Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5 ütünde mi bosch?

Yanlış bildiğimi düşünmüyorum, çok şükür araştırıyorum. Ama isteyen istediğini kullanmakta elbetteki özgürdür.

Gerçekten çok garip, ben kimseye hakaret etmedim, yaptığın alıntı yazımda da bir hakaret göremedim. İsteyen kullanır ya da kullanmaz.Yanlış bilirim ya da doğru bilirim, beni bağlar, ben de fikrimi söylerim, isteyen katılır isteyen katılmaz. Bence burada sözlerine dikkat etmesi gereken taraf belli. Lütfen, sakinliğe davet ediyorum.

Teşekkür ederim hera. Bosch un fırınlarını evet gercekten övüyorlar. Benim aldığım bayisinde de özellikle fırın ile ilgili birçok olumlu şey duydum. Siemens alcaktık bizde aslında ama sonra hepsini bosch almaya karar verdik, memnun olduğuna sevindim. Buzdolabınıngürültüsüyle ilgili bir çok şey duydum ama benimkiyle aynı buzdolabını kullanan arkadaşımız bir prıblem olmadıgını söyledi. İnşallah bende 6-7 ay sonra kullanıcam beyaz eşyalarımı.İnşallah bende memnun kalırım cnmopuyorumnanaktan

katı meyva sıkacağı için acele etmeyin bebek olduktan snra alın bence, bol nevresim gerekli, saten fazla almayın, lastikli carsaf mutlaka gerek, yatak koruması olmazsa olmaz.. cok fazla tencere tava seti almayın 2 takım yeter.. küçük sahanlar ve saklama kapları cok gerekli.. bol bol banyo el yüz
havlunuz olsun, şimdilik aklıma gelenler:)

melike cnm tşkrler biz de meyve suyunu çok severiz çok pahalı olmayanlarından alabilirim belki, evlendikten sonra. Alez ve lastikli çarşaf da aklımda bulunsun

Hayır cnm ütüm Tefal.Philips ya da Tefal al ütünü.Benim araştırmalarıma göre Philips ütüde daha fazla övülüyor ama ben dizayn olayından dolayı Tefal'i seçtim memnunum.

Cnm doğru karar vermişin Bosch'tan memnun kalırsın emin ol.Buzdolabı muhabbetini bende duydum ben 2senedir kullanıyorum bi sorun yok ama bu noktada şikayet eden arkadaşlarımda var çevremde.Elektronik eşya biraz da şans işi sanırım alacağın zaman düşündüğün modeli de yaz bende araştırır soruştururum nacizane işi şansa bırakmayalıma.s

hera canım aldık biz hepsini buzdolabıda dahil, aynı modeli kullanan arkadaşımız hiç bir problem yaşamadığını söyledi, umarım memnun kalırız canım teşekkür ederim

hera canım sana çok sordum ama güralın tenceresinden memnun değilim demişsin ya sence tencerede hangi marka?bu arada başak burcu musun?:kedi:

Ne demek cnm istediğin kadar sorabilirsin deneyimlerimi ve bildiklerimi seve seve paylaşırım.Bizlerde yaşadık bunları ve gerçekten tatlı ama biraz sıkıntılı bir dönem elimizden geldiğince destek vermemiz gerek.Tencere konusuna gelince Güral'ın saplarından memnun değildim ama tencere kalitesi olarak iyi.Kararma,boya atma vs gibi sorunlar yaşamadım ve Güral kesinlikle müşterisinin arkasında olan bir marka.3ay snra 2sene olucak ben evleneli ve sorun çıkarabilirlerdi bu zamana kdr neden değiştirmediniz ya da sadece saplarını gönderebiliriz diye ya da kullanım hatası da diyebilirlerdi ama bana biçok seçenek sundular.Sapları değiştirmeyi,aynı takımın değiştirilmiş saplılarından vermeyi ya da yeni bi takımla değiştirmeyi gibi..Teflon takımda bi sorun çıkmadı bu arada.Güralı öneririm ancak alırsan modelleri konusunda konuşabiliriz.Bunun dışında Cem,Eternity,Esse,Bernardo ve Tefal'i hep iyi diye duymuşumdur ama deneyimim yok.Annem Cem'i kullanıyor memnun.Ancak ben şimdi alıyor olsaydım takım almaz kendi takımımı lazım olan genişlikte,değişik şekillerde ve renk renk alırdım.Maddi açıdan sete göre avantajsız görünebilir ama zevkine göre farklı farklı almak bana daha cazip geliyor ki bu noktada Esse ve Bernardo'da çok güzel tencereler var.

canim tamamini okumadim ama su kismi dikkatimi cekti, ben bu arstrmanin tam ing sini okuodum ve ing de tam tersi yaziokaydirigubbakcemile3
nasi cevirmisler anlamadimkaydirigubbakcemile3

yazinin orjinali incelemek isteyenlere
http://curezone.com/foods/microwave_oven_risk.asp

Kızlar çelik tencerede en iyi marka korkmaz ve hisar
Teflondada tefal diye biliyorum araştırmalarıma ve kullananların tecrübelerine göre çoğunluk bu şekilde

ya peki hisarin catal bicak takimlari tencere duduklusunu falan kullanan var mi memnun mu?

ya peki hisarin catal bicak takimlari tencere duduklusunu falan kullanan var mi memnun mu?

bende hisarın çatal ıçak takımı var çok memnunum
çelik tencereleri var ondanda çok memnunum

ama düdüklü tencereye gelince kızlar
kesinlikle ve kesinlikle tefal clipsoyu tavsiye ederim. Özellikle çalışan bayanlar için..inanılmaz zaman tasarrufu + doğalgaz tüp vs tasarrufu. yemeklerde gayet lezzetli oluyor. Mercimek çorbasını bile onda yapıyorum çok memnunum. Hatta memnuniyetten öte o benim mutfakta elim ayağım.

ve en severek kullandığım arzum çaycı...Çok pratik tabi 10 kişiden faazla misafirde yetmiyor takviye çaydanlık gerek ama 10 kişiden fazlasıda ne zaman gelecek ki?

Beyaz eşyalarımın hepsi bosch şimdilik hiçbirinde sorun yok ama yorum yapmak için erken çünkü 9 aydır kullanıyorum.

Birde Arzum saprano max tı sanırım markası blender seti ondan var ondanda çok memnunum...

Memnun olmadığım ne var gelmedi aklıma.. ha geldi hani limon sıkacakları çıktı ya limonu arasına koyup elinle sıkıyosun işte o iğrenç bişey o kadar para verip ykm den aldım 2.sıkışta kırdım boşuna almayın limon sıkarken bildiğiniz sıkacaktan kullanın derim

saol canim, peki hisarin hangi model catal bicagini kullaniosun

ayshaa hisar çatal kaşık alcaksın milano modelini al çok şıklar ben alcaktım ama vazgeçtim aryıldız almaya karar verdim bütçem sebebiyle.

Günlük kullanım için hisar çatal bıçak takımı baya önce annem almış sağolsun :) Tencere takımımı korkmazdan almıştım iyiki öyle yapmışım diyorum :) Elektrik süpürgemide fantom aldım ama 3 fonsiyonlu hem atık torbalı hem sulu hemde boşalan torbalardan bundada iyi bişey yapmışım belliki :) robotumu küçük almıştım şimdi yanına 3 lü blender seti aldım takım yaptım :)

çok yararlı bir topik olmuş ellerinize sağlık :))

ben anlamadım şimdi memnun olduklarımızı mı yazıyoruz memnun olmadıklarımızı mı kafamçokkarıştı

kızlar çok severek 48 parça bardak takımı almıştım vitrin için, kenarlarında sarı yaldızlar var onlar zamanla çıkar diyorlar ama kullananlar varmı gerçekten çıkıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…