Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

Güzel bir topik olmuş, epeydir yorum yazılmamış, evli hatunlardan devamını bekliyoruz:KK19:

Noble life ın kahvaltı takımlarına baktım bernardo kadar cok begenmesem de güzeller.ama yemek takımına hıc bakmadım.bi de onlara bakıyım.teşekkür ederim.ama bernardo çok güzel çünkü ben her seyımı kırmızı sıyah krem olarak düşünuyorum onlarda tam bana uygun

Noble life ın kahvaltı takımlarına baktım bernardo kadar cok begenmesem de güzeller.ama yemek takımına hıc bakmadım.bi de onlara bakıyım.teşekkür ederim.ama bernardo çok güzel çünkü ben her seyımı kırmızı sıyah krem olarak düşünuyorum onlarda tam bana uygun

Canım geçen gün bernardo da kahvaltı takımı gördüm fiyatı 195 TL..kırmızı, beyazlı çok şekerdi. Bende 1 hafta önce Schafer dan almıştım, bernardo daha güzelmiş, hem yumurtalıklarıda var..

Bence makarna tenceresi çok lazım birşey değil,
ben makarnayı süzdürüp aynı tencerede sosunu yaparım, burda o olanak kalmıyor.
Sadece makarna sıcakken margarin ekleyebiliyorsunuz ( o şekilde kullanabilirseniz )
Neticede haşlanmış makarna için başka bir kap gerekiyor.
Birde kapak çok sıcak olduğundan makarnada suyla birlikte biraz ağırlaştığından o sıcak kapağı zaptetmek zor.

Benim tencerem bu sizlerinkide az çok buna benziyor.
Umarım siz memnun kalırsınız.
dsc01743g.jpg

Kızlar aklıma geldi en büyük yardımcınız sebze soyacağı ( kullanmaya eliniz alışırsa )
Süper hızlanıyorsunuz sebze soyarken. ( Domates-salatalık-patates-kabak-patlıcan-elma-armut)
Her konuda işinize yarıyor.
Bende ZYLISS, AR YILDIZ, IKEA ve EL-COOK diye bir marka var.
En ucuzu EL-COOK ( 1 TL ) en çok memnun olduğumda o. Hemen her dükkanda var...
Jilet gibi, incecik soyuyor herşeyi.

Bayanlar saten nevresim takımı kullan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirebilirler mi?ben hep pamuklu aldım saten de istiyorum ama almışken kullanşlı olsun diye düşünüyorum.:89:

Bayanlar saten nevresim takımı kullan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirebilirler mi?ben hep pamuklu aldım saten de istiyorum ama almışken kullanşlı olsun diye düşünüyorum.:89:

alacaksan pamuklu saten tavsiye ederim...%100 saten kullanışlı olmaz bana göre üstünde bile uyunmaz kayar gider valla :KK1:

Kızlar saten almayın derim ben, evlenmeden önce en büyük isteğimdi gördükçe özenirdim özel diktirdim hatta en kalitelisinden ama çok kayıyor. Üstünde yorgan pike durmuyor daha kötüsü siz bile kayıyorsunuz uyku halinde. Yastık yatakta kayıyor. Yani hiç kullanışlı değil 1 hafta serdim topladım kaldırdım. Pamuklu gibisi yok:KK9:

saklama kaplarının her boyutundan bolca bulundurun elinizde benim çok ihtiyacımı görüyor tavsiye ederim...tahta ya da teflon kepçe seti de çok kullanışlı yemek pişirirken eliniz ayağınız oluyor 1-2 takım alın derim...birkaç arkadaşımız bardak takımının gereksiz olduğunu yazmışlar ben öyle düşünmüyorum misafirim geldikçe kullanıyorum (çay bardağı,şarap bardağı,viski bardağı şimdiye kadar birçok kez kullandım özel misafirleriniz için gerekli)...türk kahvesi bardakları,nescafe bardakları nevresim ve borcamı fazla abartarak almayın çünkü düğünden sonra da bir okadar gelecek koymak için tırım tırım yer arayacaksınız...cafcaklı yatak örtüsü gereksiz 500 küsür tl verdim ama şimdi baza altını bekliyor :44:...bana göre paslanmaz çelik tepsi ve çay tabakları da gereksiz ki çoğu zaman kullanmayı unutuyorum yıkaması zor kurulaması zor üzerinde sürekli su lekesi kalıyor pratik değil kullanmıyorum...çalışan arkadaşlara tupperware kahvaltı setini şiddetle tavsiye ederim özellikle peynir ve kaşarı kesinlikle bozmuyor çok memnunum her sabah ayrı ayrı tabaklara hakvaltılık hazırlama derdi olmuyor kapağını kapat gitsin...kocaman (sanırım 6 litre) düdüklü tencereyi şu an için (2 kişi olduğunumzdan)gereksiz ve büyük buluyorum o yüzden pek kullanmıyorum zahmetli geliyor ve çok yer kaplıyor kalabalık aileler için ideal olur sanırım...fritöz almadım hediye geldi ama kullanmıyorum onun yerine kızartma tenceresi almıştım bence çok daha pratik ve kullanışlı şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar sevgiler :KK71::KK71:

düz saten ben de tavsiye etmiyorum, özdileğin pamuk satenini ve sarevi ranforce olan takımlarını surekli kullanıyorum, favorim sarev in takımı, hem carsafi fitted yani lastikli, kayma derdi olmuyor hem de pamuklu nevresim daha saglıklı.

bayanlar verdginiz bilgiler için çok teşekkürler..
makarna tenceresini bende gereksiz buluyrum ..extra yer kaplar sadece.

Bayıldım bu konuya. Açan arkadaşın ellerine sağlık. İnsan her zaman etrafında istediği bir ürünü kullanan ya da tecrübe sahibi olan birini bulamıyor. Evli bayanların tecrübeleri çok işimize yarayacak. .

ygudery ve myhos verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kızlar. Çok faydalı oldu yazdıklarınız, özellikle çok para verip saten nevresim almak isteyenler bir kez daha düşünsün.Süslü, püslü yatak örtüsü almak isteyenler de..Yazdıklarınıza sonuna kadfar katılıyorum ve almayacağım bahsettiklerinizi, teşekkürler:KK19:

ygudery ve myhos verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kızlar. Çok faydalı oldu yazdıklarınız, özellikle çok para verip saten nevresim almak isteyenler bir kez daha düşünsün.Süslü, püslü yatak örtüsü almak isteyenler de..Yazdıklarınıza sonuna kadfar katılıyorum ve almayacağım bahsettiklerinizi, teşekkürler:KK19:

saten nevresim hiç düşünmedim ama o süslü püslü yatak örtülerine bayılıorum yaa.. en çok beğendiğim modelde 700 tl şimdi bunları okuyunca lmaktan vazgeçtim valla... daha uygun olanlara bakıcam :KK9:

saten nevresim hiç düşünmedim ama o süslü püslü yatak örtülerine bayılıorum yaa.. en çok beğendiğim modelde 700 tl şimdi bunları okuyunca lmaktan vazgeçtim valla... daha uygun olanlara bakıcam :KK9:

Bellona'nın sitesinde bir yatak örtüsü beğendim. Perla modelin adı. Bir bakın isterseniz 420 lira olarak gözüküyor fiyatı. Benim hoşuma gitti açıkçası. Tabii daha uygunları varsa hepimiz için daha iyi olur :)
Allah herkese bu zorlu yolda kolaylık versin :)

Unutmadan Elart'ın sade sayılabilecek yatak örtüleri de 400-450 civarında. Sitesine bakarsanız daha süslü olanları da görebilirsiniz. Ama cidden süslüler yani öyle böyle değil :)

Son düzenleme:

Yatak örtüleri özellikle gelinlik gibi olanlar göze çok hoş geliyor, ama kullananlardan hep aynı şeyi duydum, hergün sermek işkence oluyor, hem abartılı duruyor diyorlar. Haklılarda. Ben Taç ın daha sade olan yatak örtülerini düşünüyorum canım.

Taç ın yatak örtülerine yakından bakmanızı tavsiye ederim.
Bende bir modelini oldukça beğendim.
Yakından gördüm almaya kesin kararlıydım yakından nakışlarını falan hiç beğenmedim.
Resmen büzük büzük bir nakış olmuştu.
Bahsettiğim bu seridendi.

71016358.jpg

Onun yerine bu örtüler daha güzeldi, kumaş ve işçilik olarak.

71000810.jpg

Saten olsun ama sade olsun rahat kullanabileyim derseniz.
Böyle daha sık ve rahat kullanabileceğiniz bişey seçebilirsiniz.

dsc07104w.jpg

BELLONA HARMONY 150,00 TL

harmoniyatakortusu1.jpg

harmoniyatakortusu4.jpg

BELLONA MONET 150,00 TL

monetyatakortusu1.jpg

monetyatakortusu2.jpg

BELLONA PERLA 406,00 TL

perlaytkortusukrem5.jpg

perlaytkortusukrem6.jpg

BELLONA SHINE 298,00 TL

shineyatakortkrem4.jpg

shineyatakortkrem6.jpg

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar.Birde bu yatak örtüsü çok kafamı karıştırıyor bakıyorum forumlara genelde çok süslü tercih edilmiyor ben temizliği sırasında bozulmasından korkuyorum doğrusu her seferinde kuru temizlemeye vermek zor olur sanırım..:KK43:

X