- 10 Kasım 2008
- 17
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi MissBiricik
daha evlenmedim ama saten nevresim takımı hakkında yorum yapmak istedim.
şuan evdeki bütün takımlarımız linens hemde %50 indirimden almıştık. çok memnunuz. ama 40derecede yıkıyoruz.hiçbişiy olmuyor.
1)virtin içinde yer tutan kristal takımlar(çay-su-viski bardağı)
2)çekmecelerde tıkılıp kalan dantel,patik
3)bide ben nerdeyse her çeşit borcam almıştım çeyizime bi o kadar da hediye geldi yer gök borcam oldu :)
4)annemim ve kayınvalidein verdiği yorganlar
5)kanaviçe işlemeli,dantel sarmalı nevresim takımları
6)gümüş servis tepsileri
pamuk satende taç öneririm canım.sarevi yıkayınca kumaşın renginde bozulma oldu sanki.özdilek de boya verdi.siyah beyaz birbirine girdi.60 derecede yıkamadan bahsediyorum bu arada.ama taçın maşallahı var hiç bişey olmadı.bornozumu da english homedan aldım ben gayet memnunum.
bosh un mini fırınını kullanan var mı benfırın konusunda kararsız kaldım bulaşık makinasının üstüne set üstü aldığım için mini fırın istıyorum tavsıye edebileceğiniz fırın varsa çok makbule geçerr:97:
tamamen saten mi hani ipek gibi kaygan görünenler yoksa pamuk saten mi?
bi sorum olacak.. bayanlar simdi saten pamuk nevresim hangi markayi öneriyorsunuz..??:26:
ve bornoz takiminda menun kaldiginiz model / marka varmi???
pamuk saten nevresim takımında pierre cardin ve tac ı tavsiye ederim ikisinide kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım hatta pierre cardin olan kırmızı siyah renkte olmasına ramen renginde en ufak değişiklik olmadı hala ilk günkü gibi:) bornozda da özdilek derim süper
pamuk satende taç öneririm canım.sarevi yıkayınca kumaşın renginde bozulma oldu sanki.özdilek de boya verdi.siyah beyaz birbirine girdi.60 derecede yıkamadan bahsediyorum bu arada.ama taçın maşallahı var hiç bişey olmadı.bornozumu da english homedan aldım ben gayet memnunum.
cok iyi bir topik olmus gercekten cok faydali :)
ben cok merak ediyorum ceyizime Tefal Actifry almak istiyorum hani surekli reklami cikan sadece bi kasik yag ile kizartma yapan fritoz cok saglikli gorunuyo alip kullanan var mi acaba memnun kalan yada memnun olmayan ? :97:
ben kullanan birkaç kişiden duydum ,kullanmıyorlarmış kenara atmışlar cunku onunla pişen patates kızartmasının tadını cocuklar hiç begenmiyormuş.degmez dediler bana.
ayrıca ben tefalden utu masası almıştım berbat bişey. tefal ütü iyi ,ama ütü masasını hiç tavsiye etmiyorum pahalı ve bir o kadar da kullanışsız. çok buyuk ,hantal, ütü masasının örtüsü üzerinde durmuyor ütüledikçe fıttırıyor insan.şikayet edince de hiç ilgilenmediler.
rowenta silence force almıştım, sessiz elektrik süpürgesi güya. gayet ses çıkarıyor. en düşük ayarda çalıştırırsan sesi cok az cıkıyor o zaman da makine çok az çekiyor. bisuru para verdik.
bir de mutfak halısını açık renkli sakın almayın, sürekli leke oluyor. yeni halı alıcam şimdi mutfağa ,çocugum olmadıgı halde bu kadar kirlenirse çocuk olunca nasıl olur-ki hiç titiz bi insan olmadığım halde ben bile rahatsız ediyor görüntüsü.
salona da beyaz renkli koltuklar almıştık. keşke bej ya da sütlü kahve alsaydık onlar da kirlenicek diye rahat oturamıyoruz.sürekli salonda otururuz biz. ayrıca yatak da olmuyorlar,altlarında baza da yok. çok ihtiyaç duyuyorum.
oh be içimi döktüm rahatladım:)
ha az kalsın unutuyordum,
arçelikten gri inox-parmak izi bırkmayan fırınım,dolabım ..hepsi parmak izi ,su lekeleri ve toz gösteriyor. kesinlikle beyaz alın beyaz eşyayı.gri almayın. benden tavsiye.
Bosch elektrik süpürgesi, çaycı ve tost makinesi kullanan var mı?
Bunları yeni aldım 2 ay sonrada düğünüm var merak ediyorum
Bosch elektrik süpürgesi, çaycı ve tost makinesi kullanan var mı?
Bunları yeni aldım 2 ay sonrada düğünüm var merak ediyorum
ben de fritöz konusunda çok kararsızım.15 mayısta düğünüm var çeyizim fazlasıla hazır ancak fritöz almak istememiştim önceden temizlikten dolayı.şimdi alsammı die tereddüt ediyorum.actifry mı fritöz mü alsam bi yardım etsenizyoksa hiç bulaşmasam mı.bide moulinex fresh express rende istiyorum çok şirin hem büyük mutfak robotu aldım hem tek tek aldım hepsinden bunu görünce de aklım kaldı.alsam mı almasam mı işime yarar mı ki
:18: