Bilmem bilir misin,seni severim ben.
Burcucum şaşkınlıkla okudum yazdıklarını.
Senin gibi aklı başında bir kızın çalışmayan adama bu kadar tahammül etmesine şaştım.
Evet aşk,fedakarlık ister,evet herşey para değil vs. vs.
Ama çalışmak sorumluluk sahibi olmak çok başka bir şey.
Ondan ayrılman isabet olmuş,dalgıç abimizle olan arkadaşlığına da hayırlı olsun diyorum.
Nasıl mutlu olacaksan o şekilde yaşaman dileğimle!
Sevgili burcu,içindeki sesi dinle bu sefer madem sende bişeyler hissetmeye başlamışsın bir şans ver derim..
Eski ilişkin içinde düşünme bile artık,at kafandan madem sorumsuz sahip çıkamamış ilişkisine yürümezdi bence..
Herşey gönlünce olsun güzel kardeşim, güzel günler senşnle olsun inşallah...
çoook teşekkür ederim =) iyi ki yazmışım, özellikle yorumlarını en ciddiye aldiğim insanlardan böyle güzel şeyler duymak Beni cesaretlendiriyor.. umarım hepimiz için herşey en güzeli olur..
Sevgili Burcu,
Seninle eskiye ve yeniye dair pek çok defa konuşmuşluğumuz oldu...
Severim seni mantıklı bir insansın...
Bunca sıkıntı içinde olmana yaşadıklarına şaşırdım...
Nedense eski yaşadıklarıma ne çok benziyor...
Sana tek diyeceğim şu:
Hayatta ne istediğine karar ver:
Ne istediğini bilen mantıklı bir eş mi yoksa sığınacak liman mı?
Bana göre bu adamla sen çok mutlu olacaksın...
Geçmişe sünger çekmen ve hayata en sıkısından tutunman dileğiyle
konunuzu okuyunca 6 yıl öncesi geldi aklıma. kısa süreli ama üzücü bi ilişkinin ardından tamamen tesadüflerle eşimle tanışmıştık. o zaman anladım ki aslında o yaşadığım kısa ama üzücü şey eşimle tanışmak için bir vasıta olmuş hayatımda. iyi ki de olmuş ve üzülmüşüm diye düşündüm. "sevgi emek ister" lafı geldi aklıma bugün sizin konunuzda tekrar.
yeni tanıştığınız kişiyle güzel şeyler yaşayabileceğinizi düşünüyorum. eskiyi de kapatmak zor geliyorsa, benim yukarıda bahsettiğim bakış açısını kullanabilirsiniz, çok işe yarıyor.
mutluluklar dilerim
cimcicem, 3 yıllık sevgilim Başaktı.. Tam Bi Başaktı.. herşeyi eleştiren herşeyde kusur Bulan Biriydi.. Ben oğlağim.. şuanki adamsa Boğa.. Bekliyorum yorumunu canım =))
Ballifindik, teşekkür ederim canım , hakkımızda hayırlısı olsun, şuan hayatın getirdiklerini izlemeyle yetiniyorum.. kontrol Benden çıktı çünkü ..
yaşadıklarınızdan da anlaşılıyor ki bilinçli, ne yaptığını bilen birisiniz...sorumsuz insan düzelmez canım çok zor yaş 27 olmuş okurken bir işe girebilirdi.erkek dediğin ekmeğini taştan çıkarmalı tabir-i caizse.hamal olsun ama tembel olmasın erkek.sen elinden geleni yapmışın tebrik ederim alnından öpmek gerek sebat edip el uzatmışın dönüp arkana sakın bakma sorumsuz insan kolay kolay düzelmez yaş kaç olmuş..yeni arkadaşını tanı derim ama acele etme hemen evlenme tanı tabiki, olur yada olmaz rabbim ii insanlar çıkarsın karşına