Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

benim şuan 1 tane nevresimim var :)
onuda annem almış..kaynana takımı yerine kaynanama nevresim vercekmiş.
nevresimlerimi biraz daha zaman geçince almayı planlıyorum..dugunden 3-4 ay önce fln.

bende 3 tane aldım nevresim takımı:kedi:
şimdilik başka almayı düşünmüyorum ama 5 6 tane ye tamamlarımboshayallersmile

kızlar çok fazla nevresim takımına gerek yok..5 - 6 tane alın yeter..3 tanesini misafire ayırırsınız 3 tanede size yeter...çünkü tekstil çok çabuk değişiyor çok daha güzel modeller çıkabiliyor zamanla , sizinde evinizdeki modellere gözünüz alışıyor yenisini almak istiyorsunuz ama çok olunca alamıyorsunuz..kendimden biliyorum :))nevresim hastasıyım bime falan nevresim geliyor ya onları bile almak istiyorum ya o derece...şimdi o kadar güzel nevresimler var ki alamıyorum ( bi yığın nevresimim var üstelik her iki aileden de uzak bi ilde çalışıyoruz ayda yılda bi yatılı misafirimiz geliyor..ilk evlendiğimizde hevesle açtım çoğu nevresimimi kullandım valla..2 tanesi misafirlik 3 tane de kendi kullandığımız var ha tabi birde lastikli çarşaf yastık takımı var 2 tane kullandığım..haftada 1 değiştiriyorum nevresimleri yetiyorda artıyor bile..açmadığım 4 tane takımım daha var..napcaksam o kadar nevresimi..

kızlar evimize mini fırın alacağız hangisini tavsiye edersiniz?çok pahalı olmasına gerek yok :)

börekcimi çok düşünüyorum en uygun 75 tl ye buldum daha ucuz varmı diye bakıyorum şuan

süper ya:) alkisalkisalkis

Fritöz için herkes gereksiz diyor, bende öyle düşünüyorum. Almayı asla düşünmedim, ama görümcem hediye olarak almış. Küçük birşeyde değil, Philips marka. Ama ben onu istemiyorum diyemem doğal olarak. Hem yağ daha fazla harcanıyor, hemde sürekli temizlemek gerekli. Herhalde bende bi kenara koyucam süs diye artık mecburiyetten. :)

hera canım sana çok sordum ama güralın tenceresinden memnun değilim demişsin ya sence tencerede hangi marka?bu arada başak burcu musun?:kedi:

ben çelik takımlarımı hisardan aldım,kütahya porselenden de döküm teflonlarımı aldım henüz kullanmadığım için çok yorum yapamıcam ama kullanan tanıdıklar çok memnun olduklarını söylüolar..

Bende boschla ilgili çok iyi şeyler duyuyorum herşeyi bosch aldık süpürgemi de bosch almak istiyorum bakalım

bende boschla ilgili çok iyi şeyler duymadım..sorun yaşayanlar oldu evremde.ama ben beyaz eşyanın biraz şans işi olduğunu düşünüorum kızlar..kimisi aynı üründen çok memnunken kimisi hiç memnun olmayabilior..

eşim beyaz eşya mağaza müdürü olarak çalışmıştı
oda beyaz eşyanın tamamen şans işi olduğunu söylüyordu yani aynı üründen iki tane gönderiyoruz farklı adreslere birinden sorun çıkabilirken biri çok memnun olduğunu söyleyebiliyor dedi..
bir de beyaz eşya alırken kesinlikle nasıl birşey istediğinizi belirtin kullanım açısından
yoksa görünüşe para verirsiniz ama kullanamazsınız
örneğin çalışan bayanlar için çamaşır makinası bulaşık makinası gibi ürünlerde kısa program bulunmak zorunda
2 saat bir bulaşığın başında beklemeyi saçma bulurum yani
yatacam uykum gelecek makina hala çalışıyor
hızlı programda ise kadın makinayı boşaltmış olabiliyor
yada çamaşırlar kendisini kaybedebiliyor :))
kayınvalidemin köyündeki evde çamaşır makinesi beko
en kısa programı 2 saat :) yıkıyor yıkıyor yıkayamıyor :))

yani eğer hani çok kirletmiyorsanız günü birlik kıyafet değişiyorsanız çalışıyorsanız kısa programlı ve elektrik tasarruflu A++ plus ürünleri seçin
program kaaloğundaki yıkama sürelerine bakın
uzun program ve kısa program olsun
ve size tavsiye tencerelerinizi bulaşık makinasında yıkamayın
çelikler kararır teflonların dış gürüntüsü silinir...
ve bardaklarınızın çizilmemesi için sıvı makine deterjanı kullanınn :)))

mutfak robotları şarjlı el süpürgeleri gereksiiiiiiiiz :))
ekmek kızartma makinasıda çok fazla ekmek kırıntısı döküyor alttan tost makinası varsa ona gerek yok bence

Karacadan aldığım hiçbir üründen memnun değilim.Hele çelik tencereleri çok kötü çıktı.Uyku setimi ben kullanıyorum ama baza fırfırını kullanmıyorum yani normal bir nevresim niyetine kullanıyorum, yani alınmasada olur.Şarjlı süpürgemden memnunum.Mutfağa açık renk halıyı kesinlikle önermiyorum.Öyle herşeyi de almayın bence.Düğünden sonra bir sürü hediye geliyor,bunu da göz önünde bulundurun.Çeyiz sandığı en gereksizi bence.Ha bir de şu vitrin için olan bardak su takımları falan ben hep kaldırdım.Şimdilik aklıma bunlar geldi,gelirse yine bişeyler yazarım...

Son düzenleme:
merhaba bayanlar yemek takımı alacağım aklımı karıstırdı burdakı yorumlar.kütahya ve güraldan begenemedım cok sıradan geldi.BERNARDO nun yemek takımını ve kahvaltı takımını kullananlar memnun musunuz?desenlerde soyulma oluyor mu?HERA42 ne dersin???

noble life a da bak derim benim konumm var yemek takımımı çok beğeniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…