evet fazla gelir..20- 30 damla civarı katmalısınız
tamam teşekkür ediyorum. olumlu sonuç alırsam mutlaka yazıcam :)
inşAllah
Canım merhaba yazını okudum senin için sevindim :) ben şimdi tresan şampuan kullanıyorum bitmek üzere :) acaba şimdi tresana devam mı etsem yoksa normal şampuanlara mı dönsem bilemedim :/ sonuçta her ikisininde için çam terabentin yağı koyucam bir de ne kadar koyuyordun acaba sen bi şişe şampuana :) cevaplarsan sevinirim :)
inşAllah
Orielden dolayi mi? Benim öyle deÇok iyi olmuş canım..
Ayrık durmuyor en azından..
Benim saç uçlarım keçe gibi napabilirim hiç bişey temelli fayda etmiyor
Selam...banada bir arkadaş vitamin kır şampuana demişti,kırdım ama sonradan geldi aklıma,ilaç bu sonuçta dolapta durması gerekmemi. Sanki kokuyoda..bu konuyla ilgili bildiğiniz tecrübe ettiğiniz bi şey varmı. Bilemedim şimdi ben kullanmaya devammı edeyim,atayımmı
ben çam terebentiniyle ilk yıkamamı yaptım. ama bi kaç kafama takılan şeyi sormak istiyodumbiraz yumuşaklığı gitti saçımın, bim de görmüştüm tatlı badem yağı, mesela ondan da alsa damlatsam iyi gelir mi, burda okumuştum? bir de benim dermatit seboreikim var yıllardır. saçlı deride büyük büyük kabuk kepekler. acaba bu terebentinin bir zararı olur mu? bir de burda mı okudum bilmiyorum ama kafama takıldı, saçımızı durularken bu terebentin akıyor ya, vücutta tüylenme ya da varolan tüylerde bir uzama falan yapar mı acaba bir de son olarak, ne kadar süre devam etmem gerekiyor?
çok soru sordum özür dilerim
Bimden geliyorum simdi.bir heves kostum gittim.sadece argan yagi bulabildim.fisfisli sisede 9.90
evet o kurutma etkisine karşın bende badem yağı katıyordum. sonradan gliss aşırı yıpranmış saçlar için olan seriyi kullanınca b. yağına gerek kalmadı çünkü yumuşacık oluyordu..
bendede seboreik dermatit vardı, ketoral vs kullanmıştım geçen sene bu zamanlar, ç.t bunu arttırmadı. badem yağı yerine KAYISI YAĞI katabilirsiniz. son günlerde saçım aşırı kepek, kabuklanma yapıyordu fakat ilk kullanımda geçirdi.internetten aradığımdada egzama dermatit vs iyi geldi yazıyordu. misler gibi de kokuyortüylenme konusundada ben saçımı öne eğerek yıkarım o yüzden sorun olmuyor bende , 3 ay gibi sürede uzama için bile gayet etki etmişti. dökülmedeyse 1 ay yeterli olabilir
Kasanın orda kremler parfümler falan vardı,yarın bi daha gideyim eniyisi. Tam karşısında aktar var aslında ama doğal deyip bi krem kakalamıştı(afbuyrun ) ablama,2ay tedavi gördü zavallım. Japonda da var aslında ama bim sanki daha güven veriyo gibi banabenim gittiğim her bim'de oluyor.. kasanın o tarafa doğru, şampuan vs. çevresinde.. ççörekotu a,rgan ,badem, kayısı ,karışık yağ, ç.t yağı hepsi bulunuyor, 3.70 tl gibi bir fiyata. diğer mazalarınada bir bakın isterseniz
Kasanın orda kremler parfümler falan vardı,yarın bi daha gideyim eniyisi. Tam karşısında aktar var aslında ama doğal deyip bi krem kakalamıştı(afbuyrun ) ablama,2ay tedavi gördü zavallım. Japonda da var aslında ama bim sanki daha güven veriyo gibi bana
evet o kurutma etkisine karşın bende badem yağı katıyordum. sonradan gliss aşırı yıpranmış saçlar için olan seriyi kullanınca b. yağına gerek kalmadı çünkü yumuşacık oluyordu..
bendede seboreik dermatit vardı, ketoral vs kullanmıştım geçen sene bu zamanlar, ç.t bunu arttırmadı. badem yağı yerine KAYISI YAĞI katabilirsiniz. son günlerde saçım aşırı kepek, kabuklanma yapıyordu fakat ilk kullanımda geçirdi.. misler gibi de kokuyortüylenme konusundada ben saçımı öne eğerek yıkarım o yüzden sorun olmuyor bende , 3 ay gibi sürede uzama için bile gayet etki etmişti. dökülmedeyse 1 ay yeterli olabilir