- 10 Aralık 2009
- 4.111
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi MissBiricik
her ikisinide yazıyoruz canım :))
kızlar çok severek 48 parça bardak takımı almıştım vitrin için, kenarlarında sarı yaldızlar var onlar zamanla çıkar diyorlar ama kullananlar varmı gerçekten çıkıyormu
kızlar çok severek 48 parça bardak takımı almıştım vitrin için, kenarlarında sarı yaldızlar var onlar zamanla çıkar diyorlar ama kullananlar varmı gerçekten çıkıyormu
kızlar başlık yetmediği için memnun olmadıklarınızı yazın diye yazmak zorunda kaldım
ama her ikisinide yazın:)))))))
cnm zaten vitrin için yani kullanmicaksın kiguclubacismile
sadece süs olarak gözükcek
ama bencede çıkar sakın bulaşık makinasına atmalmaz:sarı yaldızı beyaz yaldız oluverirkaydirigubbakcemile3
evet canım sonuçta vitrini temizleyeceğim zaman elde yıkarım diye düşünüyorum ama yine tereddütte kaldım benimkide oymalı çiçek deseni var etrafındada sarı yaldızlar var silinirse en azından oymalar kalıcak :)))
evet cnm başlık öyle malesef:sinifsinif:biricik aslında ilk sayfadaki mesajında açıklamalı yazmışsın canım hangi ürünlerden memnunsunuz hangilerinden değil diye de ben direk başlığı okuyup konuya daldığımdan sonra da olumlu mesajları gördüğümden kafam karıştı birden acaba dedim yanlış mı okuyorum kaydirigubbakcemile3
beyaz olsa keşke çizgi çizgi olmasında canm :Saruboceq:
biricik aslında değiştirmeyide düşündm modellerine baktım ama bütün modellerde ya gümüş yada sarı şuanda var gümüşte çıkarilerleyen günlerde farklı bişey gelirse ve değiştrirlerse düşünüyorum yapmayı
kızlar bişey sorucam kaç nevresim aldınız çeyize birde hangi markalar?
cnm o zaman önceden söyle değiştirmek istiyorum ama beğendiğim yok
beğendiğim gelirse değiştirir misiniz diye
garantiye al yani:jeyyar:
ben şuanda kadar 3 tane aldım taç ve özdilek birde pinky nin özdilek kalbim pano modelini çok beyendim ondan alıcam canm