Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar YENİ ÇIKAN SAÇLARIM,başardım -RESİMLERLE-

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende terebentın...tresan..doğal baska yaglar....dana yagı ....sıgır ılıgı ...daha bırcok sey denedım ama hiç bi faydasını görmedim ..naturalse dıye bır sac besleyıcı losyondan sadece ıyı sonuc aldım
dıgerlerı sadece parlatıyor ama saç cıkarmıyor...bu urunde sac cıkarmıyor ama kısa surede kalınlastırıp gurleştırıyor....tavsıye ettıgım herkes bana dua edıyor...ama kuru saclı olanlarda kepek yapabılır cunku bıraz sacları kurutuyor...benım ıcın sorun olmadı sacım zaten yaglıydı hatta daha ıyı oldu eskıden gunu bırlık yıkarken sımdı 2-3 gun rahat kullanabılıyorum...bırde sac kasıntısınıda baya azaltıyor...

Canım merhaba yazını okudum senin için sevindim :) ben şimdi tresan şampuan kullanıyorum bitmek üzere :) acaba şimdi tresana devam mı etsem yoksa normal şampuanlara mı dönsem bilemedim :/ sonuçta her ikisininde için çam terabentin yağı koyucam bir de ne kadar koyuyordun acaba sen bi şişe şampuana :) cevaplarsan sevinirim :)

Teşekkürler
600 -700 ml'lik şampuana ç.t kapağıyla 1 kapak ekliyorum. tabiki tresana da katabilirsiniz fakat saçlarınızı biraz kurutabilir, isterseniz buna karşın içine badem yağı vs. de damlatabilirsiniz
Ben normal şampuana ç.t ekliyorum, bir süre sonra ara verip 1 şişe bitkisel şampuan kullanıyorum, sizde böyle deneyebilirsiniz :)

Merhaba arkadaşlar,
aktarlarda satılan çam terebentini gerçekten doğal mı? Bazı yağların üstünde doğala özdeş aromalı yazıyor bu da onun gerçek olmadığını gösteriyor. Bilgilendirirseniz sevinirim şampuanıma katmaya başlayacağım ben de

benim aldığım BİMde satılan, içeriğindede direk yazıyor, aroma vs yazmıyor yanlış hatırlamıyorsam

Selam...banada bir arkadaş vitamin kır şampuana demişti,kırdım ama sonradan geldi aklıma,ilaç bu sonuçta dolapta durması gerekmemi. Sanki kokuyoda..bu konuyla ilgili bildiğiniz tecrübe ettiğiniz bi şey varmı. Bilemedim şimdi ben kullanmaya devammı edeyim,atayımmı

ben çam terebentiniyle ilk yıkamamı yaptım. ama bi kaç kafama takılan şeyi sormak istiyodum biraz yumuşaklığı gitti saçımın, bim de görmüştüm tatlı badem yağı, mesela ondan da alsa damlatsam iyi gelir mi, burda okumuştum? bir de benim dermatit seboreikim var yıllardır. saçlı deride büyük büyük kabuk kepekler. acaba bu terebentinin bir zararı olur mu? bir de burda mı okudum bilmiyorum ama kafama takıldı, saçımızı durularken bu terebentin akıyor ya, vücutta tüylenme ya da varolan tüylerde bir uzama falan yapar mı acaba bir de son olarak, ne kadar süre devam etmem gerekiyor?

çok soru sordum özür dilerim

Bimden geliyorum simdi.bir heves kostum gittim.sadece argan yagi bulabildim.fisfisli sisede 9.90

merhaba, bende şampuana bemix evigen bepanthen ampülleri vs katılmaması gerektiğini duymuştum, bemix mesela, b vitamin kompleksi.. havaysa temas etmemesi vs. , suda mı yağda mı çözünen vitamin olduğundan emin olmanız lazım.. bende c vitamini katmayı düşünmüştüm, c vitamini suda çözünür fakat şampuandaki ''aqua'' yeterli olur mu bilemediğimden kullanmadım..
en kısa zamanda dener, size de aktarırım

evet o kurutma etkisine karşın bende badem yağı katıyordum. sonradan gliss aşırı yıpranmış saçlar için olan seriyi kullanınca b. yağına gerek kalmadı çünkü yumuşacık oluyordu..
bendede seboreik dermatit vardı, ketoral vs kullanmıştım geçen sene bu zamanlar, ç.t bunu arttırmadı. badem yağı yerine KAYISI YAĞI katabilirsiniz. son günlerde saçım aşırı kepek, kabuklanma yapıyordu fakat ilk kullanımda geçirdi.. misler gibi de kokuyor tüylenme konusundada ben saçımı öne eğerek yıkarım o yüzden sorun olmuyor bende , 3 ay gibi sürede uzama için bile gayet etki etmişti. dökülmedeyse 1 ay yeterli olabilir

Bimden geliyorum simdi.bir heves kostum gittim.sadece argan yagi bulabildim.fisfisli sisede 9.90

benim gittiğim her bim'de oluyor.. kasanın o tarafa doğru, şampuan vs. çevresinde.. ççörekotu a,rgan ,badem, kayısı ,karışık yağ, ç.t yağı hepsi bulunuyor, 3.70 tl gibi bir fiyata. diğer mazalarınada bir bakın isterseniz

Kasanın orda kremler parfümler falan vardı,yarın bi daha gideyim eniyisi. Tam karşısında aktar var aslında ama doğal deyip bi krem kakalamıştı(afbuyrun ) ablama,2ay tedavi gördü zavallım. Japonda da var aslında ama bim sanki daha güven veriyo gibi bana

çam terebentine bir katkı yapılmayacağını düşündüğümden bimden aldım bende kuruşların hesabını yapar oldum kasaya doğru giderken dikkatlice bakın kozmetik vs ürünlerin o tarafa, önü açık bir kutu içinde olur, her yağ farklı renkte, çam t. kutusu yeşil mesela. yada görevlilere sorun yardımcı olurlar eğer gelmiyorsa da aktar ile açık açık konuşun, elinize alıp içeriğine bakın vs

Cok tesekkurler paylasim icin :) tamam kayisi yagina bakayim. Benim icin uzamasi pek onemli degil. Dokulmesi dursun yeter ki. Bugun yine banyoda oyle cok dokuldu ki hele tararken resmen akti parca parca sizin de dokulurken oyle miydi? Benim gunun herani en az 6,7tane geliyor elimi attikca hele sabah boyle bir avuc geliyor elime

çam terebentin muhakkak saçları gürleştirir fakat şampuana kaç damlaydı hatırlamıyorm.benimki 5 ayda gürleşmişti ama uzun vadede saçları kurutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…