Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dediğin gibi, bir kaç ay sonra eskiye dönecek. ki onu en iyi sen tanırsın. şimdi onunla olsan, duyguların eskisi gibi olsa bile sorumsuzlukları yüzünden yeniden bitecekse hiç başlama daha iyi.
ben senin yerinde olsam tanıştığım insana şans verirdim. illa onunla mutlu olacaksın diye bir şey yok. ama dediğim gibi ben senin yerinde olsam denizden çıkana şans verirdim
seni yanlış yonlendirmek istemem ama bende 3 yıllık bir ilişkinin hemen ardından yani 1.5 ay sonra baskasıyla tanıstım
ustelik ayrıldıgımda ne kadar uzulmustum biliyomusun oyle boyle degil
1.5 ay sonra hayatımın askı karsıma cıktıgında aynen dedigin gibi beni ona iten biseyler var ne evet ne hayır diyebiliyordum... hoslanmıstım ama ondan emindim
herneyse uzatmıcam.. 1.5 ay sonra hayatıma giren kişiyle 1 yıl oldu ve kısmetse yakında sozleniyoruz..
allah nazardan saklasın cok da mutluyum iyiki o faydasız insandan ayrılmısım yazık olmus gecen 3 seneme verdigim emeklere... keske askımı bulsaymısım o zaman... hatta keske omrum askımla baslaysamıs diorum
inşallah sendede boyle olur.. aynı suda iki kere yıkanmaz eskisini dusunme bile artık... ole birinden sana degil kimseye fayda gelmez adamın kendine hayrı yokmus
sana kocalık cocuklarına babalık yapabilcekmi?
yenisi içinde hemen karar verme dene bi sure tanımaya calıs
İşte herşeyin bi yeri bi zamanı varmış diyolar çok doğruu.. Onu o zaman tanısaydın belki çoktan ayrılmıştınızz.. keşke deme hiç bi zaman yaşanması gerekiyomuş yasanmış bitmis. Şimdi mutlumusun ? Evet .. o 3 sene sana çok şeyler kattı*
seni yanlış yonlendirmek istemem ama bende 3 yıllık bir ilişkinin hemen ardından yani 1.5 ay sonra baskasıyla tanıstım
ustelik ayrıldıgımda ne kadar uzulmustum biliyomusun oyle boyle degil
1.5 ay sonra hayatımın askı karsıma cıktıgında aynen dedigin gibi beni ona iten biseyler var ne evet ne hayır diyebiliyordum... hoslanmıstım ama ondan emindim
herneyse uzatmıcam.. 1.5 ay sonra hayatıma giren kişiyle 1 yıl oldu ve kısmetse yakında sozleniyoruz..
allah nazardan saklasın cok da mutluyum iyiki o faydasız insandan ayrılmısım yazık olmus gecen 3 seneme verdigim emeklere... keske askımı bulsaymısım o zaman... hatta keske omrum askımla baslaysamıs diorum
inşallah sendede boyle olur.. aynı suda iki kere yıkanmaz eskisini dusunme bile artık... ole birinden sana degil kimseye fayda gelmez adamın kendine hayrı yokmus
sana kocalık cocuklarına babalık yapabilcekmi?
yenisi içinde hemen karar verme dene bi sure tanımaya calıs
cimcicem, 3 yıllık sevgilim Başaktı.. Tam Bi Başaktı.. herşeyi eleştiren herşeyde kusur Bulan Biriydi.. Ben oğlağim.. şuanki adamsa Boğa.. Bekliyorum yorumunu canım =))
Ballifindik, teşekkür ederim canım , hakkımızda hayırlısı olsun, şuan hayatın getirdiklerini izlemeyle yetiniyorum.. kontrol Benden çıktı çünkü ..[/en
ideal erkek boğa burcu erkeğidir canım.benim kocacığımda boğa burcu.kaçırma bu mükemmel erkeği:) şimdiden mutluluklar....
Olgun değil demişsin canım bi ilişkide en büyük sorun bu aslında erkekler geç olgunlaşır ve en az bi 5 yaş olma kanısındayım ben. Annene saygısızlık yaptıysa yarın birgün eski sevgilinin başka saygısızlıkları yapmıycağı ne malum ? Kimse bunun garantisini veremez ki..
Erkekleri anlamak zor ama belli ediyolar bazı seyleri. En fazla 3 ay canım unutur yolunu çizer. Bi erkek için toparlanmak daha kolay. Birşey yapma zaten ne onun için ne başkası için birşey yapıcaksan kendin için yapmalısın canım. Çok konuştum sanırım :) Eski sevgilim aklıma geldi :) şimdi ikimizde yolumuzu çizdik 2 sene çıktık bizde ama şimdi 6 senelik bi ilişkim var oda unutmuş nişanlanmış diye duymuştum.. Emin ol çok mutlu olucaksınn ben inanıyorum
seni yazdıgın yorumlardan az cok tanıyorum burcu hatta konu actıgını görünce daldım hemen ama cok şaşırdım inanki ne kadarda cok sevıyodun sözlüm die bahsedıyodun cok samimi dolu dolu yasıyodun askını hatta bı msjında öncekı nısanını nasıl attgını falan yazmıstın camı kırdım falan dıe aynı ben demiştim
inan sanki sizi çift olarak canlı canlı tanıyomus gibi üzüldüm ama herseyın hayırlısı senın tek hatan cooooooooooooooookk fazla fedakarlık yapman canımm sakın bu ilişkidede böle yapmaaa
öyle yapacam zaten canım.. denizden çıkana şans vericem =) kayBedeceğim Bişey yok sonuçta.. ikimiz de temkinli davranıyoruz.. o da adımlarını sağlam atan Bi adam, ki Ben de artık Büyüdüm ne istediğimi Biliyorum.. en Başindan Beri dürüst davrandım, ilişkimin neden Bittiğini özetledim, çok safsın dedi Bana.. saf ve iyiniyetlisin adam senin 3 yılını çalmış hala onun hakkında tek Bi kötü kelime etmedin dedi.. etmem dedim o da Ben de haklıydık.. o evliliğe hazır değildi, daha yaşaması gereken şeyler vardi Bence, Biraz daha olgunlaşması gerekiyodu dedim.. Bunun için ona kızamam.. yaşanması gerekiyodu yaşandı.. Bitmesi gerekiyodu Bitti.. o da çook mutlu olsun dedim, güldü.. Belki de senin Bu iyiniyetli yanın çekti Beni kim Bilir dedi..
telefonumda şöyle bir not var ;
Herşeyi kontrol altına almaktan vazgec
Bırak ne olursa olsun,Bırak olsun
- evlenmek için heycana kapılıyor olmayasın
-mantık evet ama bırlıkte oldugun adamı sevmelısın
- eskı sevgılın bı sekılde senı kaybetmıs ama daha once sana evlenme vaadıylemı gelıp kalbını kazanmıstı
kım fedakarlık edıyor ona bak
o,bu,şu diyemem
yok canım sadece evlenecek olmanın heyecanı yok, adama karşı inanılmaz Bi çekim oluştu içimde.. Eski sevgilimle 3 yıl önce çıkmaya Başladık.. ilişkimiz ciddiydi tabi ki ama 3 yıl içinde Bi çaba göstermedi sadece evlilik değil tek mesele.. Ben evlilik delisi Bi insan değilim.. asıl mesele şu ki eski sevgilim hayata tutunmayı ve hayatın içine atılmayı düşünmedi hiç.. Bir de yaşanan onca tatsızlık kırgınlık var.. hayırlısı neyse o olsun.. teşekkür ederim yorumun için
Bizim tanişmamız tesadüf deil Burcu dedi.. B.kta keramet vardir, kısmet derler Bizim orda dedi..
inş mutlu olursun tatlım aklı başında ve iyi biri olduğun izlenimi uyandı bende konuşmalarından allah gönlüne göre verir inş
yokben o nıyetle yazmamıstım zaten
ama olurya bendede oldu ayrı ev esyalar gelınlık dugun baska hayat ooo kaptırdık gıttı
eskı esımı sevıp sevmedıgımı hatırlamıyorum bıle
yoksa evlılılık delısı gıbı bısey soylemek ıstememıstım..
Neye kapıldıgına dıkkat et demek ıstemıstım ben yasadıgım ıcın söyledim
hayırlısı neyse Allah o yola yöneltsin seni beni hepimizi