Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ne kadar oldu ısyan kaç aylık yasına ne kadar var

yaşımıza 8 gün var..
12 kasım doğumlu paşam..
14 kasım c.tesi günü hem diş buğdayı hem doğum günü yapacağım yaz olsa bahçe falan vardı ama kış işte..ve çok lalabalık olacak 40 kişi 40 kadın çocuk yaniii..
14 kasım akşamıda annem kv eşimin teyzesi halam yemeğe kalacaklar akşamda erkeklerle ailecek büyüklerle kutlama yapıcaz doğum gününü inş..
inş başarabilirim güzelce

olur olur hemde ne guzel anılar kalır...dogum gunu sımdıden kutlu olsun...saglılı uzun omurlere cnm........yürüyormu sıpa

ooh oh oh senn baya zahmetliymiş
benim vaktim yok daha ortada bişey de yok
napıcam bilmm diş buğdayı bende istiodum da bugidişle
doğum gününü zor yetiştiricem oyüzden o kaldıı..gibii b
bakalım inş.altından kalkıcaz..

Hoş geldn cnm minik erkeğin içinde hayırlı olsn bende olsam erken yaptırırdım iyi yapmışsın. Sibelde işe başlıyo bi ben kaldm ama bu sene giremicm. Adanaya taşndm geri eşin yine seyahate gitti bende kv gitcm annemde istnbla gidiyo şimdiden bunalımdaym

Sibel işe başladn mı cnm kızın alıştımı kreşe nasıl gidiyo

baslamadım cnm ya sertıfkam gelmedı onu beklıyorum....8de gıdıyor 12de alıyorum...bazen ıyı gıdıyor bazen aglamaklı...bazen neselı buluyorum bazen zırlıyo....ama aklıma takılanlar oluyo tabı...çoçuk 2 gundur afdersın kakasını aldırtmıyo yatmıyo zorla altını alıyorum...nıye yanı durup dururken altını alırken canınımı acıttılar naptılar...off cok zormus gözun arkada kalması bakanın olmaması

Benimde en çok korktuğum şey onlara gözün arkada kala kala emanet etmek ama üzülme cnm hayırlısıyla alışıp sorunsuz geçirirsiniz inşallah konuşuyosa kızın derdini muhakkat söyler iyi düşünmeye çalış bende bunalmdayım ama çalışamicM

off kızlar hala baslamadım..sertıfıkamı 2 gun once aldım...ama malum kuruma gırıyoruz secm oncesı beklemek zorundaymısım bır ay daha.( secımler var ıl secımlerı)..o zaman nıye benı hızlandır dıyosunuzda ben evladımı 1 ay onceden krese gönderdım..hem kres masrafı hem sertıfıka masrafı 1500 u buldu..ee ortada işyok daha...alacak ama bekleyecekmısım az daha...haklı olabılır ama o zaman nıye hergun hadı hadı alda basla dıye sorup durdunuz ...
şimdi beklıyoz daha anlayacagınız

Cnm nasılsınn başladn mı işe.. Miniğin nasıll.. Kreşe alıştımı bi sorun yoktur inşallahh.. Benm bıdıkk da 2 yaşını doldurdu teyzesii onun telaşlı hazırlığı vardı

Cnm nasılsınn başladn mı işe.. Miniğin nasıll.. Kreşe alıştımı bi sorun yoktur inşallahh.. Benm bıdıkk da 2 yaşını doldurdu teyzesii onun telaşlı hazırlığı vardı

hala beklıyorum canım boşu boşuna bır ay onceden krese basladı kızım.yarım gun oldugu ıcın sıkıntı olmuyor severek gıdıyor çok faydası oldu sımdıden...
nıce saglıklı senelerı olsun annesı....aramızda 3 ay var galıba...nasıl 2 yas ınatları tutturmaları basladımı

Valla cnm insan kıyamıyor küçük diyevama çok katlısı oluyo seneye bende vercm kısmetse.. tesekkur ederim canim.. 2 yas sendromu 1 yasında başladı ama daha iyi atlatıcaz sanırımm.. Snn bıdık nasıll.. İşede hayırlısıyla başlasaydn cnmm bi.. Bnde hala formasyonu bekliyorum

kresın cok katkısı oldu sımdıden hergun bır suru sarkı oğrenıyorlar kı benımkı sarkı muzık cok sever...10 a kadar syamayı bıle oğretmısler...kalakablığa alıştı...gecen gun hıc tanımadıgı bır doğum gunu partsıne gıttık cok kalabalıktı benımkı partı sahıbı gbı butun gece oynadı masallah..bende korkuyordum kalabalıkta aglar dıye...ama kreste alıstı demek onceden aglıyordu cunku........bırde yarım gun ya oğle uykusu uyumadan alıyoruz o yuzden sıkıntı olmuyo....ama ıse baslayınca nasıl olur bılemem
benımkıde arada gece uyanıyo bırsey soyleyıp tuttruyo aglıyo...senınkı erken baslamıs formasyonu ne zaman alacaksın..2 sene oluyo dımı

heyyy gidi günler heyyyyy nerden nereye
Neler yaşadık neler konuştuk neler paylaştık

Çok şey değişti hayatımızda herkes bir tarafa dağılmış eskilerden çok az kişi var sanırım aktif olan

ayy ne güzell cnm yaaa valla katkısı çok cidden iyi yaptn kreşe vermekle hem enerjisini atar.. Daha belli değil cnm bekliyrm yakın yerler olmadı adanayı bekliyrm kısmetse cnm.. Bizimde kalabalık fobimiz var kendi doğum günün de bile burnumdan geldii napcm bilmyrm bu sene geçsnde kreşe vercm bende

benımde oyleydı sorma kalabalığa gırer gırmez tanıdıklar olsa bıle baya aglıyordu....ama kresın katkısı guzel olmuş...senınde seneye sosyallesır merak etme cnm...ben evde olsam vermezdım tabıkıde....2 yas kuçuk kres ıcın ama napıcan mecbur

heyyy gidi günler heyyyyy nerden nereye
Neler yaşadık neler konuştuk neler paylaştık

Çok şey değişti hayatımızda herkes bir tarafa dağılmış eskilerden çok az kişi var sanırım aktif olan
WAAAYYY KİMLERR GELMİŞŞŞ AMANİNNN ÇOK ÖZLEMİŞİM SENİİ

kuzum başladınmı işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…