Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar YENİ ÇIKAN SAÇLARIM,başardım -RESİMLERLE-

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

haklısın, bende ara verdim şuan, ama zaten uzun soluklu kullanmayınca etkisi daha az oluyor.. böyle düşünen arkadaşlar sçaını 1-2 defa haftada no poo ile arındırabilir.. fakat ben gerek duymadım

çam terebentin kattığım şampuan gliss ti yaklaşık 2 kapak döktüm. saçlarımı ellerim ile tararken yarısı kayıp gidiyordu ellerimden

bu hafta alıcam ben de bakalım inşallah faydasını görürüm çok teşekkürler paylaşımınız için

Hepimizin dokuldugune gore mevsimsel biside olablir ya cevremdeki herkesnde dokuluyo cunlu

ne demek , inşAllah sizde aynı şekilde faydası görürsünüz

ben bimden aldım çam terebentininden. evde biraz zigavus sarmısaklı şampuanım vardı. acaba onun içine katsam kötü bir etkileşim olur mu? hani sarmısaklı ya bilemedim

ben de iki gün once ilk kez çam terebentin yagnı kuljandim.badem yagı ile karıştırıp saçima sürdûm.şampuanıma karistirmakta kararsızım.sizce napmaliyimm

ben bimden aldım çam terebentininden. evde biraz zigavus sarmısaklı şampuanım vardı. acaba onun içine katsam kötü bir etkileşim olur mu? hani sarmısaklı ya bilemedim

sanmam, saçlarımı dinlerdiriyor olmasaydım bende sarımsaklı fiyto'ya katacaktım

ben de iki gün once ilk kez çam terebentin yagnı kuljandim.badem yagı ile karıştırıp saçima sürdûm.şampuanıma karistirmakta kararsızım.sizce napmaliyimm

ben saçıma yağlı bakım yapmayı sevmediğimden, vakit ayırmaya üşendiğimden ve saçımdan arındıramadğımdan kullandım şampuanla açıkçası
fakat doğrudan saçınıza sürmenizde etkisini gösterir elbet, fakat badem yağının ölçüsünü iyi ayarlayın çünkü ç.t fazla olursa saç derinizi kurutabilir, yakabilir

kusuruma bakmayın, yazmayı unuttum ; ben şampuana ç.t koyduğum zamanlar saçım serleşmesin diye badem yağı da damlatıyordum.. yani aynı işlevi maske olarak değil şampuana katarak da yapabilirsiniz..

şampuan da ne derece işe yarıyo ama iste bazıları öyle iyi olmuyor filan demiş . saçlarm çok vahim durumda açayip şekijde dökülûyor.kuaforde kısacık kesti sağolsun uzatmakta istiyorum inşallah sonuç iyi olur.bi de bu benim gözüme kaçtı trebentn yagi.bi şey olmaz dimi

bol suyla durula sürekli, çok fazla yanmaya vs başlarsa doktora görünmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…