yeni Bir sayfa ?

senden yorum almak her zamanki gibi çoook güzel =) Ben de çok seviyorum seni Bu siteye girdiğim günden Beri.. Asilsin çünkü.. Böyle kadınların var olduğunu Bilmek Beni cidden onurlandırıyor =) Evet, akıl Başta güya ama yıllarca Bekledim, anladım, hak verdim, öğretmen olmak istedi, olmadı, kendi işini yap dedim (elektrk teknikeri) sevmiyorum işimi dedi, Başka Bişeyler yapalım o zaman dedim, cv ler hazırlayıp tutup kolundan iş görüşmelerine götürdüm.. iş yerinin kapısının önünde Benim hayatıma müdahale etme diyip çekti gitti.. hep ondan olgun davranıp görmezden geldim kusurlarını.. aşıktım ya güya.. daha sonra stresliyim işsizim mutsuzum modlarından Bi türlü çıkamadı, Beni de ailesini de dırdırıyla yedi Bitirdi.. ama Ben sadece acıyordum artık ona, içimde ne aşkı kaldı ne sevgisi.. ama acımakla olur mu hiç ? en güzeli terketmek Bu şehri.. gittim Başka şehirde kafamı dağıttım.. içim rahat.. şuan çok kötü Bi halde.. sadece izliyorum yapaBilecek Bişeyim yok.. kimse kimseyi mutlu edemez'mişş, insan kendi içinde Bulmalıymiş mutluluğu.. o Biraz kayBetmeli, kayBetmeli ki ilerde kıymet bilmeli..

çoook teşekkür ederim =) iyi ki yazmışım, özellikle yorumlarını en ciddiye aldiğim insanlardan böyle güzel şeyler duymak Beni cesaretlendiriyor.. umarım hepimiz için herşey en güzeli olur..

çoook teşekkür ederim =) iyi ki yazmışım, özellikle yorumlarını en ciddiye aldiğim insanlardan böyle güzel şeyler duymak Beni cesaretlendiriyor.. umarım hepimiz için herşey en güzeli olur..

Rica ederim ne demek,seni mutlu görmek inan çok güzel,umarım herşey yoluna girer mutluluğu hak ediyorsun çünkü ...

Enişteyle tanıyın birbirinizi,zaman verin kendinize aceleyede getirmeyin ilişkinizi güzel günler sizleri bekliyor

3 yıl çalışmamak ne demek ya eğer eski sevgilinin gerçekten değişmeye size ve ilişkinize sahip çıkmaya niyeti olsaydı ayrılık sürecinde bir iş bulur ya da geleceğinizle ilgili somut şeyler yapark çıkardı karşınıza. vaatler vermek herkesin yapabileceği birşey. açıkçası huylu huyundan vazgeçmez derler ya ben bunun doğruluğuna çok inanıyorum.

kendi hayatınız için en iyisini her zaman siz hissedersiniz ve ne yaşanırsa yaşansın sevinci de üzüntüyü de sadece siz bilirsiniz. onun için kararını vermeden iyi düşün derim ben.

diğer tanıştığınız kişi artık hayatını kurup kendi ayakları üstüne bastığı için gelecekle ilgili bu kadar emin konuşması çok normal. sonuçta hayat tecrübesi ve yaşanmışlıkları var.
güzel bir çekimden bahsetmişsizin, gerçekten içiniz ısındıysa biraz daha tanımaya çalışın birbirinizi. ondan sonra evlilik olacaksa kendiliğinden gelişir bazı şeyler.

başak burcu erkeğinden hayır gelmez bırak bakma bile arkana, ama öbürünü iyi araştır.

Siz çok çaba sarfetmişsiniz ama değişen bir şey olmamış eski sevgiliniz için. Bir şans verirsen hep bir ikincisi olur bu son şansların... Ama ikinciye bir şans verin gerçekten Belki daha mutlu olucaksınız iyice tanıyın hemen resmiyete dökülmesin ama zaman geçirmek size iyi gelebilir...

Sevgili Burcu,
Seninle eskiye ve yeniye dair pek çok defa konuşmuşluğumuz oldu...
Severim seni mantıklı bir insansın...
Bunca sıkıntı içinde olmana yaşadıklarına şaşırdım...
Nedense eski yaşadıklarıma ne çok benziyor...
Sana tek diyeceğim şu:
Hayatta ne istediğine karar ver:
Ne istediğini bilen mantıklı bir eş mi yoksa sığınacak liman mı?
Bana göre bu adamla sen çok mutlu olacaksın...
Geçmişe sünger çekmen ve hayata en sıkısından tutunman dileğiyle

gerçekten çok uzun yazmışım öncelikle zahmet edip okuyan gözlerinize ve güzel dilekleriniz, olumlu ve mantıklı yorumlarınız için teker teker yüreklerinize sağlık diyorum.. iyi ki yazmışım.. çok teşekkür ederim kızlar paylaşmak güzelmiş.. Başka gözlerden görmek Başkalarının yorumlarıni almak cidden çook güzelmiş.. allah hepimize güzel kaderler versin inşallahh..

canım Benimmm senin de yorumunu Bekliyordum.. evet sen Benim Burda taniyip uzun uzun dertleştiğim nadir dostlarımdansın.. güzel dileklerin için saol Bitanem, umarım çook mutlu oluruz Biz hak ediyoruz çünkü.. zaman ne gösterir Bilinmez.. Bekleyip görecez.. umarım en hayırlısı olur hakkımızda öpüyorum canımm

Bir seyi ögrendim bazen hayata kendini usulcacik birakmak gerekiyor.sonra bir bakiyorsun bir takim seyler kendiliginden oluvermis.Oldurmak istediklerinse olmamis.adere inanmak lazim.Öncelikle de Allahà sonsuz güvenip dua etmek..
hayirlisi olsun canim sizin icin.

Berilcim teşekkür ederim canım, Ben pek inanmazdım kadere falan.. ama yeni taniştiğim adam çok kaderci.. Biz Boşuna tanışmadık diyor.. Bunda Bi hayır var diyor.. normalde her gün lara tarafında denize girerdim o gün konyaaltında ilk defa denize gittim üstelik kuzenlerimi Beklemeden tek Başima gittim, Bişeyler Beni oraya gitmeye itti, sonra seni gördüm, denizin içinde ıslak Bi yüzdü gördüğüm ama gülüşün gözlerin sanki kırk yıldır tanidiğim Biriydin diyor.. çok hevesli şuan, her gün ariyor, sesi enerji dolu.. iyi ki tanımışım seni diyor.. en hayırlısı olsun Bakalım, saol canım yorumun için..

konunuzu okuyunca 6 yıl öncesi geldi aklıma. kısa süreli ama üzücü bi ilişkinin ardından tamamen tesadüflerle eşimle tanışmıştık. o zaman anladım ki aslında o yaşadığım kısa ama üzücü şey eşimle tanışmak için bir vasıta olmuş hayatımda. iyi ki de olmuş ve üzülmüşüm diye düşündüm. "sevgi emek ister" lafı geldi aklıma bugün sizin konunuzda tekrar.
yeni tanıştığınız kişiyle güzel şeyler yaşayabileceğinizi düşünüyorum. eskiyi de kapatmak zor geliyorsa, benim yukarıda bahsettiğim bakış açısını kullanabilirsiniz, çok işe yarıyor.
mutluluklar dilerim

Valla ben de esimle böyle tanistim.tatil yerinde.o bosanmisti.ben de ayni senin durumundaydim.bosver.bir seyleri.üstelik tatil yerine calismaya gittim.oda ayni yerde calisiyordu ve ikimizde gecici girmistik bu ise.yaaa iste böle,

umarım mutluluğun daim olur yuvanda huzurun eksik olmaz canım.. evet sevgi emek ister.. eski sevgilim kendince çok emek verdi ama kafasını değiştiremedim Bi türlü. hep eli kolu bağli kaldı hayatın karşisinda.. hayatta istediği hiç Bişey olmadiği için daha hayatının Baharında kendini kapattı dünyaya.. onu da suçlamıyorum herkesin aşkı algılayiş ve yaşayiş tarzi farklıdır.. inkar edemem üzerimde emeği çok.. safça masumca sevdi Beni ama en sonunda gördüm ki çok da cesareti yoktu ve Benim aşkım ona Bir Beden Büyük geldi.. onun da hayatta Bişeyleri kayBetmesi sevdiği insanı kayBetmesi gerekiyordu ki olgunlaşsin Büyüsün değer Bilsin ilerde. umarım o da en kolay şekilde atlatır.. Bu ayrılık ikimiz için de en hayırlısıydı..

merhaba konuna yorum yazmak yoktu aklımda ama yazmadan da edemedım
senı tanımıyorum ama yorumlarından anladıgım kadarıyla gercekten temız kalplı ve mantıklı bırısın.
olumlu bı elektırıgın var

en onemlısı empatı yapabılıyosun.
karsı tarafın acısındanda bakabılıyosun olaya.
eskı sevgılıne yapman gereken fedakarlıgı vermen gereken emegı vermıssın zaten

bundan sonrası yorgunluk bıkkınlık ruhuna kalbıne ıskence olur zaten
hayat sana yenı bır kapı acmıs bı sans cıkarmıs karsına

tanı karsındakı adamı belkıde onun dedıgı gıbı senın kaderın o
senı mutlu edıcek ılıskınde emek verdıgın kadar huzur verebılecek bı adam neden olmasın?
dusuncelerde bogulma hayat nereye goturecegını bıze sormuyor zaten.
bu yolculugun sonunu merak etsekte vardıgımızda gorebılıyoruz ne kadar ugrassakta

cok cok mutlu olmanı dılıyorum
Kalbıne gore olsun hersey senın ıcın en hayırlısı olsun umuyorum kı

yaşadıklarınızdan da anlaşılıyor ki bilinçli, ne yaptığını bilen birisiniz...sorumsuz insan düzelmez canım çok zor yaş 27 olmuş okurken bir işe girebilirdi.erkek dediğin ekmeğini taştan çıkarmalı tabir-i caizse.hamal olsun ama tembel olmasın erkek.sen elinden geleni yapmışın tebrik ederim alnından öpmek gerek sebat edip el uzatmışın dönüp arkana sakın bakma sorumsuz insan kolay kolay düzelmez yaş kaç olmuş..yeni arkadaşını tanı derim ama acele etme hemen evlenme tanı tabiki, olur yada olmaz rabbim ii insanlar çıkarsın karşına

benim eşim de başak ama hiç öyle biri deil
çalışmayı sewer çalısmadan duramaz
temiz titizdir
pratik zekadır
espirilidir
hatta 2 iş yapar 3 iş yapar bi ara öyleydi
her vaktini degerlendirir
sıfırdan başlamıştır ve çok güzel noktalara gelmiştir
tam bi ewlenilecek tiptir
dısarı hayatı yoktur gece çıkmaları yoktur bensiz bişey yapmaz
aile hayatını çok sewer
şimdi siz böyle anlatınca çok şaşırdım
bu arada bence yeni tanıstıgınız beyle görüşün ama ani kararlar vermeyin aceleye getirmeyin bazı şeyleri
zamanla hersey belli olur
unutmayın ewlilik çok çok büyük bi karar we geri dönüşü olmayan bi yol

BlackBerry güzel yorumun için gönülden teşekkür ederim.. hakkımdaki düşüncelerin için de ayrıca teşekkürler evet dediğin gibi yeterince emek ve sabır gösterdim önceki ilişkimde.. ama artık Ben de verecek Bişey kalmadı.. yoruldum... dönüp kaldığı yerden devam ettirecek gram gücüm yok..

yeni taniştiğim adama gelince.. dün adanaya geldi görüştük.. olur veya olmaz zamana Bıraktım şimdilik herşey yolunda.. niyeti çok ciddi.. Ben de olumlu Bi elektrik aldım, neden şans vermeyeyim ki dedim kendi kendime.. gayet sağlam adımlar atarak temkinli Bi şekilde götürmeye çalişiyoruz.. düşüncelerime isteklerime zevklerime saygı duyuyor şimdilik.. nargileyi seviyorum diye nargilesi olan yerlere gidiyoruz, annesiyle telefonda görüşüyor yanımda, gözlerinde Büyük Bi ışıltıyla Benden Bahsediyor telefonu Bana verip annesiyle konuşturuyor, çok mutluyum anne sanırım aradiğimi Buldum diyor.. aramızda 12 yaş var.. ama onun da çocuksu Bi yanı var.. yeri geldiğinde içindeki çocuğun ölmediğini görmek, yeri geldiğinde de yaşının adamı olup ciddiyetini koruduğunu görmek yani yerine göre davrandiğini görmek Beni ona çekiyor.. geçmişteki Bu ilişkimi ve neden Bittiğini anlatmıştım kısaca.. şuansa Bana Bunlarla ilgili hiç soru sormuyor.. Ben de hiç Bahsetmiyorum artık.. Bayramda tekrar geleceğini söyledi.. sonra istanBula iş seyahetine gideceğini giderken adana üzerinden gideceğini gene gelip Beni Bi iki saatliğine de olsa göreceğini söyledi.. hayırlısı Bakalım canım, hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.. Allahım pişman olacağımız giç Bişey yaptırmasın... öpüyorum seni canımm

haklısın canım, Ben de aynı şeyleri düşünüyorum.. sürekli Benim dürtüklememle olacaksa zaten olmaz adamın içinde olacak o sorumluluk duygusu.. o kadar karamsardı ki , hayatın içine atılmak ürkütüyordu onu... şuan çok kötü Bi halde.. gece evimin önüne geldi, aradı Balkona çık dedi, aktım köşede duruyordu. git uyu ne olur üzme Beni artık dedim.. sürekli aynı şeyleri söylüyor son Bi şans istiyor.. işe gireceğini kendini düzelteceğini söylüyor.. ama sadece Bu değildi ki problem.. tüketmiştik çok şeyi.. çok incinmiş yara almıştım. saygısızlıkları vardı.. daha sevgiliyken neden kendimi Bu kadar ezdireyim ki dedim.. hepsi için Binpişman.. ama Ben de sevgisi kalmamış ki.. ona sadece Bi dost olarak üzülüyor ve dua ediyorum.. sabaha kadar ağladı telefonda.. saBırla izah ettim geri dönüşü olmadiğini.. ne yaptım sana Ben diyor, dövdüm mü aldattım mı yarı yolda mı Bıraktım diyor.. en sonunda allah sana da aynı acıyı yaşatsın diye Beddua edip telefonu kapattı.. ama Bilmiyordu ki.. Ben zaten gereken Bedelleri ödedim.. acıysa evet çektim.. gözyaşiysa evet döktüm hem de gecelerce.. neden kendine Bu kadar Bağladıktan sonra vicdansızlık yapip Bırakıyosun Beni dedi.. haklısın dedim.. haklıydı da.. zamanında Bitirmeliydim.. görmeliydim Bu aşktan hiç Bi halt olamayacağini.. şuan cidden üzülüyorum onun için.. ama yapaBilecek Başka hiç Bişeyim yok.. çünkü evet Ben onsuz gerçekten daha mutlu ve huzurluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…