- Konu Sahibi MissBiricik
Güzel bir topik olmuş, epeydir yorum yazılmamış, evli hatunlardan devamını bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noble life ın kahvaltı takımlarına baktım bernardo kadar cok begenmesem de güzeller.ama yemek takımına hıc bakmadım.bi de onlara bakıyım.teşekkür ederim.ama bernardo çok güzel çünkü ben her seyımı kırmızı sıyah krem olarak düşünuyorum onlarda tam bana uygun
Bayanlar saten nevresim takımı kullan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirebilirler mi?ben hep pamuklu aldım saten de istiyorum ama almışken kullanşlı olsun diye düşünüyorum.:89:
Bayanlar saten nevresim takımı kullan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirebilirler mi?ben hep pamuklu aldım saten de istiyorum ama almışken kullanşlı olsun diye düşünüyorum.:89:
ygudery ve myhos verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kızlar. Çok faydalı oldu yazdıklarınız, özellikle çok para verip saten nevresim almak isteyenler bir kez daha düşünsün.Süslü, püslü yatak örtüsü almak isteyenler de..Yazdıklarınıza sonuna kadfar katılıyorum ve almayacağım bahsettiklerinizi, teşekkürler
saten nevresim hiç düşünmedim ama o süslü püslü yatak örtülerine bayılıorum yaa.. en çok beğendiğim modelde 700 tl şimdi bunları okuyunca lmaktan vazgeçtim valla... daha uygun olanlara bakıcam
saten nevresim hiç düşünmedim ama o süslü püslü yatak örtülerine bayılıorum yaa.. en çok beğendiğim modelde 700 tl şimdi bunları okuyunca lmaktan vazgeçtim valla... daha uygun olanlara bakıcam