Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Alınan Kaloriler
Toplam 1503 kalori...

Bu ara hep 1500'ler civarında geziniyorum... Normalde 2100 alabiliyorum, yani bu miktarla da kilo veriyor olmam lazım ama hiç öyleymiş gibi hissetmiyorum Bende bir boşa kürek çekme hissi; kürekleri de çok güçlü çekemiyormuşum, kayığım da zaten batma tehlikesi altındaymış gibi!!! Şu işyerinde şu karbonhidrat ve kızartma yemekleri vermeseler olmaz sanki!!!

Neyse, en azından ipin ucunu kaçırmıyorum, kendimi koyuvermiyorum, öyle tatlılara, kebablara fast foodlara dalmıyorum... Bu yüzden tebrik edeyim bari kendimi : ))

Tebrikk ederm canımmmm cidden onlar gozbonundeyken yememen basarıı :*

mrb bu sayfayı çok beğendim
aranıza katılmak istiyorum bende tek başıma yapamıyorum ben
kilo veriyorm geri alıyorum bir de zor veriyorum bu da beni yoruyor haliyle motivasyonum çabuk bitiyor sizinle daha iyi olacağını düşünüyorum
hepinize başarılar...

Tabikiii hosgeldiinn burda birbrmzi motive edince cok ise yarıyor :)) kac kilosun hedefin kac kilo :)

Tabikiii hosgeldiinn burda birbrmzi motive edince cok ise yarıyor :)) kac kilosun hedefin kac kilo :)
hoşbuldum teşekkür ederim
boy 160cm
kilo 100 bu sabah tartıldım
55 olsam süper olur tabi yarım gitmiş olur :)) ama uzun süredir 90 altına düşemedim ilk hedef 10 kilo büyük hedef 50 kg inşaallah pes etmem cok istiyorum sağlık problemi yaşamamak ve kendime daha güvenli olabilmek için

Bugün biraz daha yediklerime dikkat ettim...İşyerindeki mantıya da kanmadım!! Bir de şekerpare olmasın mı! Bi yudum bile almadım amaaa...

Veeee aşağıdakileri yedim:

Alınan Kaloriler
  • 1.00 x 1 Porsiyon Izgara Tavuk Şiş 200 kcal (Getir)
  • 10.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem 70 kcal (Getir)
  • 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye Piyazı 120 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal (Getir)
  • 2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 154 kcal (Getir)
  • 5.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etli) 180 kcal (Getir)
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal (Getir)
  • 5.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek 225 kcal (Getir)
  • 3.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran 228 kcal (Getir)
Toplam 1389 kalori...

Yine çooooooook yorgun hissediyorum..........Ve çooooooook çalışmam gereken bir haftasonu var.....

Hoşgeldin hayatım

Sayfayı beğendiğine ve motive olduğuna çok sevindim!!!

El ele, başarmak için yürüyoruz bu yolda, benim kilom da seninkine yakın; bazen yavaş yürüyeceğiz, belki bazen durup dinlenmece olacak; bazen de hızlı yol alacağız; ama gerilemek yok; daima hedeflerimize doğru ve ileri; sağlıklı fit bir vücut için çalışacağız....

Ne var ne yoksun fıstık?
İyidir canımm valla zumbadan geldm. Bugun sabah 11 den beri dısardaydm bide cok yorgunumm aksam krep yedm recelle buyuk.bi eksi ama regl olcam canım tatlı istyo.s bide hic ekmek yemezdm.sabah arkadasıma kahvaltya davetli oldgmdan ekmek yedm biracıkk sende ne var ne yok :*

Hadi hayırlı olsuunn :) bakalım tez zamanda verirsn ins.. :)

Olamadım regl... : ) Yoğun iş temposu ile evde yapmam gereken çalışmaların, egzersizin ve yediklerimin dengesini oturtmaya çalışıyorum ben de.. Akşam gelince pilim bitmiş oluyor... Hem de acayip acıkmış oluyorum; hem uyku hem acıkma hali, bazen yiyip uzanıyorum, bazen biraz uyuyakalıyorum o açıdan çok kötü ama ayaktayım akşama kadar... : ( Bugün baya sağlıklıydı yediklerim...İnşallah böyle devam edeceğim.

İns canım evet bugun gayrt guzel menun sislik var dmi refglden dolayı :)benmde hesaplıyorum 1200 kalori yapıyo zumbayada 560 kalori yaktnz dyo baya az kalori alms gbi oluyorm ama bakalmm gunde 200gram veeyrm iki gundur iyimi sizce

Of anne of anne of anne!!!!!!!!!!!!

Haftaiçi işte pestilim çıkmış.. Bi uyumuşummmm... Öğlen kalktım ve acayip aç kalktım..

Annemin masada bulundurdukları: Simit, pide ekmeği, köfte, bulgur pilavı, patates kızartması, peynir, zeytin vs.

Kepek ekmeği bitmiş sandım, ve açlıktan öldüğümn için ehh simidi yiyeyim bari dedim ama, gözümün önünde olduğu iç.in köfte, bulgur, patatese de biraz bulaştım..

Meğer kepek ekmeği varmış...

Yaaa bu kadın beni öldürecek!!!

Başka zaman çok ilgili çok mükemmel anne pozlarında, ben kabul edemiyorum neredeyse 100 kiloluk kızının bu ciddi obezite problemine bu yaklaşımını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…