- 8 Kasım 2013
- 884
- 191
Tamam canim krem surerim tesekku ederim )) cam t. Ne kadar dokmem lazim?
600-700 ml şampuana 1-2 kapak yeterli( yogunluguna baglı olarak )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim krem surerim tesekku ederim )) cam t. Ne kadar dokmem lazim?
Hanımlar bu bitkisel yagları çok kullanmayın...uzun süre kullanım saç diplerinizdeki gözenekleri tıkar saç dibi tabakanızda kalıntılar oluşur benden sòylemesi...ha sac dibini arındırsanız bisey diyemem...bunun için arada bazı eczaneler yapıyor saç diplerinize baktırabilirsiniz..
Benimde bu yaz saclarım inanılmaz döküldü avuc avuc...dogumdan sonra bile bu kadar dökülnemisti...B12 lerime baktırıcam en kısa zamanda...birde hormonel dengesizliklerde döküyor sacları...önce iceriden beslemek gerekir sacları diye düşünüyorum ... dısaridan yapilan müdahele pek uzun soluklu olmuyor çünkü...
bugün eczaneden Biotin 5000mcg aldım içicem bakalım...eczacım 2 haftada farkı görebilirsin dedi...birde Prozinc Plus sampuanla desteklicez...sonuclari 2 hafta sonra yazarım...
Benmde dokuluyor hormon tahlili yaptircam adet olmami bekliyorum
çam terebentin kattığım şampuan gliss ti yaklaşık 2 kapak döktüm. saçlarımı ellerim ile tararken yarısı kayıp gidiyordu ellerimden
bu hafta alıcam ben de bakalım inşallah faydasını görürüm çok teşekkürler paylaşımınız için
Hepimizin dokuldugune gore mevsimsel biside olablir ya cevremdeki herkesnde dokuluyo cunlu
Kışın benmde cok guzel oluyor saclarm dedign gbi yazn ve sonbahar berbt
ne demek , inşAllah sizde aynı şekilde faydası görürsünüz
ben bimden aldım çam terebentininden. evde biraz zigavus sarmısaklı şampuanım vardı. acaba onun içine katsam kötü bir etkileşim olur mu? hani sarmısaklı ya bilemedim
ben de iki gün once ilk kez çam terebentin yagnı kuljandim.badem yagı ile karıştırıp saçima sürdûm.şampuanıma karistirmakta kararsızım.sizce napmaliyimm
ben de iki gün once ilk kez çam terebentin yagnı kuljandim.badem yagı ile karıştırıp saçima sürdûm.şampuanıma karistirmakta kararsızım.sizce napmaliyimm
ben saçıma yağlı bakım yapmayı sevmediğimden, vakit ayırmaya üşendiğimden ve saçımdan arındıramadğımdan kullandım şampuanla açıkçası
fakat doğrudan saçınıza sürmenizde etkisini gösterir elbet, fakat badem yağının ölçüsünü iyi ayarlayın çünkü ç.t fazla olursa saç derinizi kurutabilir, yakabilir
şampuan da ne derece işe yarıyo ama iste bazıları öyle iyi olmuyor filan demiş . saçlarm çok vahim durumda açayip şekijde dökülûyor.kuaforde kısacık kesti sağolsun uzatmakta istiyorum inşallah sonuç iyi olur.bi de bu benim gözüme kaçtı trebentn yagi.bi şey olmaz dimi
sanmam, saçlarımı dinlerdiriyor olmasaydım bende sarımsaklı fiyto'ya katacaktım
200 ml kadar şampuan kalmış içinde. acaba ona ne kadar koysam? bir kapak fazla gelir mi?