yeni Bir sayfa ?

sizden ayrıldıktan sonra bir aşkasıyla evlenecektir.
evliliğe hazır değilim evlilik bana göre değil falan filan bunlar palavra

öyle yapacam zaten canım.. denizden çıkana şans vericem =) kayBedeceğim Bişey yok sonuçta.. ikimiz de temkinli davranıyoruz.. o da adımlarını sağlam atan Bi adam, ki Ben de artık Büyüdüm ne istediğimi Biliyorum.. en Başindan Beri dürüst davrandım, ilişkimin neden Bittiğini özetledim, çok safsın dedi Bana.. saf ve iyiniyetlisin adam senin 3 yılını çalmış hala onun hakkında tek Bi kötü kelime etmedin dedi.. etmem dedim o da Ben de haklıydık.. o evliliğe hazır değildi, daha yaşaması gereken şeyler vardi Bence, Biraz daha olgunlaşması gerekiyodu dedim.. Bunun için ona kızamam.. yaşanması gerekiyodu yaşandı.. Bitmesi gerekiyodu Bitti.. o da çook mutlu olsun dedim, güldü.. Belki de senin Bu iyiniyetli yanın çekti Beni kim Bilir dedi..

İşte herşeyin bi yeri bi zamanı varmış diyolar çok doğruu.. Onu o zaman tanısaydın belki çoktan ayrılmıştınızz.. keşke deme hiç bi zaman yaşanması gerekiyomuş yasanmış bitmis. Şimdi mutlumusun ? Evet .. o 3 sene sana çok şeyler kattı*

evet kattı... :)

o olmasa şimdikinin kıymetini bilmezdim :)

Allahım mutluluğunu daim etsin canım Benim inşallah Bizler de çoook mutlu oluruz.. Ben onla yaşadiğim hiç Bişey için daha doğrusu geçmişte yaşadiğim hiç bi aşk için pişman değilim, hepsi Bana Bişeyler kattı. Beni Ben yapti olgunlaştirdi.. Bi evlilikten ne Beklediğimi anladım.. artık çok iyi Biliyorum ne istediğimi.. Allahım Beni de onu da çook mutlu etsin..

Son düzenleme:

Allahım senin de mutluluğunu daim etsin canım.. evet erkekte yaş önemliymiş yaa.. bi de hayat tecrüBesi önemliymiş.. Ben daha önce nişanlandım ve düğünüme 3 ay kala nişanı attım.. onunsa ilk ilişkisiydi.. sürdüremedik.. en çok da Bu yüzden işte.. o da söyledi.. toydum dedi.. Bilemedim kıymetini dedi.. haklısın sen dedi.. ağladı yalvardı.. içim kötü oldu ama onun için Bişey yapamazdım artık. çünkü aslında Biliyordum ki kimse kimse için bişey yapamaz herkes kendi yaşanmişlliğiyla Büyür yoğrulur.. o hiç aşk acısı çekmemiş hiç kayBetmemiş sevdiği insanı.. Bu yüzden değerimi tam anlayamadi.. tamam yeri geldi çook iyi Bi dost oldu ama çoğu zaman Bu ilişkinin gidişati onu ürkütüyordu. ailesi Beni çok seviyordu gelinleri gözüyle Bakıyordu o ise korkuyordu... hazır değildi çünkü hiç Bişey yaşamamişti ki.. sürekli Bitmesini isterdi.. sonra pişman olur dönerdi.. Bana duyduğu hisler aşktan sevgiden çok hayranlıktı aslında.. zaman zaman kendisine ağir geldiğimi Bile itiraf ederdi.. Ben de onun o saf temiz yanını sevmiştm.. ama sevmek ? nereye kadar.. herkes aynı renkte sevmiyor işte.. Ben sevdim mi dünyayı karşıma alacak kadar Büyük severim.. herşeyi yaparım aşkım için.. o ise hep sessiz kalmayı tercih etti.. Ben hayatın içine karişmayi yeğledim o ise uzaktan seyirci kaldı hep.. o hep ayriliği diline doladi.. seviyorum ama ' larla Başlayan cümleler kurdu durdu.. Bense hep "ama seviyorum larla "cevap verdim.. Belki de Başlamamız hataydı.. Baştan Belliydi.. ama dedim ya yaşanması gerekiyomuş yaşanmış..

en ideal erkek boğa burcu erkeğidir canım.benim kocacığımda boğa burcu.kaçırma bu mükemmel erkeği:) şimdiden mutluluklar

manolam saol canım Allah kocanı sana Bağişlasın Allah Başinizi Bozmasın canım Benımmmm =)) evet öyle diyolar, her kadının hayatına Bi Boğa girmeliymiş.. cidden çok ince Bi adam.. karakterlerimiz de Benziyo.. Biraz inat gibi..Ben de oğlağim Bak keçinin çocuğuyum Ben daha inadım diyorum gülüyo =)

seni yazdıgın yorumlardan az cok tanıyorum burcu hatta konu actıgını görünce daldım hemen ama cok şaşırdım inanki ne kadarda cok sevıyodun sözlüm die bahsedıyodun cok samimi dolu dolu yasıyodun askını hatta bı msjında öncekı nısanını nasıl attgını falan yazmıstın camı kırdım falan dıe aynı ben demiştim

inan sanki sizi çift olarak canlı canlı tanıyomus gibi üzüldüm ama herseyın hayırlısı senın tek hatan cooooooooooooooookk fazla fedakarlık yapman canımm sakın bu ilişkidede böle yapmaaa

ahh canım ahh o kadar haklısın ki.. sevince her şeyi yapiyorum işte.. çook Büyük Bi aşkla seviyorum ve karşımdaki adamda nasıl olsa Beni Bırakamaz diye Bi rahatlık oluyor.. sonra ne mi oluyor.. artık o kadar sevmekten yorgun düşüyorum ve Bende verecek sevgi kalmıyor.. adamların da neye uğradiğini şaşiriyor.. kayBedince anlıyor Bu erkekler yaa.. yürekten seven Bi kadın Bulunca o kadar hoyratça davranıyo ki çoğu.. kadının artık onuru zedelenip de çekip gittiğinde ellerinde koca Bi pişmanlık kalıyor.. evet onu çoook sevdim.. Belki de hala seviyorum.. ama artık eski aşkla değil, teBessümle anarak seviyorum.. ve çok mutlu olmasını diliyorum sadece.. Benim içim rahat.. ondan Hiç Bişey Beklemedim.. tek Beklentim "Beni iki parmağinla tutma avcunla sımsıkı kavra Bize sahip çık " oldu.. o ise hep çaresiz eli kolu Bağli adam rolünü oynamayi tercih etti.. Baktım ki tek kişilik Bi aşkı yaşiyordum yıllardır ve öyle yalnızdım ki aslında.. en sonunda 3 yılıma karşılık Ben sana gelecek vaad edemem gelecekten Beklentim yok evlenip seni de mi yakayım dedi.. orda bitirdi sevgimi.. Ben artık Bu adama hiç bişey yapamazdım.. kalsaydım aynada yüzüme Bakamayacaktım.. kalsaydım aşka ayıp edecektim.. çünkü benim aşk anlayişim çook farklı.. aşk her zorluğu aşar her şeyin üstesinden gelir.. o Benle gelecek kurmayı değil yalnızliği seçti.. şimdi ne halde ? perişan.. pişman.. dilinde tek cümle : son Bi şans ... ama geri dönsem, Biliyorum ki kaldiği yerden devam edecek herşey.. hiç mi sevmedin Birakip gidiyosun diyor.. çoook sevdim diyorum çoook ama artık kendimi de en az seni sevdiğim kadar sevmem gerektiğini anladim o yüzden gidiyorum..

Seni tebrik etmek istiyorum, ne kadar kırılsan da üzülsende geçen üç yılın ardından hala kötü bir şey söylemiyorsun, bu bile her yiğidinan harcı değil bence...

Benim sana nacizane önerim ise; sen zaten yapacağın sabrı göstermişsin, karşı tarafta ne kadar ayakları yere basmasa bile ki sanırım büyük bir özgüven eksikliği yaşıyor, gözü kapalı seninle evlenmeye göze alamayacak kadar da aklı başında...Bir şeylerin değişmesini beklersen ki bununda garantisi yok bi üç yılına daha mal olabilir kanaatindeyim...Yine aşkın sevgin üstün geldi diyelim yeniden başladınız bu seferde onunda güveni yara almış olabilir ve sana günün birinde benden ayrılır ayrılmaz başka biriyle görüşmeye başladın diye rest çekebilir...Bence bu da güven zedeleyeci bir olay erkekler açısından...

Yeni ilişkine gelince bence de acele etme, tabiikide onu tanımaya çalışmalısın fakat eski ilişkindeki açıkları kapatıyor diyede balıklama atlamamalısın...İyice tanı, ailesini çevresini ve öyle karar ver...Hakkında hayırlısı neyse o olsun...

Bizim tanişmamız tesadüf deil Burcu dedi.. B.kta keramet vardir, kısmet derler Bizim orda dedi..

inş mutlu olursun tatlım aklı başında ve iyi biri olduğun izlenimi uyandı bende konuşmalarından allah gönlüne göre verir inş

telefonumda şöyle bir not var ;

Herşeyi kontrol altına almaktan vazgec
Bırak ne olursa olsun,Bırak olsun

- evlenmek için heycana kapılıyor olmayasın
-mantık evet ama bırlıkte oldugun adamı sevmelısın
- eskı sevgılın bı sekılde senı kaybetmıs ama daha once sana evlenme vaadıylemı gelıp kalbını kazanmıstı
kım fedakarlık edıyor ona bak
o,bu,şu diyemem

başak burcundan ve boğa burcundan uzak durmanı tavsiye ederim boğa burcuda başak burcuda çok eleştirir başak burcu çapkındır ,boğa burcu ukalanın kendini beğenmişin biridir erkekleri için diyorum ama yinede sen bilirsin ikiside sana uygun değil belki boğa olabilir bi ihtimal ama başaktan uzak dur

yok canım sadece evlenecek olmanın heyecanı yok, adama karşı inanılmaz Bi çekim oluştu içimde.. Eski sevgilimle 3 yıl önce çıkmaya Başladık.. ilişkimiz ciddiydi tabi ki ama 3 yıl içinde Bi çaba göstermedi sadece evlilik değil tek mesele.. Ben evlilik delisi Bi insan değilim.. asıl mesele şu ki eski sevgilim hayata tutunmayı ve hayatın içine atılmayı düşünmedi hiç.. Bir de yaşanan onca tatsızlık kırgınlık var.. hayırlısı neyse o olsun.. teşekkür ederim yorumun için

yokben o nıyetle yazmamıstım zaten
ama olurya bendede oldu ayrı ev esyalar gelınlık dugun baska hayat ooo kaptırdık gıttı
eskı esımı sevıp sevmedıgımı hatırlamıyorum bıle
yoksa evlılılık delısı gıbı bısey soylemek ıstememıstım..
Neye kapıldıgına dıkkat et demek ıstemıstım ben yasadıgım ıcın söyledim
hayırlısı neyse Allah o yola yöneltsin seni beni hepimizi

Bana da öyle geliyor canım, aklı Başında ve iyi Bi adam gibi, yani 3 gün dışarda görüştük her şeyini en ince ayrıntısına kadar süzdüm.. mesela garsonlarla diyaloğu nasıl, garson kahvelerimizi getirdiği zaman " saol kardeşim " diyor, çook önemli Benim için.. Bi de çok esprili.. çok güldürüyor Beni.. Bi nargile kafeye gittik mesela Ben nargile içiyorum, o içmiyor, nargile kafede de sigara yasak nargile serBest.. ne saçma ya dedi , ne Bu ayrımcılık falan dedi , sonra garsonu çağirdi "kardeş Burada sigara içsem cezası ne " dedi 72 tl dedi adam, "peki mekana ne kadar ceza veriyolar" dedi, 3 Bin tl dedi, " sen Bana Bin Tl ver Ben sigara içmeyeyim" dedi, garson anlamadı önce sonra gülüştük falan adam gitti iç ABi ya Bu saatte kimse gelmez zaten diyip sigara taBlası getirdi.. Kafa dengi Bi adam yani.. çok güldüm yanında.. o antepli Benim kıroluğumu Belli eden adana şivemle dalga geçiyor, sanki kırk yıldır tanişiyomuş gibi sürekli konuşacak Bişey Buluyoruz yani.. Bakalım zaman ne gösterecek..

Sevgili burcu,içindeki sesi dinle bu sefer madem sende bişeyler hissetmeye başlamışsın bir şans ver derim..

Eski ilişkin içinde düşünme bile artık,at kafandan madem sorumsuz sahip çıkamamış ilişkisine yürümezdi bence..

Herşey gönlünce olsun güzel kardeşim, güzel günler senşnle olsun inşallah...

Bilmem bilir misin,seni severim ben.
Burcucum şaşkınlıkla okudum yazdıklarını.
Senin gibi aklı başında bir kızın çalışmayan adama bu kadar tahammül etmesine şaştım.
Evet aşk,fedakarlık ister,evet herşey para değil vs. vs.
Ama çalışmak sorumluluk sahibi olmak çok başka bir şey.
Ondan ayrılman isabet olmuş,dalgıç abimizle olan arkadaşlığına da hayırlı olsun diyorum.
Nasıl mutlu olacaksan o şekilde yaşaman dileğimle!

[/B]
Biliyorum canım niyetinin iyi olduğunu..aslında Benimki Bi nevi özeleştiriydi..
gerçekten sürekli sorguluyorum kendimi.. dediğin de doğru olaBilir, evlenecek olmak Başlıkta yazdiğim giBi yeni Bi hayat , sevgilimin Bi türlü yuva kurmaya yanaşmaması ,daha yıllarca Bekar kalıp onun gönlünün olmasını Bekleyecek olmak.. acaBa diyorum çok mu Bencilim, sürekli sorgulama halindeyim.. çünkü Bişeyler peş peşe gelişti.. sadece zamana ihtiyacım var.. evet eski sevgilimle tek sorunum Bunlar değildi, anlaşamıyorduk stresten Belki de gelecek kaygısından.. ama şuan içimde ona dair ufacık Bi kırgınlık yok , sürekli unutması ve iyi olması için dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…