:26:
ve bornoz takiminda menun kaldiginiz model / marka varmi???

pamuk saten nevresim takımında pierre cardin ve tac ı tavsiye ederim ikisinide kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım hatta pierre cardin olan kırmızı siyah renkte olmasına ramen renginde en ufak değişiklik olmadı hala ilk günkü gibi:) bornozda da özdilek derim süper

Tskleeerrr

ben kullanan birkaç kişiden duydum ,kullanmıyorlarmış kenara atmışlar cunku onunla pişen patates kızartmasının tadını cocuklar hiç begenmiyormuş.degmez dediler bana.

ayrıca ben tefalden utu masası almıştım berbat bişey. tefal ütü iyi ,ama ütü masasını hiç tavsiye etmiyorum pahalı ve bir o kadar da kullanışsız. çok buyuk ,hantal, ütü masasının örtüsü üzerinde durmuyor ütüledikçe fıttırıyor insan.şikayet edince de hiç ilgilenmediler.

rowenta silence force almıştım, sessiz elektrik süpürgesi güya. gayet ses çıkarıyor. en düşük ayarda çalıştırırsan sesi cok az cıkıyor o zaman da makine çok az çekiyor. bisuru para verdik.

bir de mutfak halısını açık renkli sakın almayın, sürekli leke oluyor. yeni halı alıcam şimdi mutfağa ,çocugum olmadıgı halde bu kadar kirlenirse çocuk olunca nasıl olur-ki hiç titiz bi insan olmadığım halde ben bile rahatsız ediyor görüntüsü.

salona da beyaz renkli koltuklar almıştık. keşke bej ya da sütlü kahve alsaydık onlar da kirlenicek diye rahat oturamıyoruz.sürekli salonda otururuz biz. ayrıca yatak da olmuyorlar,altlarında baza da yok. çok ihtiyaç duyuyorum.

oh be içimi döktüm rahatladım:)

ha az kalsın unutuyordum,
arçelikten gri inox-parmak izi bırkmayan fırınım,dolabım ..hepsi parmak izi ,su lekeleri ve toz gösteriyor. kesinlikle beyaz alın beyaz eşyayı.gri almayın. benden tavsiye.

Son düzenleme:

bunları öğrendiğim iyi oldu

bu arada tefal actifry i ablam aldı 400 lira gibi bi para verdi 2.kez kullanmadı,berbat dedi ve kaldırdı bi yere almayın tavsiye etmiyorum...

Bosch elektrik süpürgesi, çaycı ve tost makinesi kullanan var mı?

Bunları yeni aldım 2 ay sonrada düğünüm var merak ediyorum

Süpürgesini kullanıyoruz biz bu zaman kadar bir sıkıntı olmadı 4-5 sene olmuştur alalı. Bir de şarjlı el süpürgesini aldık geçen sene o da acayip çekiyor çekim gücü çok kuvettli küçük dökülen şeylerde filan elektrik süpürgesi açmıyoruz artk şarjlı bile yetiyo.

Bosch'un bütün ürünleri çok iyi oluyor, biz evde süpürgesini kullanıyoruz, maşallahı var.Doğru seçim Çeyizime bende ondan alacağım

ben de fritöz konusunda çok kararsızım.15 mayısta düğünüm var çeyizim fazlasıla hazır ancak fritöz almak istememiştim önceden temizlikten dolayı.şimdi alsammı die tereddüt ediyorum.actifry mı fritöz mü alsam bi yardım etsenizyoksa hiç bulaşmasam mı.bide moulinex fresh express rende istiyorum çok şirin hem büyük mutfak robotu aldım hem tek tek aldım hepsinden bunu görünce de aklım kaldı.alsam mı almasam mı işime yarar mı ki
:18:

actifry benimde aklımdaydı ancak yazılanları okuyunca vazgeçtim doğrusu.. ve düşününcede gereksiz olduğunu görüyorum.. robot zaten almışsın canım moulinex te fazla olmaz mı.. evet küçük şirin ama hemen hemen aynı görevi üstleniyorlar..
şu fritöz oayını aratırmaya devam etsem iyi olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…