bir ayda 3.cm uzatmıyor ama dökülmede ve gürleştirmede etkili..ben 1.5 senedir şampuanıma 1 şişeyi boşaltırım öyle kullanıyorum..avuç avuç dökülen saçlarım dökülmüyor artık..saçık sıklaştı parmaklarım zor geçiyor.MERHABALAR,
bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum
TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı
aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadımkafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum
saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi
yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..
diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu
inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın
küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim
Arkadasim bioblas sampuanin icine atsam bi sakincasi olrmu peki bide ne kdr koymaylmbir ayda 3.cm uzatmıyor ama dökülmede ve gürleştirmede etkili..ben 1.5 senedir şampuanıma 1 şişeyi boşaltırım öyle kullanıyorum..avuç avuç dökülen saçlarım dökülmüyor artık..saçık sıklaştı parmaklarım zor geçiyor.
hangi şampuan olursa olsun fark etmez..zaten şampuanların sadece adları farklı içindeki maddeler aynı..ben 750 gr lık şampuana mesel elidorun içine bim den aldığım 50 mjg çt.yağınından 1 şişe döküyorum çalkalıyorum sulanıyor (çünkü kimyasını bozuyor aslında bozduğu iyi çünkü ararlı maddeleri öldürüyor)hergün yıkanan biriyim ve her gün bir kez bu şampuandan döküp yıkıyorum bedsenimi sabunlarken saçlarımda kalıyor ..sonra duruluyorum kremle çık..ha bir şey daha var..diyorlarya bir şişe şampuana 20 damla çt.yağı ekleyin diye..hayır etkili olmaz sanıyorum..ben 1 şişeyi kullanıyorum hiç bir zararını görmedim..saçlarım hakikaten çam gibi..bilirsin çam ağacıda yaz kış yaprağını dökmez..onun gibi işte..hile yapılmayan üründür ç t yağı..çünkü hileyi kabul etmiyor ve mis gibi orman kokusu alıyorum yıkarken..Arkadasim bioblas sampuanin icine atsam bi sakincasi olrmu peki bide ne kdr koymaylm
Ay canim cok tesekkur ederim ben bunu bioblas sampuanin icine koysam olurmu ondada
Cok pis kokmuyor mu ya o da...
Çok iyi olmuş canım..
Ayrık durmuyor en azından..
Benim saç uçlarım keçe gibi napabilirim hiç bişey temelli fayda etmiyor
ben de ekledim şampuanıma bir süredir kullanıyorum,
işe yarayıp yaramadığından emin değildim başka uygulamalar da yaptığım için
teşekkür ederiz, maşallah diyelim size de ...
Kesinlikle bende yapıcam adınıza sevindim
benimde böylw uzadı canım işe yaıyor evet :)
saç kremi tavsiye edebilirim, tabi geçiçi.. şampuana ek olarak badem yağı katabilirsin çam terebentinin verdiği sertliği kaldırıyor ortadan