Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar YENİ ÇIKAN SAÇLARIM,başardım -RESİMLERLE-

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bourgoin

üyeliçe
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
884
191
MERHABALAR,

bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum

TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı

aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadım kafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum

saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi

yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..

diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu

inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın

küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim

Son düzenleme:
bunlar da son günlerde çektiğim fotoğraflar, yeni farketmedim çıkan saçları, çünkü sıkı , at kuyruğu topuz vs. yaptırdığımda cm'lik minik minik gözüküyorlardı..

Eklentiler

• page.jpg
    169 KB · Görüntüleme: 10.003
eklemeyi unutmuşum, 2 yıl önce başladım fakat düzenli değildi. bu yıl mart ayında düzenli olarak başladım , 1 kere sarımsaklı zeytinyağı uyguladım ve saçımın neredeyse %75 i döküldü, ve ardından çt. yağına ara vermek için sarımsaklı şampuana başladım.. 1 hafta önce..

Ay canim cok tesekkur ederim ben bunu bioblas sampuanin icine koysam olurmu ondada

Çok iyi olmuş canım..
Ayrık durmuyor en azından..
Benim saç uçlarım keçe gibi napabilirim hiç bişey temelli fayda etmiyor

bir ayda 3.cm uzatmıyor ama dökülmede ve gürleştirmede etkili..ben 1.5 senedir şampuanıma 1 şişeyi boşaltırım öyle kullanıyorum..avuç avuç dökülen saçlarım dökülmüyor artık..saçık sıklaştı parmaklarım zor geçiyor.

Arkadasim bioblas sampuanin icine atsam bi sakincasi olrmu peki bide ne kdr koymaylm

Arkadasim bioblas sampuanin icine atsam bi sakincasi olrmu peki bide ne kdr koymaylm
hangi şampuan olursa olsun fark etmez..zaten şampuanların sadece adları farklı içindeki maddeler aynı..ben 750 gr lık şampuana mesel elidorun içine bim den aldığım 50 mjg çt.yağınından 1 şişe döküyorum çalkalıyorum sulanıyor (çünkü kimyasını bozuyor aslında bozduğu iyi çünkü ararlı maddeleri öldürüyor)hergün yıkanan biriyim ve her gün bir kez bu şampuandan döküp yıkıyorum bedsenimi sabunlarken saçlarımda kalıyor ..sonra duruluyorum kremle çık..ha bir şey daha var..diyorlarya bir şişe şampuana 20 damla çt.yağı ekleyin diye..hayır etkili olmaz sanıyorum..ben 1 şişeyi kullanıyorum hiç bir zararını görmedim..saçlarım hakikaten çam gibi..bilirsin çam ağacıda yaz kış yaprağını dökmez..onun gibi işte..hile yapılmayan üründür ç t yağı..çünkü hileyi kabul etmiyor ve mis gibi orman kokusu alıyorum yıkarken..

ben de ekledim şampuanıma bir süredir kullanıyorum,
işe yarayıp yaramadığından emin değildim başka uygulamalar da yaptığım için
teşekkür ederiz, maşallah diyelim size de ...

Kesinlikle bende yapıcam adınıza sevindim

Çok iyi olmuş canım..
Ayrık durmuyor en azından..
Benim saç uçlarım keçe gibi napabilirim hiç bişey temelli fayda etmiyor

saç kremi tavsiye edebilirim, tabi geçiçi.. şampuana ek olarak badem yağı katabilirsin çam terebentinin verdiği sertliği kaldırıyor ortadan

ben de ekledim şampuanıma bir süredir kullanıyorum,
işe yarayıp yaramadığından emin değildim başka uygulamalar da yaptığım için
teşekkür ederiz, maşallah diyelim size de ...

çok teşekkür ederim, şükür ki yeni yeni saçlar çıkıyor,, 1-2 seneye hayalimde o gür saçlara kavuşacağım inşAllah, darısı başınıza

Kesinlikle bende yapıcam adınıza sevindim

denemenizde fayda var, saçlarınız kuru veya yıpranmış ise içine etki edeceğini düşündüğünüz bir yağ da damlatabilirsiniz, çünkü çt.yağı bazı saç tiplerinde sertleşmeye yol açıyor

saç kremi tavsiye edebilirim, tabi geçiçi.. şampuana ek olarak badem yağı katabilirsin çam terebentinin verdiği sertliği kaldırıyor ortadan

İlk foto 25 ağustos..
2.si 30 ağustos
3.sü 3 eylül yani bugün..
2. fotoğrafta saçlar nemli
Son fotoda kupkuru..

Saç kremini elseve'in kullanıyorum arada

Eklentiler

• 2014-08-26 00.15.36.jpg
    658,2 KB · Görüntüleme: 1.689
  • 2014-08-30 20.40.49.jpg
    507,9 KB · Görüntüleme: 1.528
  • 2014-09-03 22.57.39.jpg
    731 KB · Görüntüleme: 1.572
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…