Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

kızlar başlık yetmediği için memnun olmadıklarınızı yazın diye yazmak zorunda kaldım
ama her ikisinide yazın:)))))))

kızlar çok severek 48 parça bardak takımı almıştım vitrin için, kenarlarında sarı yaldızlar var onlar zamanla çıkar diyorlar ama kullananlar varmı gerçekten çıkıyormu :KK43:

canım bende yaldızlılardan alacaktım ürünleri satanlar bile zamanla yalzdılar siliniyor diye uyarı yaptılar özellikle bulaşık makinesinde kesinlikle yıkanmıyormuş oymalılardan aldım daha kullanışlı olur diye çok zarif su deseni oymaları var aldığım takımın ama şunu da düşünmekte fayda var o vitrinde kullanılan bardaklar ayda yılda bir vitrinden iniyor ve kullanılıyor o yüzden içine sineni al derimyerimseniben

kızlar çok severek 48 parça bardak takımı almıştım vitrin için, kenarlarında sarı yaldızlar var onlar zamanla çıkar diyorlar ama kullananlar varmı gerçekten çıkıyormu :KK43:

cnm zaten vitrin için yani kullanmicaksın kiguclubacismile
sadece süs olarak gözükcek
ama bencede çıkar sakın bulaşık makinasına atma:eek:lmaz:sarı yaldızı beyaz yaldız oluverirkaydirigubbakcemile3

evet canım sonuçta vitrini temizleyeceğim zaman elde yıkarım diye düşünüyorum ama yine tereddütte kaldım benimkide oymalı çiçek deseni var etrafındada sarı yaldızlar var silinirse en azından oymalar kalıcak :)))

kızlar başlık yetmediği için memnun olmadıklarınızı yazın diye yazmak zorunda kaldım
ama her ikisinide yazın:)))))))

biricik aslında ilk sayfadaki mesajında açıklamalı yazmışsın canım hangi ürünlerden memnunsunuz hangilerinden değil diye de ben direk başlığı okuyup konuya daldığımdan sonra da olumlu mesajları gördüğümden kafam karıştı birden acaba dedim yanlış mı okuyorum kaydirigubbakcemile3

evet canım sonuçta vitrini temizleyeceğim zaman elde yıkarım diye düşünüyorum ama yine tereddütte kaldım benimkide oymalı çiçek deseni var etrafındada sarı yaldızlar var silinirse en azından oymalar kalıcak :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tesellim var diyosun

biricik aslında ilk sayfadaki mesajında açıklamalı yazmışsın canım hangi ürünlerden memnunsunuz hangilerinden değil diye de ben direk başlığı okuyup konuya daldığımdan sonra da olumlu mesajları gördüğümden kafam karıştı birden acaba dedim yanlış mı okuyorum kaydirigubbakcemile3
evet cnm başlık öyle malesef:sinifsinif:
beyaz olsa keşke çizgi çizgi olmasında canm :Saruboceq:

cnm aslında tam beyaz olmuyoda yani böyle sarı beyaz oluyo genelde evde kullandığımız için biliyorumohaoldumsmile
değiştirme şansın varsa değiştir değiştiremessende boşver sıkma canını dikkatli kullanırsın bişicik olmaz:1hug:

biricik aslında değiştirmeyide düşündm modellerine baktım ama bütün modellerde ya gümüş yada sarı şuanda var gümüşte çıkar :KK43: ilerleyen günlerde farklı bişey gelirse ve değiştrirlerse düşünüyorum yapmayı :KK43:

biricik aslında değiştirmeyide düşündm modellerine baktım ama bütün modellerde ya gümüş yada sarı şuanda var gümüşte çıkar :KK43: ilerleyen günlerde farklı bişey gelirse ve değiştrirlerse düşünüyorum yapmayı :KK43:

cnm o zaman önceden söyle değiştirmek istiyorum ama beğendiğim yok
beğendiğim gelirse değiştirir misiniz diye
garantiye al yani:jeyyar:

nevresim için acele etmeyin kızlar 5 6 tane nevresim aldım hepsini de çooook beğenerek hatta bayılarak almıştım şimdi baka baka gönlüm geçti:KK43:aldığım yerlere değiştirir misiniz diye sorup duruyorum:KK43:düğün zamanı iyice yaklaşsın öyle alın

yada aldıklarınıza öle çok fazla bakmayınnnaniknanik kaldırın,çeyize açtığınzda sürprs gibi olsun sizebuyrunnnnnnnnn

bnm 2 tanecik nevresim var şu an ama almayı düşünüyorum daha ama önce büyük çeyizleri halletcem ki ilerde moda olanları alabileymm

ben severek 4 tane aldim kendimiz icin onlari birascik pahali aldim bi de misafirlikler var tabii, onlari uygun aldim...aslinda sarevden almak istiyorum bi tane daha pamuk saten ama nisanlim dun tuttu beni almiim die..Aslinda abartmamak lzm heralde alirsam son bi tane daha alirim o kadar..

X