200 ml'e 20 damla yazıyor fakat ben 1 kapak ekliyorum direkçam terebentin muhakkak saçları gürleştirir fakat şampuana kaç damlaydı hatırlamıyorm.benimki 5 ayda gürleşmişti ama uzun vadede saçları kurutuyor
Cok tesekkurler paylasim icin :) tamam kayisi yagina bakayim. Benim icin uzamasi pek onemli degil. Dokulmesi dursun yeter ki. Bugun yine banyoda oyle cok dokuldu kihele tararken resmen akti parca parca sizin de dokulurken oyle miydi? Benim gunun herani en az 6,7tane geliyor elimi attikca hele sabah boyle bir avuc geliyor elime
çam terebentin gerçekten sağlıklı hale getiriyor saçları ayrıca çok da güzel kokuyor :)
7 damla hiç bir fayda etmez. yok denecek kadar az..7 damlaydı sanırım 250 ml için.o sıralar saçlarım röfleden yanmıştı kullandım 5 ay sonra kuaföre gittim fön çekerken ne kadar çok saç çıkıyor senden demişti.
Bu arada arkadaslar konu nasil aciyoruz bulamadim.Yardimci olur musunuz?
Tesekkur ederimSaç Dökülmesi Neden ve Çözümleri
başlığının sağ üst çaprazında
ben bugün aktara gittim çam terebentin yağı istedim bana adı çam yağı oldu dedi aldım geldim bende :) yanlış bişey yapmadım dimi?
MERHABALAR,
bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum
TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı
aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadımkafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum
saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi
yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..
diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu
inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın
küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim
merhabalar
baslıgı acalı baya olmus acaba hala kullanıyormusunuz bende kullanmayı istiyorum cünkü saclarım asırı döküldü
seyreklesti belirli kellesmeler bile meydana geldi dökülmemi durduracak helede yeni saclarımın cıkmasını okadar cokistiyorumki artık bu saclarımla ugrasmak beni çok yordu lütfen siz gözlemlerinizi yazarmısınız cevap verirseniz cok mutlu olacagımm
merhaba arkadaslar
konunun ilk sayfalarını okudum sonlarını okumaya zamanım olmadığından yazayım dedim acaba kullananlar suan memnunlarmı memnuniyet dereceleri nedir çünkü saclarımn dökülmesi okadar cok arttıki seyrelmeden kelleşmeye doğru hızla ilerliyorum daha yasım 19 üstelik lütfen cevap verin saclarınızın dökülmesi durdumu en önemliside yani saclarınız cıkıyormu saclarınız gürleştmi pskolojikmen yeni saclar görmeye ihtiyacım vardepresyonlardayım arkadaslarr lütfen cevap veriin
fotoğraflarda yeterince belli değilmi yeni çıkan saçlarüstelik bu sadece alnımın bir parçası [/QUOT
cevap verdgnz için tesekür ederim peki size bikaç soru sorabilirmiyim. saclarınızın tamamen dökülmesi nezaman sonra durdu nekadar sonra saclarınızda yeni saclar cıktığını farkettiniz ve saclarınızda belirli bi uzamada artıs gözlemlednzmii rahatsızlık veriyorum kusura bakmayınız lütfenn
Konuya katkim olur diye yazmak istedim.Oncelikle bills cok tesekkur ederim,aslinda evde vardi ç.terebentn az cok biliyordum da ama senin yazdiklarini okuduktan sonra yapmaya karar verdim.burda herkes yumak yumak sacinin dokuldugunu soyluyor ne kadari oyle bilmiyorum ama ben aetik her banyo da aglamaktan helak oluyodum.Cok uzatmiyim,bitkisel 400 ml lik sampuanima nerdeyse 2 kapak doktum.sivi hale geldi tabi.
Soyledigim gibi sac sorunumdan dolayi bundan evvel Suna Dumankaya nin vermis oldugu bi tarifi yapmistim.cevizle yapiliyor ve 1 yil karanlikta durmasi gerekiyor.O 1 yil bu ay doldu.Sabah yaptim ilk 2.3 saat tutum kas dokulmelerim var o yuzden kaşıma da surdum.bakalim gerisi Allah a kalmis.ama hafta da 2 gun yaptigim cevizi,bi gunde corek otu yagini surcem.Umutluyum rabbim vericek bi kolayligini.hepinize Allah sifa versin bu arada sacimi kisacik kestirdim bu ilaclarla beraber ugrasamam.bu kisalikta bile sabah dokuldu.neyse ne diyelim bizim sinavlarimizdan biri.kestirmeden onceki fotomu koyuyorum merak edenlere.Allah izin verirse iyilestigimde de foto koyarim