Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar YENİ ÇIKAN SAÇLARIM,başardım -RESİMLERLE-

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kayısı yağını da anneme almıştım, kırışıklıklar için. fakat nemlendirmekten öteye gidemedi.. ki zaten 1 şişe kullandı :KK43: ama kokusu harika :KK24:

buralarda görmüştüm bende, gürleştirme konusunda etkiliymiş, en çok ta merak duyduğumdan denemek istiyorum açıkçası
gürleştirme için z.yağı badem yağı ve hint yağı var benim bildiklerim
hem bazı maskelerde de kullanılıyor ben yapıyorum mesela bu yağlardan haftada bir veya 10 günde bir filan iyi geliyor ben memnununm

yaaa ben doa kozmetikten aldım argan yağını
bir iki damla olarak yüzüme kullanıyorum onu

bir etki gösterdi mi? ben kullansam yüzüm sivilce dolar aniden. hiç yokken bile:KK61:çörekotundan da vazgeçtim, evdeki kayısı yağından damlattım fiyto ya çok çok az:KK51: güzel koksun azıcık..:KK51:

gürleştirme için z.yağı badem yağı ve hint yağı var benim bildiklerim
hem bazı maskelerde de kullanılıyor ben yapıyorum mesela bu yağlardan haftada bir veya 10 günde bir filan iyi geliyor ben memnununm

ben bir kere zeytinyağlı sarımsak denedim , ondada saçımın %75 i döküldü, bir kavanoz hazırlamıştım, hepsi boşa gitti, duruyor şimdi öylece

bir etki gösterdi mi? ben kullansam yüzüm sivilce dolar aniden. hiç yokken bile:KK61:çörekotundan da vazgeçtim, evdeki kayısı yağından damlattım fiyto ya çok çok az:KK51: güzel koksun azıcık..:KK51:
ya tabikide
saçların çok parlak oluyor bir kere sadece yağlarla değil ben içine vitamin ampüllerinden de atmıştım saçı besliyor ben yaklaşık 1 ay ya da 5 hafta filan kullandım gayet iyiydi
yine başlamayı düşünüyorum şu mevsim geçişlerini sevmiyorum çünkü mahvediyor saçları
niye sivilce yapıyor Allah Allah anlamadım ki

ben bir kere zeytinyağlı sarımsak denedim , ondada saçımın %75 i döküldü, bir kavanoz hazırlamıştım, hepsi boşa gitti, duruyor şimdi öylece
ben de duydum onu ama denemedim denemk istiyordum ama sen böyle diyince korktum şimdi:KK17::KK17::KK17:

ya tabikide
saçların çok parlak oluyor bir kere sadece yağlarla değil ben içine vitamin ampüllerinden de atmıştım saçı besliyor ben yaklaşık 1 ay ya da 5 hafta filan kullandım gayet iyiydi
yine başlamayı düşünüyorum şu mevsim geçişlerini sevmiyorum çünkü mahvediyor saçları
niye sivilce yapıyor Allah Allah anlamadım ki

ergenlikten beri yüzümde hiç sivilce çıkmaz , anca 1-2 ama yüzüme yağ olsun olmasın herhangi bir şey uyguladığımda hemen sivilce çıkar.. normalde yüzüm temizdir, ama bişeyler de yapmak istiyor insan maske vs

ben de duydum onu ama denemedim denemk istiyordum ama sen böyle diyince korktum şimdi:KK17::KK17::KK17:

valla bana kalırsa bir daha ömrü hayatımda yapmayı düşünmüyorum:KK48:
zeytinyağını köyde yaşayan eniştemlerden almıştık.. kendi yağları , sarımsakta anneannemin köyde yetiştirdiklerinden.. diyorum yanlış mı yaptım, ama doğal ürünün ne zararı olacak dedim, saçlarıma hiç uyum sağlayamadı, saçlarım ellerimden akıp gitti tek seferde, banyoda ağlayasım geldi vallahi..:KK61:

Saclarim dipleri cok yaglanir asiri sacim ince telli dipleri yagli olsada uclari kuru tresan isirgana cam terebentin katip kullansam bir sey olurmu acaba?

Saclarim dipleri cok yaglanir asiri sacim ince telli dipleri yagli olsada uclari kuru tresan isirgana cam terebentin katip kullansam bir sey olurmu acaba?

sanmam, saçların yağlıysa sırf onun için bile kullanabilirsin çam terebentin:KK51: uçlara krem sürmeyi ihmal etme fakat:KK51:

kendi kendime bir not geçeyim :KK53: ;
1-2 haftadır fiyto sarımsaklı kullanıyordum ama saç derimi kurutup kepek yapmıştı, bugün içine az miktarda kayısı yağı ekledim kuruluğu aldı ve çok güzel kokuyor:KK51:

MERHABALAR,

bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum:KK49:

TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı:KK51::KK61:

aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadım:KK54: kafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum:KK54:

saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi:KK76:

yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..:KK45:

diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu:KK15::KK15:

inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın:oops:

küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim :KK19::KK45:

tam da ben az önce çam terebentini ile ilgili araştırma yapıyordum ki konunuza denk geldim allah gösterdi sanırım:)

benim de 4 yıldır aralıklarla devam eden bir dökülmem var. saçımın üçte biri azaldı diyebilirim :KK43:kaç defa dermatoloğa gittim hep geçici olarak geçti sonra yine başladı. en son endokrine gittim 6 ay diane35 kullandım ama şimdi bir aydır yine başladı :KK43:(( sizin nasıl dökülüyor?benim mesela en korkuncu sabah uyanınca elimle şöyle bir alıyorum yemin ederim kalbim hop ediyor. öyle çok yumak gibi saç geliyor ki. anlatamam. gün içinde de saçımı hep topluyorum görmemek için. ama ne zaman elimi atsam en az 4-5 tane geliyor. yarabbim ne yapsam dedim sonra bir arkadaşım da demişti şampuana çam terebentini koy diye. şimdi sizin konuyu görünce de çok ümitlendim. hangi şampuanı kullanıyosunuz? bir de şampuan kaç ml ?

Hanımlar bu bitkisel yagları çok kullanmayın...uzun süre kullanım saç diplerinizdeki gözenekleri tıkar saç dibi tabakanızda kalıntılar oluşur benden sòylemesi...ha sac dibini arındırsanız bisey diyemem...bunun için arada bazı eczaneler yapıyor saç diplerinize baktırabilirsiniz..

Benimde bu yaz saclarım inanılmaz döküldü avuc avuc...dogumdan sonra bile bu kadar dökülnemisti...B12 lerime baktırıcam en kısa zamanda...birde hormonel dengesizliklerde döküyor sacları...önce iceriden beslemek gerekir sacları diye düşünüyorum ... dısaridan yapilan müdahele pek uzun soluklu olmuyor çünkü...

bugün eczaneden Biotin 5000mcg aldım içicem bakalım...eczacım 2 haftada farkı görebilirsin dedi...birde Prozinc Plus sampuanla desteklicez...sonuclari 2 hafta sonra yazarım...

tam da ben az önce çam terebentini ile ilgili araştırma yapıyordum ki konunuza denk geldim allah gösterdi sanırım:)

benim de 4 yıldır aralıklarla devam eden bir dökülmem var. saçımın üçte biri azaldı diyebilirim :KK43:kaç defa dermatoloğa gittim hep geçici olarak geçti sonra yine başladı. en son endokrine gittim 6 ay diane35 kullandım ama şimdi bir aydır yine başladı :KK43:(( sizin nasıl dökülüyor?benim mesela en korkuncu sabah uyanınca elimle şöyle bir alıyorum yemin ederim kalbim hop ediyor. öyle çok yumak gibi saç geliyor ki. anlatamam. gün içinde de saçımı hep topluyorum görmemek için. ama ne zaman elimi atsam en az 4-5 tane geliyor. yarabbim ne yapsam dedim sonra bir arkadaşım da demişti şampuana çam terebentini koy diye. şimdi sizin konuyu görünce de çok ümitlendim. hangi şampuanı kullanıyosunuz? bir de şampuan kaç ml ?

çam terebentin kattığım şampuan gliss ti yaklaşık 2 kapak döktüm. saçlarımı ellerim ile tararken yarısı kayıp gidiyordu ellerimden

X