Erkek arkadasim la yaklaşık 3 senedir birlikteyiz ve çevremden ve kendi yapimdan kaynaklı zor güvenen biriyim sık görüşmek ister ve aslında birlikte bir problemimiz yok babasıyla ayrı büyümüş ve babası ile donem donem kuslukleri oluyor babası varlıklı bir adam erkek arkadaşıma da maddi destekte bulunuyor erkek arkadasim da diyor ki bana para verdiği için her işini bana yaptırmaya çalışıyor brn de küçük değilim bana dokunuyor bu durum diyor ve görüşmek istemiyor babası ole bana da bir süre önce dedi ki cevrimici mi kapaticam babam arıyor mesaj atıyor brn cevap vermiyorum haberin olsun cevrimiciyi kapatıyorum bende tamam dedim ama bir gün sonra aç dedim bu kapatıp duruyor aç kapa yapiyor ben aç dediğim için bu sırada da kendi erkek kardeşimin kiz arkadaşına ihanet ettiğini öğreniyorum kimseye güvenim kalmıyor erkek arkadaşımada anlatıyorum bu durumu oda çok şaşırıyor falan kardeşimin durumu yüzünden herseyden şüphe etmeye başladım kimseye güvenemiyorum sevgilimin her hareketinde bisey arıyorum ve bu olaylar üstüne hep ayrılmaya çalışıyorum çevrimici olayında da ben konuşmuyorum mesela bir gün akşam mesaj attığında farkediylrum yine kapatmış yine diyorum sen biriyle konusuyosun da ondan mı kapatıyorsun oda hayır zaten senin için açık tutuyorum seninle de konuşmuyoruz diye kapattım diyor ben bunu çok kafaya taktım ve ayrıldım oda senin için herseyi yaptım sen dönemin getirdiği zorluklardan dolayı hep farklı anlamlar çıkardın kendine seni gerçekten seviyorum çok üzülücem ama yazmicam sen bana güvenebilirim dersen yazarsin ben bu zamana kadar herseyi yaptım senin için dedi bende hayir artık bitti seni çok uyardim cevrimici konusunda dedim ve ayrildik ve ikinci gün hiç haber yok yazmadı napicam kızlar ben çok abartmış olabilirmiyim gerçekten bi yanlışını.gormedim.bu zamana kadar