Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar YENİ ÇIKAN SAÇLARIM,başardım -RESİMLERLE-

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
hacı şakir dahi kullanabilirsiniz mühim olan 2 dk kadar bekletmek, en en önemlisi bu, marka farketmez benim icin :)

Birşey daha soracağım ama tekrardan kusura bakmayın. Çam terebentin yağını direk saça sürsem sorun olur mu? Sürmem gerekiyor ama yakıyor diye duydum saçı?

Birşey daha soracağım ama tekrardan kusura bakmayın. Çam terebentin yağını direk saça sürsem sorun olur mu? Sürmem gerekiyor ama yakıyor diye duydum saçı?

ne kusuru :)
direk sürmeyin sakın, mahveder
badem hint yagi gibi yaglarla karistirarak uygulayabilirsiniz
yada dedigimiz gibi sampuana ilave ederek

Ben saçlarımı baya kestirdim. Uzamıştı. Şimdi rahatladım ama biraz daha gürleştirmek istiyorum. Seyrek değil zaten halihazırda ama ne zaman kuaföre gitsem saçlarım yolunuyor. :KK62: Hep bir gerizekalısına denk geliyorum maalesef. Sadece çam terebentin kullanacağım şampuanda, harici olarak da karanfil suyunu. Umarım işe yarar. Şu an derdim uzatmak falan değil. Ben market şampuanı kullanıyordum eskiden ama bırakalı epey oldu. Bebe şampuanı kullanıyorum. Şimdi çam terebentin koydum 1 kapak (300 ml), çalkaladım, şampuanın içi bir değişik oldu. Malum görülebiliyor içi Dalin olduğu için. :KK53: Eskiden başka şampuanlara koyduğum için bu denli gözlemleyemiyordum. Ama dediğiniz gibi koku sorunu falan da olmuyor. Şampuanına çam terebentin koyanlar iyice çalkalasın. Bakalım sonucu yazarım.

Ben saçlarımı baya kestirdim. Uzamıştı. Şimdi rahatladım ama biraz daha gürleştirmek istiyorum. Seyrek değil zaten halihazırda ama ne zaman kuaföre gitsem saçlarım yolunuyor. :KK62: Hep bir gerizekalısına denk geliyorum maalesef. Sadece çam terebentin kullanacağım şampuanda, harici olarak da karanfil suyunu. Umarım işe yarar. Şu an derdim uzatmak falan değil. Ben market şampuanı kullanıyordum eskiden ama bırakalı epey oldu. Bebe şampuanı kullanıyorum. Şimdi çam terebentin koydum 1 kapak (300 ml), çalkaladım, şampuanın içi bir değişik oldu. Malum görülebiliyor içi Dalin olduğu için. :KK53: Eskiden başka şampuanlara koyduğum için bu denli gözlemleyemiyordum. Ama dediğiniz gibi koku sorunu falan da olmuyor. Şampuanına çam terebentin koyanlar iyice çalkalasın. Bakalım sonucu yazarım.
ise yaradi mi acaba

Benim de 10santim e ihtiyacım var uzarsa hergün dus alıyorum uzar diye ama Bakalım cam yağını deneyeceğim sarımsakli defne yapragi karışımli şampuan a katacm ne sürede uzar bilgisi olan uzatan ya da Hiç uzun saçli olmadım ama kararlıym şimdi allah in izin ile şimdi saçlarım 45santim 46olmasına az kaldı 56santim olması gerek belde olması için 10santim e ihtiyaçm var tam ayda 2santim uzasa 5ayda iş tamam ama iş uzama da .cam yağı iyi gelecek mi acaba çok döker mi yani bilmiyorum

Merhaba ben de bu çam terebentin esansından kullanıyorum 700 ml Blendaxın içine 1 kapak kattım ama yeterli midir kıvamında çok bi değişiklik olmadı çok hafif sulanmış sadece ama yoğunluk aynı ben fazlası zarar olur diye 1 kapak döktüm aktarım da 1 veya 2 deyince bilemedim alnımda ufak saçlar çıkıyor kuruttuğum zaman çok gür ve dolgun görünüyor evet ama seyrek kısımlarda da çıkarır mı merak içerisindeyim. Tabi bu arada saçlarım da yıkadıktan sonra tararken dökülüyor asılıyorum elime saçlar geliyor kökleri yenilendiği için mi bu kadar dökülüyor normal mi sizce bu

MERHABALAR,

bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum:KK49:

TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı:KK51::KK61:

aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadım:KK54: kafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum:KK54:

saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi:KK76:

yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..:KK45:

diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu:KK15::KK15:

inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın:oops:

küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim :KK19::KK45:

Allah razı olsun bende deniyeyim... korkudan taramıyorum artık saçlarımı.... ona rağmen bir bakıyorum bir öbek topak ouyor her gün.... ellediğimde elimde kalıyor zaten kel kaldım da bari iki tel çıksa mutlu olcam....

Arkadaslar ben bunu kullandım ama sanki benim.sacimi daha çok döktü gibi yada bana mı öyle geldi anlamadım benim de bu aralar sacim dökülüyor özellikle banyodan sonra tararken çok dökülüyor suan dewam.etmiyorum cam terebentine dewam.etsem mi bilemedim

eylul10 eylul10 canım,saçına iyi gelmemiş olabilir
yada iyi geliyor fakat kan değerin , mevsimsel olarak dökülme şiddetli hale getirmiş olabilir şikayetini ..

X