çörek otu yağı ne işe yarıyor kinebu arada bimde çörek otu yağı, argan yağı , kayısı yağı, t.badem yağı vs. de varilerde şampuanıma çörekotu yağıda eklemeyi düşünüyorum
o da güzel
akşam bime uğrayıp alayım ben de iş çıkışı..
çörek otu yağı ne işe yarıyor kine
yaaa ben doa kozmetikten aldım argan yağınıbu arada argan yağını tavsiye etmem bir tek, çünkü içeriğinde %90 z.yağı yazıyordu
gürleştirme için z.yağı badem yağı ve hint yağı var benim bildiklerimburalarda görmüştüm bende, gürleştirme konusunda etkiliymiş, en çok ta merak duyduğumdan denemek istiyorum açıkçası
yaaa ben doa kozmetikten aldım argan yağını
bir iki damla olarak yüzüme kullanıyorum onu
gürleştirme için z.yağı badem yağı ve hint yağı var benim bildiklerim
hem bazı maskelerde de kullanılıyor ben yapıyorum mesela bu yağlardan haftada bir veya 10 günde bir filan iyi geliyor ben memnununm
ya tabikidebir etki gösterdi mi? ben kullansam yüzüm sivilce dolar aniden. hiç yokken bileçörekotundan da vazgeçtim, evdeki kayısı yağından damlattım fiyto ya çok çok az güzel koksun azıcık..
ben de duydum onu ama denemedim denemk istiyordum ama sen böyle diyince korktum şimdiben bir kere zeytinyağlı sarımsak denedim , ondada saçımın %75 i döküldü, bir kavanoz hazırlamıştım, hepsi boşa gitti, duruyor şimdi öylece
ya tabikide
saçların çok parlak oluyor bir kere sadece yağlarla değil ben içine vitamin ampüllerinden de atmıştım saçı besliyor ben yaklaşık 1 ay ya da 5 hafta filan kullandım gayet iyiydi
yine başlamayı düşünüyorum şu mevsim geçişlerini sevmiyorum çünkü mahvediyor saçları
niye sivilce yapıyor Allah Allah anlamadım ki
ben de duydum onu ama denemedim denemk istiyordum ama sen böyle diyince korktum şimdi
Saclarim dipleri cok yaglanir asiri sacim ince telli dipleri yagli olsada uclari kuru tresan isirgana cam terebentin katip kullansam bir sey olurmu acaba?
MERHABALAR,
bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum
TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı
aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadımkafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum
saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi
yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..
diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu
inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın
küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim
tam da ben az önce çam terebentini ile ilgili araştırma yapıyordum ki konunuza denk geldim allah gösterdi sanırım:)
benim de 4 yıldır aralıklarla devam eden bir dökülmem var. saçımın üçte biri azaldı diyebilirimkaç defa dermatoloğa gittim hep geçici olarak geçti sonra yine başladı. en son endokrine gittim 6 ay diane35 kullandım ama şimdi bir aydır yine başladı (( sizin nasıl dökülüyor?benim mesela en korkuncu sabah uyanınca elimle şöyle bir alıyorum yemin ederim kalbim hop ediyor. öyle çok yumak gibi saç geliyor ki. anlatamam. gün içinde de saçımı hep topluyorum görmemek için. ama ne zaman elimi atsam en az 4-5 tane geliyor. yarabbim ne yapsam dedim sonra bir arkadaşım da demişti şampuana çam terebentini koy diye. şimdi sizin konuyu görünce de çok ümitlendim. hangi şampuanı kullanıyosunuz? bir de şampuan kaç ml ?