yeni Bir sayfa ?

Kötü bi anımda denk geldim konuna.Seni de az çok tanıyorum.
Eski ilişkine dönmüşsün.İnşallah iyi olur bundan sonra.
Yalnız aldığın kararlara,sağlam duruşuna özendim.
Ben hayatım boyunca hiç güçlü olabildiğimi hatırlamıyorum.
Dört buçuk yıllık ilişki bir yıllık nişanlılık sonucunda bugün çok yorulduğumu hissediyorum.
Birini çok sevmek çok yorucu,çok yıpratıcı değil mi?
Canın acıyor,gidiyim diyosun.Yine olmuyor..
Neyse...
Dilerim çok mutlu olursun..

ah be canım eskiye mi döndün bence yine sonu aynı olacak anlattıklarına bakılırsa hem bu adam sana tokat atmamış mıydı ? ne diyim inş. gerçekten düzelmiştir..

ah be canım eskiye mi döndün bence yine sonu aynı olacak anlattıklarına bakılırsa hem bu adam sana tokat atmamış mıydı ? ne diyim inş. gerçekten düzelmiştir..

yok gülüm yoook o eski nişanlımdı. aman allah korusun.. Bana tokat atacak ha Ben de dönecem ? düğüne 1 ay kala attım nişanı.. asla ama asla affetmem öyle Bişeyi.. Bu ondan sonra hayatıma giren kişiydi.. öyle Bir saygısızlığı olmadi.. olsa dönmezdim.. sorun işsizliği sorumsuzluğuydu.. işe girdi şans istedi.. Ben de denemeye karar verdım..

canım çok üzüldüm ya.. öyle Bi anda hem de hersey tam yoluna girmişken.. istersen yeni konu aç Bak yukarda sol tarafta yenı mesaj yazıyor ya.. anlat orda içini dök.. daha iyi içini döker daha iyi kararlar alırsın.. Benzer durumları yaşayan arkadaşlar da yardımcı olur.. ama Bana kalırsa Bu durumun altında Başka Bi neden var.. mutlaka var.öyle Birden değişmesi normal değil..

şu an öyle hissediyorsun ya .. Bişeyler değişecek işte.. Bu hisler Bunun sinyali.. Bırak kendini.. içinden ne geliyorsa onu yap .. Ben de Bu kararları almadan önce aynen Böyle düşünüyor ve ne kadar güçsüz olduğumu hissediyordum.. işte ne oldysa ondan sonra oldu.. aldım Biletimi çektim gittim.. içindeki sese kulak ver.. ve en önemlisi kendini çok ama çooook sev.. inan hersey o zaman değişecek..

3 yıllık ilişki sonucunda seninle evlenmek istemiyorum demesi çok acı olmuş.Resmen seni ortada bırakmış.Bu hiç etik olmayan bir davranış.Sevgi fedakarlık ister mücadele ister.Öyle ilk görülen zorlukta pes edilmez.Mücadele son damla kana kadardır.Ama bence sen de biraz beklemelisin.Çünkü olumsuz bir olaydan dolayı ayrılık olmamış.Çocuğun büyük bir suçu yok ama yarı yolda bırakacak yapıda sanırım.Yine de biraz bekle gün doğmadan neler doğar
Sevgilerimle

3 ay ayrı kaldkıktan sonra devam etme kararı aldık canım.. işe girdi.. herşey için çok pişman oldu. işsizlik parasızlk stres onu Böyle karamsar hale getirmişti. şuan 180 derece değişti.. umarım aldiğim karardan pişman etmez Beni.. 2012 Başlarında nişan yapmayı düşünüyoruz.. umarım ennnn hayırlısı olur

hıı pardon o zaman canım ben diğeriyle karıştırmışım :) dediğin gibi işsizlik sorunu çözüldüyse çok güzel o zaman mutluluklar :)

konuyu aslında actım ama pek bısey cıkmadı yol gosteren fıkır veren ınsan boyle anlarda cok caresız oluyor sınavada kendımı veremıyorum nasıl da o askı öldürdü içimde nasıl sevıyodum nasıl asıktım oysakı ona cok yorulmusum zaten onunda bı cabası olmadı bır ay bekledım kendıme yalan soyleyemem sonra oturup dusundum ıstemedı benı

suan ki durumu merak ettim :) Merakli periii :)

Yorumlardan okudugum kadariyla 2012de nisan demisin? Affedebildin mi sevgilini? Antepli noldu antepli :)

Sevgiler...

iyi oldu peri konumu horttlattığın. yeni konu açmayı düşünüyordum burdan devam edeyim.. vallahi hep derdim ki insanlar her zaman 2. bi şansı hak eder falan ama yok.. onca yalvarmalar vaatler sadece 4-5 ay sürdü.. nişan da yapıldı.. daha beter oldu.. en sonunda da yalanını yakaladım.. hemen bütün iletişimi kestim geçen seneki gibi adanadan uzaklaştım gittim yaylaya anneannemın yanında kafa dinledim.. dün geldim.. 10 gündür görüşmüyoruz. ben bitti diye geziniyorum ortalıkta.. sanırım onda da bitti.. arayıp sormaktan vazgeçti.. bu arada antepli adam baskasıyla evlendi allah mutlu mesut etsin onla hiç olmazdı zaten.. ve burcu bu defa gene evde kaldı =)

üzerinden bayağ zaman geçtikten sonra okudum konuyu, hayırlısı böyleymiş demek ama sonucunda o nişanlının bu halini görmüş olman ve vazgeçmene sevindim..

burcu evde kalmaz diyim o zaman :) senin gibi aklı başında, mantıklı, ne istediğini bilen birinin karşısına allah inşallah tam istediğin gibi bir adam çıkarır :)

Çok teşekkür ederim canım.. =) Burcu hatalarını tekrar edip durmasa çok güzel olacak aslında.. baksana canım geçen sene aynı şeyler.. sonra bile bile geri dönüşler.. böyle olacaği belliydi.. o kadar yorgunum ki.. ama nedense içimde de garip bi umut var.. bi de elimden geleni yapmış olmanın verdiği bi rahatlık..

burcu ben anlamadım ya sen o eski 3 yıllık sevgilinle tekrar barışmamışmıydın iyi gidiyor falan diyordun ne oldu?onlamı bitti yine neden ki?

hiç sorma canım hiç sorma.. affetmem hataymış.. o sözler vaatler sadece bi kaç ay sürdü.. hersey eskisinden de kötü oldu.. tamamen bitti bu sefer.. çok ayıp etti çook.. aslında ona gram kızmıyorum ha.. kendime kızıyorum.. bana müstehak.. iyi oldu iyi..

canım konunu okudum hakkında hayırlısı buymuş demekki sıkma canını daha gençsin daha neler çıkacak karşına evde falan kalmazsın

Son düzenleme:
abovv bu ne başım döndü yav
canım hayırlısı buymuş demek lazım bazen oda bu durumlardan biri.. sen denemişsin; sanırım sonradan şans vermediğin için pişman olmamak için, ama o şans verdiğine pişman etmiş..

Sevgili burcu,
Seni çok severim bilirsin...
Ne yazık ki başına gelecekleri az çok tahmin etmiştim pek şaşırmadım...
Bozulabilirsin kızabilirsin ama ondan farklı hareketler beklemen hataydı, çünkü adam aynı adam.
Değişemezdi...
Kaderin sana çok güzel oyunlar oynamasını diliyorum canı gönülden.
İnan lütfen ve kendine güven...

Sanırım artık akıllanmalıyım sevgili Hayyal.. Umarım artık kendime söz geçirebilirim.. umarım..

şu halde beni güldürdün yaa Allah da seni güldürsün. Yeni konu açtım uzun uzun içimi döktüm... çok ihtiyacım var farklı bakış açılarına.. çünkü ben çok emek verdim.. gerçekten elimden geleni yaptım diyip rahatça önüme bakmak istiyorum.. bende ahı kalmasın kimsenin.. can yakmak istemiyorum.. vefasızlık edip kimseyi yarı yolda bırakmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…