Merhaba Benim saclarim hint kinasi yuzunden dokuldu Alerjim varmis meger Kel kaldim diyebilirim Psikolojim cok bozuk yani
Sarimsakli sampuan aldim Icine cam terebentin koysam olur mu Siz sarimsakli sampuan kullanirken cam terebentin kullanmamissiniz ya o yuzden sorayim dedim
Onu şimdi bulamam sanırım vaktim az yinede öneri için teşekkürler :)
hacı şakir dahi kullanabilirsiniz mühim olan 2 dk kadar bekletmek, en en önemlisi bu, marka farketmez benim icin :)
Birşey daha soracağım ama tekrardan kusura bakmayın. Çam terebentin yağını direk saça sürsem sorun olur mu? Sürmem gerekiyor ama yakıyor diye duydum saçı?
ise yaradi mi acabaBen saçlarımı baya kestirdim. Uzamıştı. Şimdi rahatladım ama biraz daha gürleştirmek istiyorum. Seyrek değil zaten halihazırda ama ne zaman kuaföre gitsem saçlarım yolunuyor.Hep bir gerizekalısına denk geliyorum maalesef. Sadece çam terebentin kullanacağım şampuanda, harici olarak da karanfil suyunu. Umarım işe yarar. Şu an derdim uzatmak falan değil. Ben market şampuanı kullanıyordum eskiden ama bırakalı epey oldu. Bebe şampuanı kullanıyorum. Şimdi çam terebentin koydum 1 kapak (300 ml), çalkaladım, şampuanın içi bir değişik oldu. Malum görülebiliyor içi Dalin olduğu için. Eskiden başka şampuanlara koyduğum için bu denli gözlemleyemiyordum. Ama dediğiniz gibi koku sorunu falan da olmuyor. Şampuanına çam terebentin koyanlar iyice çalkalasın. Bakalım sonucu yazarım.
MERHABALAR,
bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum
TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı
aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadımkafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum
saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi
yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..
diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu
inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın
küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim