yeni Bir sayfa ?

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.502
13.336
merhabalar sevgili hemcinslerim... Ben 3 yıldır ite kalka Bir aşkı yürütmeye çalişan, her türlü fedakarlığı yapan aşkı için türlü mücadelelere göğüs germiş Bi aşk şehidiyim.. Belki de Bu fedakarlıklarım sonumuz oldu.. 2009 dan Beri gecem gündüzüm o oldu.. çook sevdim.. sevildim de.. aileler tanişiyor.. ailesi Beni kızları gibi seviyor.. ama sevdiğim adamın Bitmek Bilmez karamsarlıkları.. hayattan Beklentisinin olmayişi.. eli kolu Bağli Bekleyişi... ve Bu Bekleyiş yüzünden sonu gelmeyen kavgalar... Bu zorlu süreçte sevdiğim adam her daim yanımda oldu.. stresimi çekti.. ama Bu stresler Bizi öyle yipratti ki.. kavgaların huzursuzlukların sonu gelmez oldu.. ama onun için hayatın sonuydu sanki.. Başka hiç Bi işe kalkışmadı.. hayat onun için Bitmiş giBi davrandı.. 3 yıldır evde ve iş Bulayım çalişayım gibi Bi Beklentisi olmadı.. ailesi Baskı yapmaya Başladı.. 27 yaşina geldin artık ve ciddi Bi ilişkin var artık ya askere git ya da iş Bul gidelim şu kızı isteyelim Bi nişan yapalım dediler.. ailesiyle kavga etti.. erken dedi.. en son Ben karşıma alip konuştum.. üzerindeki şu ölü toprağini at, hayata sarıl, ikimiz için yap Bunu dedim.. olmuyor dedi.. istediğim hiç Bişey olmuyor dedi.. peki dedim Biz nereye kadar Böyle gidecez ? hiç mi yuvamızı kurmaya çalişmicaz dedim ve 3 yıllık emeğimin karşiliği olan cümleyi söyledi.. Benim gelecekten Bi Beklentim yok, Ben evlenemem senle ! sonrası ağlamalar, öyle demek istemedim affetler.. ve orda Bitti.. işin tuhaf yanı ise ona ufacık Bi kızgınlık duymadım.. zaten Bi kadin sevdiği adamı hatalarından dolayi affediyosa orda sevgi mevgi Bitmiştir.. kızgınlık nefret sitem.. hepsi Bitti.. affettim onu.. öperek sarılarak ayrıldım ondan.. gittim Bu şehirden... aBimin evine gittim.. onla dertleştim Ben anlattım aBim dinledi.. ve 2 ay kaldım orda.. ne o ariyordu ne Ben.. Bi kaç kez konuşmayı denedik, Ben sana layık değilim inşallah düzgün Birini bulur evlenirsin dedi.. Benim tek derdim de evlenmekti ya.. her gün tek Başima sahile gidiyor saatlerce yüzüyor sahilde kitap okuyor kafamı dağitmaya (Belki de kafam Beni dağitiyordu ) çalişiyordum.. ve Birgün denizin içindeyken B.k gördüm, yanımda Biri " Bu kadar da olmaz ya denizin içine yapmışlar " dedi.. dönüp Baktım kel masmavi gözlü Bi adam.. evet dedim Ben de gördüm ayip gerçekten de.. ordan denizin kirliliğinden falan filan derken sohBete Başladık.. evli misin dedi, değilim dedim yeni çıktım Bi enkazdan.. Ben 2 yıl dayandım dedi, 8 yıldır Bekarım, derken evlilikten ilişkilerden siyasetten işten güçten bilmemneden Baya muhaBBet ettik hava karardı.. Benim gitmem lazım evdekiler merak eder dedim, ne zaman görüşeceğiz dedi, kısmet artık Belki Bigün gene karşilaşiriz dedim.. o dediğin anca filmlerde olur dedi, faceBookta varsan ekleyim konuşuruz dedi, olur dedim, hiç yaptiğim şey değildir, adımı soyadımı söyledim, eve gittim, eklemiş mesaj atmış çok teşekkür ederim diye.. sonra çevrimiçi oldu, numaramı istedi, verdim aradı..ertesi gün tekrar, ertesi gün tekrar.. ertesi gün tekrar.. saatlerce konuşuyoduk.. o anlatiyodu Ben anlatiyodum, sanki kırk yıldır BirBirimizi taniyomuşuz giBiydik.. Bu arada o memleketine dönmüştü.. sonra Bana Ben geri geliyorum senle yüz yüze konuşmak istiyorum dedi.. Belki şuanki arkadasliğimiz Bozulacak ama Ben senden etkilendim, gülüşün samimiyetin sıcakliğin Beni çok etkiledi geldğimde görüşür müyüz dedi.. Bak dedim Ben yeni Bitirdim az deil 3 yıllık Bi ilişki.. hazır değilim Bi ilişkiye dedim.. Ben ilişki falan istemiyorum direk evlenmek istiyorum, tanıyalım BirBirimizi anlaşirsak evleniriz dedi.. nasıl olacak falan derken kalktı geldi, görüştük dişarda saBah 9 dan akşam 7 ye kadar.. anlayamadiğim ve anlatamadiğim Bi çekim oldu.. Bişeyler itti Beni ona doğru.. Belki de Benden 12 yaş Büyük olması, Belki de ne istediğini Biliyor olması, Belki de tuttuğunu koparan Bi adam olması, aşık mı oldum, Bilmiyorum, ama 3 yıldır ömrümü adadiğim adamın Bitkinliğinden mutsuzluğundan kendini Birakmişliğindan öyle yorulmuştum ki, Belki de doğru düzgün tanimadiğim Bi adamın Böyle kısa sürede Böyle net olması Böyle sahiplenmek istemesi ilişkisini hoşuma gitmişti.. Bilmiyorum Allaha inancı çok fazla olan Bi insan ve son derece kaderci.. Bunda Bi hayır var dedi hep.. Bizim tanişmamız tesadüf deil dedi.. B.kta keramet vardir, kısmet derler Bizim orda dedi.. velhasıl.. Biz 3 gün Boyunca dişarda görüştük.. anneme anlattım, tanı dedi.. aBlama anlattım tanı dedi.. en son görüşmemizde olmicak dedim, Başlamadan Bitsin, neden dedi, 3 yıldır süren Bi ilişkiden yeni çıktım, doğru kararlar alamayaBilirim dedim, kafamda Bitirdim ama yeni Bi ilişkiye hazır değilim dedim, Beklerim dedi.. seni zorlamam istemediğin sürece aramam.. ama ille de olmaz dersen yazık edersin Bence Biz çok uyumlu Bi çift oluruz dedi..ve gerçekten de yanında olduğum o 3 gün Boyunca gülmekten karnıma ağrilar girdi.. nargile içip denizi seyrederken marpucu adamın gözüne soktum, adamı kör ediyodum nerdeyse.. üstüne kahve döktüm yaktım Bi taraflarını.. Bu arada annesiyle telefonda konuşturdu.. şuan Ben evime geri döndüm o da kendi memleketinde.. her gün ariyor, konuşuyoruz.. geldikten sonra 3 yıllık sevdiğim dediğim insan son kez görüşmek istedi.. Buz giBiydim.. ona da söyledim.. görüştüğüm Biri var ama niyeti çok ciddi evlenmek istiyor dedim, çok üzüldü.. ne yapsan haklısın Ben seBep oldum Bize sahip çıkamadım Bana son Bi şans ver diyor.. ama Ben doymuşum Be.. yara almışım.. tükenmiş tüketmişim Bütün sevgimi.. şuan sadece teBessümle Bakıyorum anılarıma.. ve şuanki çekime çekimser kalıyorum.. Bu adam gelecek görüşmek istiyor, niyeti temiz gibi.. Beni çeken Bişey var orası kesin.. yani oyalanmak için veya zaman geçsin diye görüşmüyorum..ciddi ciddi çeken Bişeyler var.. içimden Bi ses Bi şans ver tanı diyor, etrafımdaki herkes özellikle Biten ilişkimi Bilen herkes Bi şans ver görüş diyorlar.. Bu adam çok uzatmak istemiyor.. iyice tanıyalım BirBirimizi senin sınavına yani temmuza kadar düğünümüzü yapalım diyor.. Bişey diyemiyorum.. Bi yanım Birak hayat Bildiği gibi gelsin diyor.. Bi yanım da kontrol sende olsun diyor.. Bir de siz sevgili hemcinslerime soram dedim.. okuyan gözlerinize sağlık hepinizi öpüyorum.. hepiniz Allaha emanet olun canım hemcinslerimm

Son düzenleme:
SENİN BURCUN NE eski görştüğün ve yeni görüştüğün insanın burcu ne öğrensemde kafamda canlandırsam:82:

giden ömürden gidiyor canım 3 yılını harcamışsın anlattıklarından anladığım kadarıyla değmeyen birine.bir şans vermelisin ama evililk için acele etme bence.hayatın tadını çıkar ve güzel vakit geçiriyorsanız buna devam edin zaten kaderinde o varsa masaya oturur imzanı atarsın.

cimcicem, 3 yıllık sevgilim Başaktı.. Tam Bi Başaktı.. herşeyi eleştiren herşeyde kusur Bulan Biriydi.. Ben oğlağim.. şuanki adamsa Boğa.. Bekliyorum yorumunu canım =))

Ballifindik, teşekkür ederim canım , hakkımızda hayırlısı olsun, şuan hayatın getirdiklerini izlemeyle yetiniyorum.. kontrol Benden çıktı çünkü ..

kalbinin sesini dinle, o adamdan etkilendiysen yas dönemin bitmiş 2 ya zaten uzun bile yas için

eski sevgilin asla değişmeyecek, bence adamın ruhu böyle, 27 yaşına gelmiş hala işsiz, işsiz olmasının sebebi iş olmaması değil bahaneler, ve bahanelerin arkasına sığınan insanlar için o bahaneler hiç bitmez

bence yeni tanıştığınla görüşmeye devam etmelisin, iyice tanımalısın, umarım herşey güzel gider senin için, işinde filizlenen aşkı öldürme bi fırsat tanı derim

sevgili chess, senden yorum almak güzel.. yorumlarına değer verdiğim üyelerdensin.. değişmeyeceğine Ben de eminim adım gibi.. koca 3 yıl ve gelinen nokta işte Bu.. açliğini da çekerdim parasizliğini da.. ama yeter ki bi mücadelesi olsaydı.. sahip çıksaydı Bize.. Böyle şeyler söylenmez ama Bu ilişkinin erkeği Ben olmuştum artık.. umutsuzluklarına umut olamadım.. hayal kurdurtamadım ona bi gün Bile.. hep nasıl olacak nasıl yapacaz.. iş yok.. mutsuzum.. Benim kaderim Bu.. şanssızım Ben.. ama oturduğun yerden kimse kimseye ekmek vermiyor.. erkek dediğin taşi sıkıp suyunu çıkarmalı, sevdiği kadını alaBilmek için elinden gelen ne varsa yapmalı.. Bekle Bekle nereye kadar..

Hayat insanın bitti dediği yerde başlıyo çoğu kez..
Karşınıza güzel bir fırsat çıkmış
Sizi mutlu edebilcek size değer veren biri
Tabi bu demek değilki körükörüne bağlanın gidin evlenin!
Zaten bunu yapmıcak kadar aklı başında birisiniz
Ama herkes bir şansı hakeder bu hayatta
Hatta bazılarına haketmeseler bile 2inci 3üncü şanları veririz

Böyle düşününcede o insanda hakediyo kesinlikle..!
Bence aceleye getirmeyin(!) ama onunla mutlu olabilirsiniz
Anlattıklarızdan böyle düşündüm:)

sevgili cecenn, aynen dediğin gibi tam da Bitti dediğin yerden Başlıyor hayat.. hele de elinden geleni yaptıysan ve vicdanın rahatsa yeni Başlangıçlar çok da ürkütmüyor.. umarım en hayırlısı olur hakkımızda.. çok teşekkür ederim güzel yorumun için =)

Rica ederim Burcu..:)
İnşallah herşey istediğin gibi olur...

Başka biriyle görüşmeye başladığını öğrendikten sonra hala kendi hayatı ve ikiniz için çaba göstermiyorsa boşver eski sevgilini. En olmadı o zaman sana bir kaç aya her şeyi düzelteceğim, çok mutlu oluruz falan demesi gerekiyordu. Senin başkasıyla olman onu harekete geçirmiyorsa seni düşünmüyor demektir.
Seni düşünen, seninle olmak isteyen insana biraz daha şans tanımalısın. Anlattığın kadarıyla hak ediyor.

canım biten bitmiştir giden gitmiştir boşver güzelim hayatını yaşamaya bak

hayat çok kısa aslında, 3 sene geçmiş olabilir çokta uzun değil 40 yıllık eşler birbirini tanımıyo daha.3 yıl evet gedi ve geçti yaşıycaklar yaşandı hak edilenler oldu cezalar çekildi veya affedildi. Okurken soluksuz ve kendimi senin yerine koyarak okudum insanın karşısına öyle insanlar çıkıyorki işte bu diyebiliyosun gözün kapalı ilk dakikadan itibaren yakınlık hissedik güvenebiliyosun nedeni hala belli değil.. Belli olsaydı en başta ben öğrenmek isterdim.. Hayat bir sınav değil miki hepimiz için yaşanmışlar ve yaşanıcaklardan ibaret. Sen yaşadın kadınlık gururna yediremedin ve bitti evet doğru olanı yaptın erkek milletidir diye genelleme yapmak istemiyorum. ama bitti hatasını anlayamadı bi kere dudaklardan döküldü o kelimeler. Geri dönüşü olsa bile sen veya o bunları unutabilir mi ? hayır!
İnsanlar hata yapar evet ama hataları neden yapar ? Hatasını anlayıp bir daha yapmamak için. Sen bitirdin en doğrusunu yaptın şimdi bir hata ypıp geleceğinden vazgeçersen belki 5 sene daha bekler ve bir 3 senenin sonunda gene bitirirsin ilişkini. Sana değer verene sende değer vericeksin bu zamanda erkek yapıcı olmalı güçlü olmalı yıkıcı kırılgan değil.
Sana tavsiyem canım hayat senin hayatın burdakii kimse karışamaz sana ama geleceğinin peşinden koş. geçmişini bırak artık. Sen geçmişini bırakmazsan geçmişe hep bakarsan geleceğini göremezsin...

yok canım eski sevgilim şuan çok pişman.. son Bi şans istiyor.. sen Benim ilk ilişkimsin Bilemedim değerini diyor.. ona da hak veriyorum ona kızgın değilim.. onu da anlıyorum.. elinde değil huyu böyle mücadeleci tuttuğunu koparan Bi adam değil.. çok geç oldu Bunu görmem ama artık görüyorum.. işe girecem herşey çok güzel olacak diyor.. içip içip ağliyor, ailesini araya sokuyor... ama Bana Boş geliyor.. çünkü tek sorun sorumsuzluğu ve işsizliği değildi.. çok da anlatıp kötülemek istemiyorum açıkçası ama Beni çok yipratti.. çok kırdı incitti ağlatti.. hatalarının farkında ama Ben Biliyorum ki Barişsak çok değil Bi iki ay sonra eskisi giBi olacak.. tamam Beni aldatmadı aramıza kimseyi sokmadı ( ya da yakalanmadı Bilemiyorum ) ama çok hoyratça davrandı ona verdiğim aşka.. Burcu Beni çok seviyor nasıl olsa Bırakmaz diyip saldı kendini.. kaldıramayacak noktaya geldim artık saygısızlıklarını ve tahammülsüzlüklerini.. tek sorun işsizlik olsa tamam iş bulucam affet diyor.. ama içimde ona Beslediğim o aşkı öldürdü o..

canım zaten sen herşeyin farkındasın, bazı kızların yaptığı gibi fedakarlık yapmalıyım, beklemeliyim, herşey düzelecek yanılgısına düşmemiş, yıllarını heba etmemişsin
gayet objektif ve mantıklı düşünüyorsun, biten ilişkinede üzülme, çünkü ol ilişkiden çok şey kazandın aslında, bu kazanımların ilerde sana ışık olacak
umarım yeni ilişkin beklediğin, adam gibi bi adamdır, çok mutlu olmanı dilerim:13:

Birşeyler bittikten sonra hiçbişey eskisi gibi olmaz. İyilik yapma kimseye onun içinde barışma sakın! en büyük hatayı yapmış olursun.. En başında sen mutlu olamazsın! Sen mutlu olki karşındaki ni de mutlu et değil mi?

dediğin gibi, bir kaç ay sonra eskiye dönecek. ki onu en iyi sen tanırsın. şimdi onunla olsan, duyguların eskisi gibi olsa bile sorumsuzlukları yüzünden yeniden bitecekse hiç başlama daha iyi.
ben senin yerinde olsam tanıştığım insana şans verirdim. illa onunla mutlu olacaksın diye bir şey yok. ama dediğim gibi ben senin yerinde olsam denizden çıkana şans verirdim

çok teşekkür ederim güzel yorumun için canım.. ayyyyyynı annem gibi konuştun.. git kızım affet Bariş Buraya yazıyorum en fazla 3 yıl sonra tekrar Bitireceksin.. yapamazsın sen diyor.. annem hep sustu Bişey demedi, sen seviyorum diyosan Bana Bişey demek düşmez dedi ama en son annemin yanında Bana karşi saygısızlığı oldu, annem o zaman gene sustu taa ki anne Ben Bitirdim dediğimde Biliyodum kızım yapamazsın sen onla, hiç olgun değil, taşiyamaz seni, çaBuk öfkeleniyor ve tepkileri çok kırıcı dedi.. umarım herşey herkes için en hayırlısı olsun.. umarım o da unutur yolunu çizer.. çok mutsuz şuan, çok pişman.. ama neye yarar.. artık hiç Bişey yapamam Ben onun için

Olgun değil demişsin canım bi ilişkide en büyük sorun bu aslında erkekler geç olgunlaşır ve en az bi 5 yaş olma kanısındayım ben. Annene saygısızlık yaptıysa yarın birgün eski sevgilinin başka saygısızlıkları yapmıycağı ne malum ? Kimse bunun garantisini veremez ki..
Erkekleri anlamak zor ama belli ediyolar bazı seyleri. En fazla 3 ay canım unutur yolunu çizer. Bi erkek için toparlanmak daha kolay. Birşey yapma zaten ne onun için ne başkası için birşey yapıcaksan kendin için yapmalısın canım. Çok konuştum sanırım :) Eski sevgilim aklıma geldi :) şimdi ikimizde yolumuzu çizdik 2 sene çıktık bizde ama şimdi 6 senelik bi ilişkim var oda unutmuş nişanlanmış diye duymuştum.. Emin ol çok mutlu olucaksınn ben inanıyorum

seni yanlış yonlendirmek istemem ama bende 3 yıllık bir ilişkinin hemen ardından yani 1.5 ay sonra baskasıyla tanıstım

ustelik ayrıldıgımda ne kadar uzulmustum biliyomusun oyle boyle degil

1.5 ay sonra hayatımın askı karsıma cıktıgında aynen dedigin gibi beni ona iten biseyler var ne evet ne hayır diyebiliyordum... hoslanmıstım ama ondan emindim

herneyse uzatmıcam.. 1.5 ay sonra hayatıma giren kişiyle 1 yıl oldu ve kısmetse yakında sozleniyoruz..

allah nazardan saklasın cok da mutluyum iyiki o faydasız insandan ayrılmısım yazık olmus gecen 3 seneme verdigim emeklere... keske askımı bulsaymısım o zaman... hatta keske omrum askımla baslaysamıs diorum

inşallah sendede boyle olur.. aynı suda iki kere yıkanmaz eskisini dusunme bile artık... ole birinden sana degil kimseye fayda gelmez adamın kendine hayrı yokmus

sana kocalık cocuklarına babalık yapabilcekmi?

yenisi içinde hemen karar verme dene bi sure tanımaya calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…