- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
-
- Konu Sahibi MissBiricik
BELLONA PERLA 406,00 TL
Benim bahsettiğim buydu, fotoğrafını da eklemişsiniz. Diğerleri de çok şık, elinize sağlık. Sizin anında olaylara dahil olup gerek fotoğraflarla gerek yorumlarınızla yol göstermenize bayılıyorum :) Bu işlerin Güzin Ablası konumundasınız benim için :)
Çok teşekkürler.
Bellona'nın sitesinde bir yatak örtüsü beğendim. Perla modelin adı. Bir bakın isterseniz 420 lira olarak gözüküyor fiyatı. Benim hoşuma gitti açıkçası. Tabii daha uygunları varsa hepimiz için daha iyi olur :)
Allah herkese bu zorlu yolda kolaylık versin :)
Unutmadan Elart'ın sade sayılabilecek yatak örtüleri de 400-450 civarında. Sitesine bakarsanız daha süslü olanları da görebilirsiniz. Ama cidden süslüler yani öyle böyle değil :)
Yatak örtüleri özellikle gelinlik gibi olanlar göze çok hoş geliyor, ama kullananlardan hep aynı şeyi duydum, hergün sermek işkence oluyor, hem abartılı duruyor diyorlar. Haklılarda. Ben Taç ın daha sade olan yatak örtülerini düşünüyorum canım.
saten nevresim hiç düşünmedim ama o süslü püslü yatak örtülerine bayılıorum yaa.. en çok beğendiğim modelde 700 tl şimdi bunları okuyunca lmaktan vazgeçtim valla... daha uygun olanlara bakıcam
karaca dan ne çok şikayet var... ben hisardan aldım hepsini, bi tek aldığım yer kahvaltı takımını noble life hediye etti... iyi mi ettim dersiniz...
katılıyorum canım aynı takıntı bende de var. hem kırıldığında takımın bozulma riski hemde misafirin 6 değilde mesela 10 kişi olma ihtimali gibi sebepleri düşünerek herşeyi 2 takım alıyorum. çay bardaklarını çay tabaklarını 18li aldım sadecegünlük tabak ve çatal bıçak takımları için arkadaşlarda yazmış ,
benimde oniki takımtım vardır hiçbir şeyi altı kişilik alamam.
demek ki doğru bişiy yapıyormuşum...
Canım harikasın sen yaa
bellona shıne çok hoşuma gitti benim
Benim bahsettiğim buydu, fotoğrafını da eklemişsiniz. Diğerleri de çok şık, elinize sağlık. Sizin anında olaylara dahil olup gerek fotoğraflarla gerek yorumlarınızla yol göstermenize bayılıyorum :) Bu işlerin Güzin Ablası konumundasınız benim için :)
Çok teşekkürler.
Almila çok hoşsun Güzin ablayım benfotoğraflar eklemeye çalışıyorum çünkü, bende vaktiyle kılı kırk yardım, çeyiz telaşında.
Sizlerede kolaylık olsun aranızda bahsettiğiniz model ismi aklınızda kalmayabilir,
fakat resimler akılda kalması açısından çok daha iyi.
Bende ufacıkta olsa size yardımcı olmaya çalışıyorum.
Sevgiler....
çaycı alan arkadaşlarımız varsa acaba memnunlar mı?yoksa su ısıtıcıları mı daha rahat.ben su ısıtıcı aldım ama çaycı almayıda düşünüyorum fakat kullanış bakımından kafamı karıştırıyor.
ygudery ve myhos verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kızlar. Çok faydalı oldu yazdıklarınız, özellikle çok para verip saten nevresim almak isteyenler bir kez daha düşünsün.Süslü, püslü yatak örtüsü almak isteyenler de..Yazdıklarınıza sonuna kadfar katılıyorum ve almayacağım bahsettiklerinizi, teşekkürler
tatlım eğer mutfak tezgahın büyük olacaksa ikisini de al ama gerek yok ben arçelik çaycı almıştım çay demliyeceğim zaman demliğini koyuyorum üstüne onun haricinde kettle olarak kullanıyorum ayrı kapağı var çokta memnunum çok çabuk ısıtıyor
Hanımlar, yatak örtümü böyle aldım ama bazıları çok sade diyor öylemi gerçekten?
Evlenince rahat olur diye aldım ama daha gösterişli bişeymi tercih etmeliydim?
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
:) Öyle görünüyor snnzlsdtcbc.Devamını dilerim.
Yazılanlar, eklenen fotoğraflar gerçekten de çok faydalı oluyor. Bilgisayarım kopya dosyalarla dolup taştı :) Tekrar teşekkürler vaktini ayırıp da paylaşımda bulunan herkese :)
Benim bir sorum var: Bugün çok beğendiğim kahvaltı takımına yakından bakayım dedim. Karaca'nın bir modeliydi. Ama internettekinden çok farklıydı. Oyuncak gibiydi resmen :)
Kahvaltı takımında hangi modeli tavsiye edersiniz ?
Şimdiden teşekkürler.