Ayy bende uzatma serüvenine katıldım. Saçlarım hiç uzamazdı. Inat edip uzaticam bu sacları dedim çünkü ara boy bana gore değildi. 3 aydır bakım yapıyorum düzenli olarak. Hızlı uzamaya başladılar. Uzatmak isteyen arkadaşlarıma tavsiyem her boyutuyla dikkat etmeleri. Benim yaptıklarıma gelecek olursak 3 aydır biotin hapı kullanıyorum, her sabah kahvaltı sonrası mayali sut içiyorum, duştan önce haftada 2 defa maya maskesi ve yağ karışımları uyguluyorum, koymadığım yağ yok dabur amla yagi almıştım içine hindistan cevizi yagi, hint, badem, corekotu, hakiki zeytinyağı, bemiks bepanten evigen ampuller karıştırıp saçıma uyguluyorum yaptığım mayali maskeyi de üzerine uyguluyorum. Düzenli olarak yapmak şart arkadaşlar. Ve ayrica duştan sonra da sac diplerime urban biotin tonik kullanıp masaj yapıyorum, ve bence özellikle uçlarını sağlıklı tutmak için en önemli şey dustan sonra sac islakken gliserin uygulamak, sakin kuruyken surmeyin daha çok kurutur. Gliserin nemi saca hapseder. Sürdükten sonra taramayın bırakın ıslak kalsın, kurumaya yakın nemli haliyle ben sıvı saç kremi uygulayıp sonra tararım, zaten gliserin yumuşak yapıyor ama ben yine de sıvı saç kremi uyguluyorum. Tavsiye ederim kızlar uygulayın. Saçımı 19 temmuzdan bugüne kadar yani 2 haftada 2 cm uzatabildim. Normalde ayda 1 2 cm anca uzardı. Bu arada sampuanim restorex. Etkisi var mı bilmem uzatmaya tam bilmiyorum hangisi etkili. Ama içine cam terebentinde katip kullanıyorum. Benden bu kadar umarım faydalı olur sizler içinde eger uygularsaniz. Opuldunuz ♥